Max 300puan gençler. Benim kapasite max o kadar. Sıralama max 150k
Ona göre güzel bölümler var mı. İş bulması çok zor olmayan staj yapıp tecrübe edinebileceğim güzel bir meslek?
Ona göre güzel bölümler var mı. İş bulması çok zor olmayan staj yapıp tecrübe edinebileceğim güzel bir meslek?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Pdr. O da sıkıntı da o sıralamaya anca bu
yonetim bilisim sistemleri nasil?
Guzel bi bolum hem okurken kendini gelistirirsen cok iyi yerlere gelebilirsin
Peki iyi universit3 sart mi
Yani iyi bi universitede okursan butun imkanlarindan yararlanirsin cok daha avantajli olursun
Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Zaten yazılımla uğraşan çok kişi var. Ona göre düşün
Valla bilemiyorum dostum. Ben bilgisayar yazilim kodlama cok severim. Ugrasmisligim var biraz. İlgim de var. İlgimi cekti o bolum fakat iş bulmak onemli
Şöyle söyleyeyim. Ben yazılım az biraz biliyorum diyen kim varsa işin içine girince zortluyor. Dönem dönem geceni gündüzüne katarak çalışıyorsun. Öyle diyim
Valla hocam cok dogru soyluyorsun tam arada kaldim tavsiyen var
var mi
Ybs hakkında pek bir bilgim yok ama bilgisayar/yazılım mühendisliğinin de çok önü açık değil. Ciddi anlamda derslerden öğrendiğinin üzerine katarak çalışırım diyorsan ybs seç. Artık çok mezun olduğu için kendini geliştirmen baya baya önemli. Nerden mezun olduğunun hiçbir önemi yok. Sadece derslerden geçerim 4 seneyi böyle bitiririm diyorsan pdr falan seç. Atanıp memur olursun. İş bulması zor olmayan eşit ağırlıkta hiçbir bölüm yok bu arada
Ben hem staj yapip hem okuyacam insallah. Cok istiyorum bi meslegim olsun.
Bu ülkede iş kalmadi ya artik yemin ediyorum nasil bir ulke burasi ya
hakkaten bölüm zormuş hocam derslerden kaldık hep
😅😅😅😅 yaaa girdin demek hayırlı olsun. Kolay değil :))
:) oyle hocam vallahi ya
Alttan ders bırakmamaya bak. Kredileri yüksekse normal derslerini de alamıyorsun