şimdi limit edebiyat denemesinde 17-20 arası yapıyorum biraz biraz bu çok iyi bana göre, ama çap varmış onun edebiyat denemesinde 10-14 zar zor yapıyorum. Zorluklarıyla alakalı mı bu nasıl oluyor ya? Moralim de bozuluyor 😔🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Limit zor ama çap daha zor zorluklariya alakalıdır takma
Haklısın galiba 🥴 hedef sözelde 110-120 bin arası ama denemelerdeki netlerime göre büyük ihtimal grlneyecek gibi görünüyor tarih ve coğrafya eksik konularım da var ne yapacağımı şaşırdım.. siz kaç bin istiyorsunuz sorması ayıp 😌 denemelerde tyt 35-39 arası, ayt de 35-40 arası geliyor :((
Ben ayt girmiyorum. Sınav belki kolay olabilir yapma ihtimalin var yine de sen kafanda bitirme hemen hakkını alırsın elbet üzülme 😘
Aynen öyle ya.. Sırf vicdanım rahat olsun diye masanın başına oturuyorum desem inanır mısın ://
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur 🤲💖 geçen sene yapamadım bu sene ya edebiyata ya da sosyal bilgilere gitmek istiyorum artık.. 3. kez sınava girmek hiç istemiyorum.. Bir de tyt deneme olarak neleri çözüyorsunuz acaba önerdiğiniz yayın var mı 🥰
İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olsun bakalım. Limit çözüyorum genelde denemelerde şu an elimde olanlar da limit ve ünlüler karması var limit paragrafları falan uzun ama iyi sınav ayarında bana göre ünlüler karması da değişik ama iyi orta derece bir şey
Sağ ol önerin için kader ortağım... Ben de de türkçeden apotemi var sınav formatına çok yakın netlerimi 20 den 25-27 de onun sayesinde yükselttim özellikle de paragrafta 👌 tyt olarak da altın karma 10 farklı yayının karma denemesi var o da iyiydi 😘🤲
Evet Türkçede sıkıntım yok netlerim istediğimden yüksek 30 lari gördüğüm oluyor tabi son denemeleri saymazsak akdnskd sosyalim de iyi sayılır tek sorun matematik o da Allah büyük bakalım
İkimiz için de hayırlısı olsun aşk umarım sen de bende bu sene sınavdan kurtuluruz 😘😘
Zorluğa göre değişir ama net sayısı az gibi
Hangisine az gibi? Çapda ise tabiki az ama limitte bana göre yeter artar keşke sınavda da öyle 19-20 yapsam 🥲
Ben yaş olarak baya büyüğüm senden, yeni sistemi bilmiyorum ama bizim dönemde eşit ağıtlıkta en az 30 net olması gerekiyordu, o yüzden dedim
Ha doğrudur o zaman abla bilemedim ki.. Ben sözelciyim işte mesela, edebiyatta 24 soru soruyorlar artık azalttılar sayıyı 😌
O zaman sınavda daha fazla yaparsın ya da en az 17 net falan gelir
İnşallah ablacığım ya.. Ben de öyle umut ediyorum ama 110-120 bin gelirse sosyal bilgileri çok istiyordum sana da anlatayım yaşın büyük bu konuları daha iyi tecrübe etmişsindir.. Gelmezse de eğer edebiyat istiyorum bakalım zaten geleceğimi düşünmekten psikolojim de bozuldu hiç sorma :((
Bu dediklerini bölüm olarak mı istiyorsun öğretmenlik olarak mı?
Edebiyatın öğretmenlik bölümünün puanı çok yüksek o yüzden onda bölümü okuyup bitince formasyon alıp öğretmen olmayı isterdim (yengem de edebiyatçı 5-6 yılda atanabilmiş) ama sosyalin zaten sadece öğretmenlik bölümü var formasyona falan gerek yok o daha iyi olurdu kazansam ama atama olarak edebiyat bu yıl 500lerde sosyal 100lerdeydi baya düşmüştü :/ ne bileyim abla ben de kararsız kaldım sıralamam falan yeterse heralde sosyali yazmak isterdim.. Çocukları severim ortaokulda ders anlatmak lisede ders anlatmaktan daha cazip geliyor.. Kaderimde ne varsa yaşayıp göreceğim vicdanım rahat olsun diye masanın başına geçiyorum zar zor..🥺
Canım bahsettiğin iki bölümün de ataması oldukça az, iyi düşünmen gerek. Ha tabi şans bu işler mesela ben ataması yok diye öğretmenlik seçmedim, ki anadolu öğretmen bitirdim, biz mezun olduk atamalar açıldı. Tamamen şans yani o işler. En çok atama ingilizce öğretmenliğinde oluyor bildiğim kadarıyla. Öğretmenlik harici sosyal hizmet uzmanlığını öneririm, iş bulmaman imkansıza yakın. Gönlünce olsun her şey, sıkılır bunalırsan ben buradayım istediğin zaman yaz, biz de geçtik o yollardan 💜
Zorlukla alakalı olacaktır