Ben ne olucam 😔 ?

Şu an sayısalcı ve 12. sınıfım. Ailem çok baskıcı ve kuralcı. Ne çalıştığımdan nasıl çalıştığıma kadar müdahale ediyorlar. Kendi hattalarımın bedelini ödemek benim en büyük özgürlüğüm ve en büyük hayalim. Netlerim, notlarım bu sene çok kötü gitti. Hatta ben de çok kötü gittim. Lise boyunca hiç görmediğim düşük notları gördüm. Neyim var bilmiyorum. Neden çalışmıyorum bilmiyorum. Hiç çalışma heyecanı, isteği yok. Bir kıpırtı bile yok. Ben yolumu kaybettim. Ne olmak istediğimi bilmiyorum. Hangi bölümü okursam daha mutlu olurum bilmiyorum. Hadi mezuna kaldım ve yüksek puanla bi bölüm kazandım diyelim, o bölüm sarayın içindeki hapishanede bir sene daha kalmama değecek mi bilmiyorum. Eğer mezuna kalırsam daha çok psikojim bozulur, her şey daha kötü olur, ailem daha kötü davranır diye çok korkuyorum. Bu yüzden de mezuna kalmamak için sürekli hedef küçültüyordum. Senenin başına tıp istiyordum olmadığını anlayınca mimarlık dedim o da olmazsa biyoloji bölümü dedim o da olmazsa felsefe bölümü dedim. Yani eşit ağırlığın düşük bölümüne kadar düştüm. Bu sefer de eşit ağırlık konuları çalıştığım için kızıyorlar. Anlayacağınız iki ucu b0klu değnek. Ailem resmen çürük yerime tekme savuruyor. Okşanacak yerime bıçak saplıyor. Aslında bir şevkatle dokunsalar çiçek açacak ama işte... İçinde hür irade taşırken hür olamamak gerçekten çok koyuyor. Ben ne olucam bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim. 😔 (Lütfen görüş yazarken karşınızda kırık bir camın olduğunu bilin de daha da paramparça etmeyin 😔)
Ben ne olucam 😔 ?