Arkadaşlar lütfen yardimcı olursanız sevinirim
Annem %40 engelli raporuna sahip ve çalısamıyor ve babam cezaevinde izmirden İstanbul'da üniversite okumaya gidicem maddi gecimimizi sosyal yardımdan ve aile sosyal politikalar bakanlığı gibi kurumlar üzerinden kısıtlı bir bütçe ile sağlıyoruz 6 sınıfa giden bir kardeşim de var yurt isine şans kriterlere bakmıyor diyorlar sizce yurt çıkar mı bu konuda bilgisi olan var ise çok sevinirim. yurt cikmadigi takdir de özel yurt veya ev tutucak maddiyatımız yok
Annem %40 engelli raporuna sahip ve çalısamıyor ve babam cezaevinde izmirden İstanbul'da üniversite okumaya gidicem maddi gecimimizi sosyal yardımdan ve aile sosyal politikalar bakanlığı gibi kurumlar üzerinden kısıtlı bir bütçe ile sağlıyoruz 6 sınıfa giden bir kardeşim de var yurt isine şans kriterlere bakmıyor diyorlar sizce yurt çıkar mı bu konuda bilgisi olan var ise çok sevinirim. yurt cikmadigi takdir de özel yurt veya ev tutucak maddiyatımız yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence yurt için yeterli kriterlere sahipsin yani daha başka bir insanın başına ne gelmesi lazım yurt kazanması için. İnşallah çıkar.
Teşekkür ediyorum, inşallah çıkar
onlar bu bilgilerimize e devlet üzerinden başvuru yaptığımız zaman görebiliyorlar değil mi
Belli başlı evraklar istiyorlar diye biliyorum
Anladim, sağolun
kyk yurdu henuz basvuru baslmadı baslayınca kyk sitesinde ilan edilir sanırım
Kesin çıkar emin ol cikicak
neye dayanarak söylüyorsunuz acaba
Benim babamın yüzde 40 engeli vardı benim kardeşime yurt ve ikimizde aynı anda üniversitede KYK bursu aldık. geçen sene ve emin ol sanada çıkar. hangi üniversiteyi kazandın
İstanbul üniversitesi
Hayırlı olsun. hatta kız yurdu metrobüsün dibinde ulaşımın çok güzel olacak. Küçükçekmece Beşyol durağında kız yurdu var kesin orası çıkar hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim, inşallah çıkar 😊
Rica ederim hiç düşünme bunu. güzel univeesite kazanmissin. bölümün iyi mmi bari
Yurt için kriterlerin uyuyor büyük ihtimal gelir
Çıkar büyük ihtimal
Belli olmaz o işler
Çıkma ihtimalini yüzde olarak belirtemiyor muyuz acaba tabi her ne kadar böyle desem de büyük bir sans cikmasi veya cikmamasi
Maalesef şans işi
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim ama sana tavsiye maaşını kuruşu kuruşuna yaz kontrol ediyorlar düşük yazdığın an yalan söylemekten elenirsin
herhangi bir maaş almıyorum fakat almakta olduğumuz yardımları dikkatli bir şekilde ekleyeceğim, tekrardan teşekkürler bilgilendirmeniz için
Rica ederim