YKS2026 Marmara gardiyanlık mı başka üniversitede iki yıllık sağlık mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi sizce Marmara üniversitesi gardiyanlık Herhangi bir üniversitede iki yıllık sağlık bölümü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Marmara gardiyanlık mı başka üniversitede iki yıllık sağlık mı? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
opia10 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İkisinde de insanla uğraşıyorsun ama birisi sorunlu sıkıntılı insna birisi hasta insan tercih senin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence? Yorumla opia10 +1 yıl Ben iki yıllık sağlık derim ama unutma her işin bir zorluğu var Yorumla
Cansu253 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gardiyanlık diye bölüm mü varmış ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ceza ve infaZ Yorumla Cansu253 +1 yıl Bende tıbbi laboratuvar mezunuyum sağlığın önü tıkandı baya 81 aldım daha atanamadım bu önü açık bir bölümse yaz tabi Yorumla
cpkn_kuru_fasulye30 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl kelepçe alacam sana doğumgününde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisinde de insanla uğraşıyorsun ama birisi sorunlu sıkıntılı insna birisi hasta insan tercih senin
Sence?
Ben iki yıllık sağlık derim ama unutma her işin bir zorluğu var
Gardiyanlık diye bölüm mü varmış ya
Ceza ve infaZ
Bende tıbbi laboratuvar mezunuyum sağlığın önü tıkandı baya 81 aldım daha atanamadım bu önü açık bir bölümse yaz tabi
kelepçe alacam sana doğumgününde
Gardıyanlık derım
Gardiyan ne ya
Ceza ve infaz