Ikisinden birini sececeğim İstanbul'da ankarda diş geliyor ya da karsta falan tıp hangisi mantıklı?
Doguda tıp
Batida diş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer diş. tıp kadar çilesi yok, klinik açarsan gelirin çok güzel olur. işin tıpa kıyasla daha stressiz ve bence daha zevkli, gece nöbeti yok, işin düzenli... eğer türkiye'de çalışacaksan tıp seni sadece paralı amele yapar eğer tıpa tutkun yoksa tabii. gerçi artık parasız amele yani köle yapıyor bir de üstüne hekime şiddet adı altında şiddet görüyorsun. ilk mezun olduğunda gittiğin hastanede kıdemli doktorlardan hatta hemşirelerden bile mobbing görüyorsun. tıpın çilesi çekilmez sadece doktorum dersin insanlar waooww der ailen seninle övünür ama günün sonunda ayaklarına kara sular inen kafasında saç kalmayan sen olursun. lütfen iyi düşün
Cevap
2Cevap
Soğuk diye her zaman o çileyi yaşamıyorsunuz alışıyorsunuz bir zaman sonra, oradaki insanlar yaşayamazdı şu an zaten orada, ama çok dayanıksızsanız zaten gitmeyin.
Ben olasam doğuda tıp
Nedeni ne peki
Tıpın kapsadiği şeyler cok ve maaşlar iyi diş heminin iş bulunabilirliği iyimi bilmiyorum fakat tıp sürekli ister işsizlik yok gibi bişi yani
Tıp yzicam ya galiba
Araştır yapabileceğine inanıyorsan yap
Yapmak zorundayım ailem fakir çünkü jdhdjdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?