YKS2026 YKS tercihlerinizi yaptınız mı? berkaytemeel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bugün yapacağım ve bitireceğim siz yaptınız mı? Tercih süreci nasıl gidiyor sizde YKS tercihlerinizi yaptınız mı? Cevapla YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hrcstr589 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Sınavdan önce bir liste yapmıştım zaten şimdi kontenjanlara ve istediğim yerlere göre sıralama yaptım Tercihler herkesin beklediği gibi gelir umarım 0 0 Yorumla
sessizliğinsırrı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Neden bu kadar beklettin ki ben ilk gün yaptım heyecandan😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bitti ama ben de bittim. 837384 kez meslek değiştirdim çok şükür.. 0 5 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Sonunda neye kara verdin:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgisayar mühendisliğine 😂 ona gelene kadar her yere uğradım. Yorumla berkaytemeel +1 yıl Beni 1 saat pc başında tutamazsın mesela hiç yapabileceğim bir bölüm değil :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben dururum dkdhdjdhx sen ne yazdın Yorumla berkaytemeel +1 yıl Valla ne yazsam aynı puanın iyi olmadığı veya ders konusunda çalışkan olmadığın sürece sonu hep aynı işsizlik gibi geliyor bana Yorumla
Melodiasss Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl İlk tercih günü yazdım kapattım vallaha bekliyorum artık 😂 birkaç ay öncesinden sıralama yapmıştım 0 0 Yorumla
miss_misfit Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet yaptım yapana kadar akla karayı seçtim 0 2 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Hangi bölüm Peki Yorumla miss_misfit +1 yıl 2 yıllık sağlık alanlarını yazdım 8 tane bide orman ve orman ürünlerini yazdım 9 tercihle kapattım Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaptım sürekli değiştiriyorum ya dünden beri 0 0 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kazanamadım ki yapıyım 0 2 Yorumla Yerden +1 yıl En az 140 alanlar 2. Ek yerleştirmede eylül ayının son gününde tercih yalan oluyorlar mış. Bu sene konterjan fazlaymış. Başarı seviyesi düşmüş. Yorumla kullanımda4 +1 yıl @Yerden tercih yalan oluyorlar mis ne Yorumla
waveyllla Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Mezunummmm 0 2 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Bölüm me Yorumla waveyllla +1 yıl Sayısal Yorumla
Tatlımbirponçikss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yaptım yine bir tercih bakalım hayırlısı. 0 0 Yorumla
Gxxshys Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaptim 0 2 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Nereleri yazdın Yorumla kırlangıç110 +1 yıl Ne yazdin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sınavdan önce bir liste yapmıştım zaten şimdi kontenjanlara ve istediğim yerlere göre sıralama yaptım
Tercihler herkesin beklediği gibi gelir umarım
Neden bu kadar beklettin ki ben ilk gün yaptım heyecandan😂
Bitti ama ben de bittim. 837384 kez meslek değiştirdim çok şükür..
Sonunda neye kara verdin:)
Bilgisayar mühendisliğine 😂 ona gelene kadar her yere uğradım.
Beni 1 saat pc başında tutamazsın mesela hiç yapabileceğim bir bölüm değil :D
Yok ben dururum dkdhdjdhx sen ne yazdın
Valla ne yazsam aynı puanın iyi olmadığı veya ders konusunda çalışkan olmadığın sürece sonu hep aynı işsizlik gibi geliyor bana
Yaptım ve çok stresliyim 16. Tercihime yerleşirim diye😂😂
İlk tercih günü yazdım kapattım vallaha bekliyorum artık 😂 birkaç ay öncesinden sıralama yapmıştım
Evet yaptım yapana kadar akla karayı seçtim
Hangi bölüm Peki
2 yıllık sağlık alanlarını yazdım 8 tane bide orman ve orman ürünlerini yazdım 9 tercihle kapattım
Evet 26 yıl önce yaptım.
Yaptım sürekli değiştiriyorum ya dünden beri
Kazanamadım ki yapıyım
En az 140 alanlar 2. Ek yerleştirmede eylül ayının son gününde tercih yalan oluyorlar mış. Bu sene konterjan fazlaymış. Başarı seviyesi düşmüş.
@Yerden tercih yalan oluyorlar mis ne
Mezunummmm
Bölüm me
Sayısal
Yaptım yine bir tercih bakalım hayırlısı.
Yrn yapacam inş
Yaptim
Nereleri yazdın
Ne yazdin
ypmadım
Yaptık bekliyoruz.