YKS2026 Üniversite tercihleri 5 Ağustos'ta başlıyor. Hangi bölümü yazacağınıza karar verdiniz mi? Sherlock_Holmes_ Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Üniversite tercihleri 5 Ağustos'ta başlıyor. Hangi üniversite, hangi bölümü yazacağınıza karar verdiniz mi? Üniversite tercihleri 5 Ağustos'ta başlıyor. Hangi bölümü yazacağınıza karar verdiniz mi? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uluslararasi ticaret yazacağım.Muglada ikinci öğretim ya da alanyadaki yeni üniversiteyi. Bilgisi olanlar bilgilendirirse cok iyi olur. Ulaşım yurt olarak🤗 0 0 Yorumla
Bittimb5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Hayır çok kararsızım gelecek kaygısı var hemde cokkkkkkkkkk 1 0 Yorumla
geckalmalar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl sosyal bilgiler öğretmenliği yazıcam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uluslararasi ticaret yazacağım.
Muglada ikinci öğretim ya da alanyadaki yeni üniversiteyi. Bilgisi olanlar bilgilendirirse cok iyi olur. Ulaşım yurt olarak🤗
Hayır çok kararsızım gelecek kaygısı var hemde cokkkkkkkkkk
Kararsizim hala hemsirelik ve mühendislik arasında kaldım
Spor bilimler fakültesi besyo
sosyal bilgiler öğretmenliği yazıcam
Ne zaman bitecek, hayır
İkinci üniversite için yazacaz bişeyler bakalım
Tek tercih yapıcam biyomühendislik
Muhasebe (2 yıllık) puanım buna yetiyor;(
Tıp ve eczacılık yazcam
Psikolojiiii😍
Tarih yazacağım