AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Sınav sistemi bi yana bizim kökten eğitim sistemimiz yanlış , düzensiz ve özensiz ilerliyor maalesef.
Sistemde de suç var üstelik korona döneminde çalışmak daha bir zor oldu ama çocuklar da suçsuz denemez tabii
Eleme usulü kalıyor sınav, öğrenciler de isteksiz, hapsedilmiş gibi davranışları
Öğrencinin çalışıp çalışmamasına da bağlı ama eğitim sistemi kötü sawece öğrenci de değil suç.
hacker olanlar ya da yurt dışına cıkmış olanlar yazarmı acil
Çocuklar ne için çalışıcak ki? motive eden bir unsur yok ülkede. Ne kadar okursa okusun sonuçta işsiz kalıcak bunu bilen bir öğrenciden verim beklenemez
Sistem öğrenciyi yarış atı gibi koşturuyor af buyrun. Bence y kuşağı olarak şahidim
Lanet olası sistem kökten sorunlu
Her şeyi sistemden bilmek doğru olmaz kazanan nasıl kazanıyor? sistem çok da iyi değil fakat önemli olan çalışmak ve başarıya ulaşmak.
Çalışmak için kaynağa ve yakın ilgiye ihtiyacı olur öğrencinin. Örnek vereyim; Sen hiç bilmediğin bir dili yardım alsan da öğretmen olmadan, ilgilenilmeden dışarıda o dilin kursuna giden yakın iletişim içerisinde öğrenen bir öğrenci ile aynı derecede öğrenemezsin. Aksi halde öğretmenler ders anlatıp gitsinler, ödev vermesinler, öğrencinin hatasını/doğrusunu kontrol etmesinler. Nede olsa öğrenci çalışıyor doğru yapar bir şekilde diye düşünmek olur. Kaynak doğru olmadığı sürece öğrencilerde başarılı olmazlar. Evet başarıya ulaşan öğrenciler yok değil fakat toplumda çok az bir kesim sistemin kötü olmasına rağmen çalışıp başarılı olabiliyor. Tabii bunların arasında dershanelere gidip çalışanları dahil etmezsek çok daha nadir olmaya başlıyor. Neden geleceğin hepsini geliştirmek dururken çok az bir kısmı gelişsin.
Aman okuyup napicaz zaten ıssız kalicaz gerek yok
Online derslere hiç girmedim çok gereksizdi.
bende geçen sene iki yıllık bir program kazandım gitmedim online saçmalık
İkiside kendilerini toparlamalılar.
Sistemimiz çok saçma ya mal gibi
İkisinden de biraz var ama ekseriyet sistem.
Eğitim sistemi kesinlikle çok kötü.
Öğrenci ler ma l ondan
Sen ma l sin yani annen seni doğuracağına taş doğursa iyiydi en azından kapının önünde koyar bir işe yaradın
Sistem berbat
Ayrıca öğrenciler çalışmıyor diye bir şey de yok, eğer sistem iyi olsaydı öğrenciler bal gibi de çalışırdı.
Sistem+tembel öğrenci=sonuç
Sistem
Sistemin ya
ya
Lan küfür ediyorum niye çevriyor
Ülkenin varlığı bir sorun zaten
Ben 118 aldım çalışmadım ama
hatayı insan ilk önce kendine aramalı
Her ikisi de
Sistem güzel değil ama barajı da geçersiniz be.
çalışmayan başarılı olamaz.
eksi atanlar çalışmayanlar galiba
Bende gecmedim
SİSTEM!
Olabilir
%80 sistemin hatası
Ögrencilet