Arkadaşlar sıralamanız hangi aralıkta?
0-1000
1000-25k
25k-40k
40k-60k
60k-100k
100k-500k
500k-1m
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Umarım her yıl yığılarak devam eden mezun işsizlerin olduğu bölümleri seçmeyip iyice araştırıp öyle tercih yaparlar. Fen Edebiyat fakülteleri , İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinin hiç bir bölümünün geleceği yok. Bu fakülteleri tercih edecek olanlara geçmiş olsun diyorum şimdiden. Acı ama gerçek bu.
Hangi sayısal, eşit ağırlık , sözel hangisi.
@Xviolet e katılıyorum puanın düşük de maalesef iki yıllık bilişim ile ilgili bölümlere bakmanı öneririm grafik tasarım filan. Ama şöyle bir durum da söz konusu seçtiğin bölümü severek yapabileceğin bir şey olsun. Türkiye'de ki üniversite mezunları ve işsizlik oranını da dikkate almanı öneririm.
60k sözelle ne yapayım ben var mı öneri
Sınavlara gıcıgım.. Sınava gireceğim yıl ilk 5000 bine girerim diyordum.. Kesin ya VS diyordum.. 14 bin küsürüncü olmuştum..
İlk 10000 Gine girsem yeter diyen arkadaşım 78. Olmuştu o bile nasıl olduguna hala bilmez.. Adama ders çalıştırıyorduk birde.. Ha girdi bitirdi ne oldu giçbitşey gitti oto kiralama açtı orda oturuyor :))
sen ne yaptın peki sjsjwkwke
@sananeyrrmm ben ne yaptım devlet memuru oldum istifa ettim özel bir. Şirkete geçtim yıllarca uzun yıllarca orda çalıştım sonra ayrıldım bir kaç firmanın işlerini dışarıdan yaptım şimdide çalışmıyorum ara sıra dışarıdan iş alıp yaparsam yapıyorum.. Bende birşey yapmadım kısaca :))
farklı sıralamalar ama aynı kaderler jskskska
Benim için güzel haber erken geldi, bir öğrencim sonuç belgesinin görselini gönderdi. Sınav puanı başarı sırası TYT ilk 500, SAY başarı sırası ilk 800'de.
Yerleştirme puanı başarı sırası da TYT 300 küsür ve Say 700 küsür.
Umarım hazırlanan arkadaşlar iyi sonuçlar elde etmişlerdir...
Ne güzel... Yol gösteren biri olunca her şey daha güzel oluyor... Yol yordam bilmeyen bizler yolumuzu şaşırdık...
Öğrencinizi tebrik ediyorum. Başarısı daim olsun inşallah.🌹
@Hayal_Dünyam_ Teşekkür ederim, sadece tek bir öğrencimin değil, yüksek oranda öğrencimin hedeflerine ulaştığını görmek açıkçası bu mesleğin en güzel yanı. Başarının hepsi onlara ait biz sadece yanlarında köprüye kadar eşlik ediyor ve onların başarısıyla mutlu oluyoruz.😊
Düzenli çalışarak, gayretten taviz vermeden, planlı hareket ederek bir yol çizerseniz kendinize başarınız da kaçınılmaz olur. Umarım siz de en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız, kolaylıklar dilerim...😊
Haklısınız hocam çok teşekkür ederim 😊 Ama emin olun ki nice yola başvurdum , lâkin adımlarımı sağlam atmadığım için bu denli yıprandım. Ki köyde kalıyordum oranın zorlukları da ayrı bir yordu. Aile veya hocalarımdan pek bir şey istemiyordum aslında. Sadece varlığını gösterselerdi yeterliydi. Onu bile çok gördüler. Ama yılmadım. Her ne olursa olsun mücadele etmeye devam edicem. 1 yılımı daha hayâlim için feda edicem... Sonuç ekranıma bakınca Sözcükler boğazımda düğümlendi , her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Ama hayırlısı buymuş demek ki...
@Hayal_Dünyam_ Bu dirayet sizde varken sıkıntılar size köstek değil destek olur merak etmeyin.😊
Benim şimdiye kadar kaç defa girip de kazanamadığım sınavlar var ama başarı gayrete tabi oluyor zor da olsa ve sonuç geliyor. Üzülmek de sıkılmak da yorulmak da bu yolun en bilindik engelleri. O yüzden bir hedefiniz varsa pes etmek asla olmamalı!!!
Ayaklarınız yere sağlam bassın, planınızı programınızı yapın ve arkada geçmişte olana da bakmayın. Bu hayat hep bir yoldur yürümesini bilene.
Sizde de bu gayret ve inanç olduktan sonra gerisi er ya da geç elbet gelecek!!!😊
@Retroskop1 Çok ama çok teşekkür ederim hocam. Gözlerim doldu ya , bu sözleriniz Umut oldu bana. Hayırlısıyla biraz kendimi toparladıktan sonra kollarımı sıvayıp tekrardan başlıcam. Aynı yolda bir kez daha mücadele edicem. Mesleğinizi aşkla sevgiyle yaptığınızı burdan bile hissettiriyorsunuz. Rabb'im herkese sevdiği mesleği yapmayı nasip eylesin... Kendinize iyi bakın hocam her şey için çok teşekkür ederim tekrardan. Gününüz hayr ola 🌸 Allah'a emanet olun. 😊😇🌸
@Hayal_Dünyam_ Rica ederim, duygu düşüncelerinizde minik bir dokunuşa vesile olduysam ne mutlu bana, sizin de yolunuz iziniz hep açık olsun, Allah'a emanet olun.😊
hiç çalışmadan bu kadar oldu iyi mi kötü mü bilmiyom anlamıyom
Eminim çalışsaydın çok daha iyi sonuçlar elde ederdin.
ayn annemde herkes öyle dedi ama çalışmayı hiç sevmiyorum dikkatimde çok dağınık demir eksikliği yüzünden, kan verilmesi gerekiyormuş
Geçmiş olsun.
sözelciyim çünkü
leş leş keşke girmeseydin bu nedir :D
okula 1, 5 yıl gitmeyip zerre çalışmazsan sonuç tabi böyle olur
Cevap
60Cevap
ankete göre ülkenin en zekilerinin büyük bir çoğunluğu burda :D 0-1000 aralığı işi gücü bırakmış kızlarsoruyorda takılıyor :D
ÖSYM mesaj attı bana. Ben gönüllerin birincisiymişim.
Jahahaha
Girmedim sınava, 2 üniversite bitti zaten. Bu kadarı yeterli diye düşünüyorum. 😄
--͠T͠͠e͠ş͠e͠͠k͠͠k͠ü͠r͠͠l͠͠e͠͠r͠ 🌹
Bu siteden ilk 1000'e 11 kişi girmiş baya inandım tam şu an inandım troller
Hahah trol eksi mi attın
Hahah 2 trol ağlayın
Yorumlardaki herkes de ilk 1000'de maşallah sallamak bedava
Çok şükür ki üni bitti. Sinava girenler umarim diledikleri bolumleri kazanabilirler
Bilgim yok ilerde belki lazım olur diye not bırakmak istedim Tüm öğrencilere başarılar dilerim
sınava girmeden ama girenler inslalah mutlu bir sonuç almıştır
Ben bu sene girmedim ama girdiğim sene 1200 civarında olmuştum ahh anılar 🥲🥲🥲🥲
G şıkkını seçen dürüst insanlar hayatları boyunca A şıkkını seçen yalncı düzenbazların hükmü altında eşek gibi çalışacaklar
1992 öys'de ilk 10.000 içinde yerleşmiştim, 1.000.000 kişi girmişti sınava
Ayt ye tek girdim artık girçık deneyimli olduğum için çalışmadan girdim 30k dayım
Öğretmen değilse sallıyor cidden
@LeydiStark sen çok zekisin kardeş zekan geri tepmiiş. Tyt ye geçen sene girdim geçen senenin puanını kullandım. bu senede ayt ye girdim sadece. Zaten vardiyalı çalışıyorum hiç de fırsat olmadı bu durumda ayt ye girdim. Demkki oluyormuş
Ndkdkxlsl aynen knk öyledir. Ne okuyosun? Ben özü gastro 3.94 ortalama sen?
@LeydiStark ben ikinci üniversite bitirdim knk bu üçüncüsü için uğraşıyorm
Üni yeni bitti. Geçtim o yollardan. Hepsi dün gibi aklımda. Berbat bir dönemdi 😂
Bu benim 2 sene önceki sıralamam ama bu seneki sınavda aman aman zor değildi çalışmak eksikliği vardı öğrencilerde açıkçası okul kimseye yoktu
ben dgs yi bekliyorum
Hayırlısı olsun.
Sınava 10:02 gittim almadılar beni.
Kötü olmuş.
Kardeşim sınava girmişti acaba ne yaptı?
İnsallah istediği yeri kazanmıştır.
193 bindeydım hemsırelık gelır inşallah gidecem
İnsallah gelir.
2m yok mu seçeneklerde
En fazla 7 seçenek koyabiliyorum yanlış değilsem , bu yüzden ekleyemedim... Sınav cidden zordu. Sıralamalar uçtu...
Aga ilk girişimdi. Girememişim onu fark ettim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Umarım herkes arzuladığı bölümü kazanır
Ben sınava gireli tam 10 yıl olmuş ya şaka gibi
0-1000 seçtim normalde 1453. oldum.
Türkiyede yaşamıyorum.
Biz coktan gectik o dönemleri
Sınava girmeyi özledim desem yeridir ☹️
Geçmiş olsun herkese...
Bu sınavın da sisteminde ta
AYT-Sözel-2 217 Puanla Kaybettik :) sıralama 551k
Girmedim, geçen sene sayısal'da 70k yapmıştım
Benim yegenler var ama bilmiyorum naptilar
5 bindeyim 5122 tam sıralamam
Ben en son 20 sene önce sınava girmiştim
100 k 500k arası ölsem daha iyiydi
puanim bile hesaplanmamıs berbattı seneye tekrar
Bu sene çok zor diyorlardı doğru mu?
Evet
İkinci üniversite için gayet güzel bir noktadayız
Sınava girmedim seçeneği neden yok?
Ekleyecektim ama 7'den fazla olmuyor...
Girmedim ama çevremdekilerin çoğu alakasız kalmış
abimin puanı 180 çok mu zordu sorular?
zordu...
Çok iyi geldi sonucum barajı geçtim.
Boğaziçi psikoloji geliyor bana
@B34ka6 yok knk artık cok gec, sadece hayal kurmustum
Ben 15 bindeydim girdiğimde
Sayısal mı
@adımsevimli Sözel, eşit ağırlıktan da 80
Ne okuyırsun
@adımsevimli İstedim bölümü alamadım ea dan. Türkçeye gittim.
Çok iyiymiş sıralaman başarılar
@adımsevimli Teşekkürler :)
katılsam kesin son yüz binde olurdum
Gönlünüzce olur umarım.
Gönlümüze göre olmadı malesef ki... :(
Sınav sonucu hüsran...
ilk ellide tanıdığım var
Başaramadık abi. d
678. Oldum
Bu seferlik olmadı bidahakine 😅
1m kadar var, yeter
141k da kalmışım