Bu hayatta kendini nerede mutlu hissedeceksen, o tarafa yönelmeni öneririm. Belki üniversite okuman gerekmeyebilir. Bir çikolata fabrikası kurmak hayâlin olabilir mesela.
İlk sene istediğim bölüm kazanamadım. Bu yüzden ben de mezuna kaldım ve istediğim bölüm oldu. Hayatının çok uzun bir kısmını çalışarak geçireceksin. En iyisi sevdiğin işi yaparak geçirmek.
Mezuna kalıp istedigi yeri kazananda var kazanamayanda ama ben sana daha önemli bişey söyliyim. Okuduğun lisenin yani sınav öncesi aldıgın egitimin çok önemi var. Eger meslek lisesi felansan 4 seneyi 1 seneye sıgdırmak zorundasın. Buda 4 kat fazla çalışmak demek. Tabii ki imkansız degil çalış.
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > YKS2026 > Sorular > Mezuna kalıp istediği yeri kazanan abilerim ablalarım var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu hayatta kendini nerede mutlu hissedeceksen, o tarafa yönelmeni öneririm. Belki üniversite okuman gerekmeyebilir. Bir çikolata fabrikası kurmak hayâlin olabilir mesela.
hmm haklısınız ama ülke ekonomisini göz önüne alırsak iş sahibi olduktan sonra olabilir
İlk sene istediğim bölüm kazanamadım. Bu yüzden ben de mezuna kaldım ve istediğim bölüm oldu.
Hayatının çok uzun bir kısmını çalışarak geçireceksin. En iyisi sevdiğin işi yaparak geçirmek.
Mezuna kalıp istedigi yeri kazananda var kazanamayanda ama ben sana daha önemli bişey söyliyim. Okuduğun lisenin yani sınav öncesi aldıgın egitimin çok önemi var. Eger meslek lisesi felansan 4 seneyi 1 seneye sıgdırmak zorundasın. Buda 4 kat fazla çalışmak demek. Tabii ki imkansız degil çalış.