Bu soruya cok gorus gelecegini sanmiyorum ama bilgili zeki 1 kisi bile bana yardimci olsa cok sevinirim, simdiden tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Planlı ve disiplinli çalışmanın sana neler kazandırabilrceğini tahmin bile edemezsin 👍🏻
Saol tatlim benim
💐 💯
Calisma verimine bagli cok fazla tercih ediliyor rakip cok ama iyi bir seyler yaparsan ozelde burslu felan okursun
Evet, onune gelen mimarlik yaziyor rakip cok is yok
Is bulursun nitelikli eleman yok gorunus almayi bilmeyenler var daha. Dedigim gibi senin calisma verimine bagli olarak kazanabilirsin 10 saat calistim yildiz teknigi kazandim 5 saat calistim marmara kazandim olayi yok
Haklisin, konularda asiri zor ayrıca 130 kiloyum kilo vermem gerek sagligim basta olmak uzere uniye boyle gidemem, ingilizceyide ogrenmek istiyorum hangi birini yapacagimi bilmiyorum... 1. Yil tyt 2. Yil ayt' ye calismayi planliyorum umarim yetistiririm. 19 yasi dayim neredeyse 21 yasima 3 4 ay kala uni kazanacagim sence sinifimdakilerle kiyasla yaşlı kalirmiyim. Ay pardon ya sabah sabah sisirdim kafani
Kalmazsin ben de 21 yasinda basladim fakülteye
Oylemi, sinifin yas ortalamasi nasildi
Bilmem ben cok muhattap olmuyorum xnxndmdmdmkf
Oha cidden bilmiyormusun, buyukler varmiydi hic
Benle yasit bir iki kisi var digerlerini bilmiyorum muhattap olmuyorum coguyla xd
Sizin sinif baga kalabalik o zaman
Saymadim dndnkdkf ama var biraz
Yaşi takıntı halime getirmişsin buraz sanırım. Ama çoğu insan 20 ve üzeri olcaktir orda kendini diğerlerinden yaşlı geride kalmış hissetmezsin merak etme...
Yerinde olsam mimarlık istemezdim pek kolay bölüm değil
lisede mimarlik dersi almistim ve staj yapmistim az cok zorluklarini biliyorum. Ic mimarligi secsem onda hic iş yok aklima baska birsey gelmiyor, ogretmen olsam kendi isimin patronu olamam ayrica yillarca kpss ye calisamam bilemiyorum ya
Ya simdi bends mimarlık öğrencisiyim o yüzden demistim ben , çok fazla çalışman gerekiyor üni boyunca. Mimarlık bölümünü bitirir ve mimar olursan çok iyi para da kazanırsın çok güzel bir hayat da sürersin , kendine gerçekten güveniyorsan çok güzel meslek lakin bu bolumdekilerin %70i işsiz kaldığı icon asgari ücretle bir yerlere girip işçi oluyorlar. Bizd bunları bölüm hocaları kendileri söyleniyordu
Dogru soyluyorlar, onune gelen mimar oldugu icin piyasa mimar kayniyor, is tecruben yok diye asgari ucrette vermiyolar 2 milyar direk ( 2019 da boyleydi simdiyi bilmiyorum) staj yaptigim yerde 5 yillik tecrubesi olan bi mimar vardi 3.5-4 falan alıyordu 5 bile degil kadincagizda evlenmek icin istifa etti sjsjsjs... icmimar olup annemin isinimi yapsam bilemiyorum
Ya dediğim gibi mesle güzel de türkiye şartları pek iyi olmadığı için işsiz kalma ihtimali epey yüksek. Bak annenin işi varmış iç mimarlık da güzel meslek mimarlardan farkı onların imza yetkisi yok ve içle ilgileniyorlar daha çok.
Annem ic mimar degil yanlis anlatmisim sjsjsjsj annem çeyizci yani yine iç mekanla ilgileniyor, perde stor zebra eve dair butun her sey ( nevresim pike ceyiz vb.) Seyleri kendi tasarlayip dikiyor ve cidden cok para kaldiriyor. Ic mimarlikda içle ilgileniyor zaten tek farki dolap parke duvar tasarimi yapmam. Off cidden kafam cok karisik, bu arada sen kac yasinda girdin fakulteye bide kac puan almistin ☺️
Ahaha sorun değil. Ben 18 yaşına gireli bikac ay olmuştu üniye başladığımda ve 402 puan almıştım, sınavdan erken çıktığım için o da jsjs
402 puanmi asiri iyi, simdiki mimarlik puanlari asiri yuksek, İstanbul'da yasadigim icin İstanbul istiyorum ve 400 den asagi puan yok resmen
Kazanmak zor değil , kendine inan ve azimle çalış. 2 yıl diyorsun az zaman değil sadece hedefine odaklanıp çalış. Ben bölümü bıraktım sayılır zaten ciddi bir depresyonda olduğum için sınava da düzgünce çalışamamıştım , o yüzden üzülüyorum gerçek potansiyelimi göremedim diye. Hayırlısı olsun yine de ikimiz için de🎈🎈
Merak etme gecirirler seni herkes geciyor diye biliyorum, insallah hepimiz icin hayirlisi olur ne diyeyim❤
Kazanılır
sacma soru
Smyuru git isine ya sacmaysa cevap verme o zmn allahin boşu
ne kadsr cok calistigin degil n3 kadar erimli calistigin onemli