YKS2026 Sınava 1 hafta kala ne yapılabilir taktik verir misiniz? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoş Geldiniz 🌼Yks' ye son 1 hafta kala taktik verir misiniz? Ne yapmalıyız?#Moldovyapapatya Sınava 1 hafta kala ne yapılabilir taktik verir misiniz? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meliyna Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ben hep deneme çözüyordum son 1 gün kala kafanın rahat olması için dinlenebilirsin 2 0 Yorumla
Şştbayım Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 1 hafta kaldığını senden öğrenmem taktik vermemeyi yeterince sağlar umarım 1 0 Yorumla
theİlbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bol bol dinlen bence kafan dağılsın kitabı yiyemezsin sonuçta değil mi :) 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Kafanı dağıtıp biraz kendini rahat hissetmen gerekiyor birazda kitap okursan daha iyi olur 0 0 Yorumla
EddaY Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Biraz tekrar;kitap okuma, yürüyüş, spor, erken yatma kalkma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben hep deneme çözüyordum son 1 gün kala kafanın rahat olması için dinlenebilirsin
1 hafta kaldığını senden öğrenmem taktik vermemeyi yeterince sağlar umarım
Bol bol dinlen bence kafan dağılsın kitabı yiyemezsin sonuçta değil mi :)
Kafanı dağıtıp biraz kendini rahat hissetmen gerekiyor birazda kitap okursan daha iyi olur
Biraz tekrar;kitap okuma, yürüyüş, spor, erken yatma kalkma.
Konu tekrarı yapabilirsin
Saçma olacak ama çalışılabilir...
Buradan çık
Gez toz kafa dağıt