Prens ve Prensesler 👑👑 insanlarla neden anlaşır ya da anlaşamazsınız? En belirgin özellikleriniz neler, kızlarla mı erkeklerle mi daha iyi anlaşırsınız 😎👸 En önemlisi de aşk konusunda , sevgiliniz ya da eşinizle aranız nasıl? Geçimsizlik var mı 🙈
Ben ilişki ustasıyım eş, dost, arkadaş herşeyde en birinci anlaşırım 😎
Kimseyle anlaşamıyorum yaa, ben dünyaya ilişkilere tepki olarak gelmişim 🙈
Erkeklerle daha iyi anlaşabiliyorum, kızlar çok kıskanç benden uzak olsunlar 😯
Kızlarla daha iyi anlaşabiliyorum, erkekler biraz kaba sankii 😪
Toleranslı, Önyargısız olan her İnsanla. Yetiştiğim mahallede fazla erkek cocukları vardı onlarla futbol, kart oyunları vs oynardık😂. Arkadaşlıkda büyüdükçe erkek kız arasında olamadığı için, kızlarla. Anlaşma olarak erkeklerle, allahtan kardeşlerim var 😄, çok şükür.
Genel olarak insanlarla iyi geçinirim İyi huylu bir insanım Kolay sinirlenmem Bana yapılan bir kötülüğü bile kolayca affedebilirim Ama bir sinirlenirsem... cidden çok kötü bir insan olurum. Gözüm de kimseyi görmez.
Herkesle iyi geçinirim. Aynı ideoloji ve düşüncelere sahip olmadığım insanlarla bile barış içinde yaşarım. Yeter ki ortak paydamız insani değerler olsun..
Kendi kendilerini ayiklarlar kuzum sen sadece sert dur her gülüşe aldanma hayır demesini bil seni tanımak isteyen çabalar derdini açar derdinle ilgilenir çözüm arar yarana merhem olur yanında başkasının dedikodusunu yapmaz
Sakinim dostum gülerek yazdım sen sakin ol🤪 ama herkeslei geçinmek doğallıktan uzak samimiyetsiz ve ikiyüzlülük ister. Fikrimi söyledim, sakince oku lütfen☺️
Diyebiliyorsan süpersin o halde☺️ kimse için kendinden taviz vermemeli. Kimse buna değmez. Prensipleri olmalı insanın, fikrini özgürce dile getirebilmeli.
En İyi Cevaplar