Genellikle herkese iyi anlaşırım çünkü o ortama göre ayak uyduruyorum kimseyi eleştirmiyorum kimsenin ne olduğuna bakmıyorum çünkü herkes kendi hayatında herkes kendi bacağından asılır bu yüzden çok fazla irdelemiyorum bu konuları sadece ortak bir konu hakkında konuşuyor ve anlaşıyoruz bu yüzden iyi anlaşıyorum
İyi anlaşmak demek beklenti ile ilgilidir. Karşımda ki insan beklentisi benden yüksek ise egosu ile beni sadace dinler, eleştirir hatalarımı yüzüme vurup durur, kendini över ben de şöyle böyleydim der. hesap kitap yapar beni zaman kaybı olarak görür. Ama unuttuğu veya unutmasa da öyle belirlediği için tavrını aynı yolun yolcusuyuzdur. Birbirini tamamlarız bazıları bunu anlamak istemediği için uzak kalmak az insan tanımak lazım.
Herkesle iyi anlaşamıyorum. Zaten herkesle iyi anlaşıyorsa bir insan bana göre samimi değildir.. Her şekle göre bir kalıba girebilen ve herkesle iyi anlaşan insanların çıkarcı olduğunu düşünüyorum.
Genel olarak evet. Kendimi uyumlu ve anlayışlı biri olarak tanımlayabilirim. İnsanların bana ters gelen yönlerini veya düşüncelerini olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum.
Elimden geldiği kadar anlaşılır bir insanım. Kimseye karşı yabancı, kötü, soğuk durmam. Fakat, karşımda ki insana yakın davranmaya çalıştığım halde, tepkileri ağır ve rahatsız edici ise, bir anda muhattaplığımı kesme huyumda vardır..
Ben anlaşırım tabiki gıçık narsist insanları pek sevmem ama her insanın çürük yanı vardır tabi ama anlaşmaya çalışırım en azından diyelim yoksa takmam arkadaşlık bile kurmam o kişiyle
En İyi Görüş