arkadaslar hala aklı eski sevgilisinde..
sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ?
BANADA SENİ SEVİYORUM FALAN DİYOR ama kafam karıştı
sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ?
BANADA SENİ SEVİYORUM FALAN DİYOR ama kafam karıştı
Bence sevgilin bir takım şeyleri daha sindirememiş. Eğer aklının gerçekten onda olduğunu düşünüyorsan biraz zaman ver ona, ve bu zaman diliminde kalbini dinlemesine izin ver. Kalbinin yarısı onda kaldığı sürece sen ancak diğer yarısını doldurabilirsin, bu durumda da fiziken yanınızda olmasada bu aşkı hep 3 kişi yaşarsınız. Sonra gün gelir ben unutamadım deyip gider.
bence hiç kendini kullandırtma.. O şuan seni bitmiş ilişkisine yara bandı olarak kullanıyor, seni gerçekten sevmiş olsa o kişinin bahsini dahi etmezdi. Ama sen illa ben onun yanında yara bandı olmaya razıyım yeterki birlikte takılmaya devam edelim dersen buda senin tercihin.. Ama bu ilişkinin sonunda üzülen sen olmamaya dikkkat et..!
kızın günahını alıyorsan aklında geçiyorsa böyle şeyler günah alıyorsun ama eğer kendi gözlerinle şait olmusan kıza yoL ver ;)
Ona sorarsan seni kandırmak için konuşur. Sen öyle düşünüyorsan bırak.
Cevap
3Cevap
nerdn anladn ki aklı eski sevgilisnde belki öyle değildr
Bu suna benzer atiyorum senin paran alibankasinda dir ama sen velibankasndan o parayi cekmeye calsysun.
Geç karşısına güzel güzel konuş. Eğer gerçekten beni sevmiyorsan bitirelim felan de.
aklı başkay erde olanın kalbi seinde olurmu? madem eskiyi istiyor bırka eski ile yaşasın.
Bu senin tespitin mi? kendisi açık açık ifade etti mi?
aklının eskide oldugunu nerden biliyorsun, eger eminsen ayrıl
Madem öyle düşünüyorsun, ayrıl gitsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar