Annem çok alıngan çok ilgi istiyor sürekli tartışıyoruz yok mu çözümü?

Annem çok alıngan gün geçtikçe ilgi istiyorrr annem yaşlı falanda değil ha bakımlı güzel bir annem var ama iki lafımı yanlış anlıyor onu sevmediğimi düşünüyor sürekli kavga çıkartıyor bıktım artık mesela gidip komşuya özelimizi anlatma diyorum sohbet edecek kızım yok ki kızıma anlatayım diyor ya bu nasıl cümle ya gelsin bana ne sorunu varsa anlatsın yok ya anlamıyor sürekli öpüp sarılmamı sürekli mıç mıç olmamı istiyor yolda gösteriş gibi sürekli koluna girmemi sarılmamı falan istiyor. Ben içimde yaşıyorum sevgimi o böyle yaptıkça annemden uzaklaşıyorum bunalıyorum. Burda arkadaşı pek yok evet yalnız bana çatıyor abilerime de değil. Sürekli dışarı çıkmamın lafını yapıyor haftada 2 gün çıkarım dışarı bu kadar. O bile yetmez mi diyor bide çok titiz o küçükken böyle büyüdü ben nazlı büyüdüm ne dağınık kızlar var ya ben çok düzenliyim ama hala şikayetçi yok benim odamın camını siliyomuş ya silme silme bende silmem sende silme ne bu arkadaş bıktım bazen nefret editorum ondan ya durduk yere tartışma yaratıyor sıkıldım artık. Evde ne kavga olsa benden biliyor abimle tartşsak beni dinlemeden bana kızıyor yoruldum artık ya bu sene yüksek bir puan alamadım seneye üniversite nolursa olsun kurtuluşum olacak.
Annem çok alıngan çok ilgi istiyor sürekli tartışıyoruz yok mu çözümü?