Erkek dedigin sunnetli mi sunnetsiz mi olur?
Sunnetli
Sunnetsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sünnetliyim ama keşke sünnetsiz olsaydım. Sünnetsiz penis çok daha sağlıklı, cinsel performansını daha üstün oluyor. Sünnet sadece zararlı bir işlem, hatta çoğu Avrupa ülkesinde bunun bir erkek istismarı olduğu söyleniyor. Ama Türkiye ve diğer arap ülkeleri gibi islam ülkelerinde erkeklerin hiçbir değeri olmadığı için ne yazık ki bu işlem sürdürülmeye devam ediyor.
Sünnet aslında Yahudi geleneğidir onlar da biz gibi sünnet olur. Hatta sünnet sonrası merasimi de bize benzer. Ayrıca İslam'a göre adı üzerinde sünnet yani mecbur değil. Erkek için erken boşalma nedeni. Senin baktığın taraftan bakarsak. Adam olduktan sonra dini dili ırkı fark etmez.
Erken boşalma ondan olmuyor. Sünnetliler ortalamada 30 saniye daha geç boşalıyor hatta. Almanyada yaşıyorum ve bunu cinsel eğitimde bile öğrendik.
herkesin çüküne kimse karışamaz :)) ama sonucu merak ettim bana bir diyiverin gari
Bence sunnetsiz
Ben sünnetsizim yani haklısın
yanlışlıkla sünnetsize oy verdim ama keisnlikle sünnetli olmalı keisnlikeee
Aynen
Niyeyse komik geldi bu yorum.
senin yorumda çok alakasız geldi nedense
Cevap
82Cevap
Şimdi sünnetin faydalarını saymaya kalksam...
Sadece aklımda tuttuklarım bazılarını sayayım burda:
-sünnetli erkeklerden AİDS virüsü kapma riski %60 oranında daha azdır (dünya sağlık örgütü Uganda'da bir çok erkeği ondan sünnet etti)
-performansın azalması saçmalık diz boyu, zaten ABDde erkeklerin %80i sünnetli, sünnetsiz erkekler ortalamada 30 saniye önce boşalıyorlar
-sünnet bir çok diğer hastalıkların oluşmasına önleyebiliyor ve penis kat kat daha hijyen oluyor (Almanyada cinsel eğitimde sünnetsizlere, her gün ılık su ve az sabunla yıkayınız, deniyor. Bir düşün: sünnetli olan hem sabunlu yıkayabilir hem de daha az mikrop oluşuyor)
-ABD'de, hem sünnetli hem de sünnetsiz erkeklerle deneyimli olan kadınlarda yapılan bir ankette, kadınların %85i sünnetlileri tercih ettiklerini iddia ediyorlar.
-Sadece Türkiye ve Arap dünyasında değil, hem dediğim gibi ABDde de çok yaygın hem İsrailde de yaygın hem de Güney Kore'de de erkeklerin çoğu 18 yaşından sonra kendi isteği ile sünnet ettiriyorlarmış, daha sağlıklı diye.
Bu olay dinde yoktur. Yahudilerden kalma bir gelenek tarzı bir şeydir. Sağlıkla da ilgisi yok. Bana sorulsaydı olmak istemezdim, çocuk yaşta o dayanılmaz ve iğrenç acıyı çekmek ve devamında günlerce ağrılarla boğuşmak zorunda kaldım. Allah belasını versin böyle geleneğin de bunu din zannedenlerin de.
Bende olduğum günü unutmam gece uyuyamıyordun ağlıyordun sürekli annem bana kek yapmıştı ağlamamı durdurmak için kjasdkajsdkasj
Bende 8 yaşında oldum günlerce yatakta geçirdim unutmadım o kötü günleri
İkisi de erkeklikle bağdaştırılamaz. Sünnet cinsel zevki azaltmak için yapılan bir işlemdir. Allah bizi hatalı mı yarattı da biz düzeltiyoruz? Onu geçtim başka ülkelerde kadın sünnetleri de yapılıyor, neden bizim ülkemizde sünnet damgası sadece erkeklere yüklenmiş vaziyette? Kesinlikle karşıyım.
Erkekliği sünnetli sünnetsize bağlayamam. Ama dinimizde sünnetli.
Sünnetliyim ama keşke sünnetsiz olsaydım. Sünnetsiz penis çok daha sağlıklı, cinsel performansını daha üstün oluyor. Sünnet sadece zararlı bir işlem, hatta çoğu Avrupa ülkesinde bunun bir erkek istismarı olduğu söyleniyor. Ama Türkiye ve diğer arap ülkeleri gibi islam ülkelerinde erkeklerin hiçbir değeri olmadığı için ne yazık ki bu işlem sürdürülmeye devam ediyor.
Erkek dediğin sünnetli olmalı tabiki. Herşeyden önce sağlık açısından önemli sünnetsiz bir erkekte sünnet derisinin iç kısmında bakteriler oluşur buda hastalığa sebep olur ayrıca cinsel olarakta zevki doruklara taşır.
Tabi ki sünnetli... Şu sünnetsiz diyenleride anlamış değilim... Sünnetsiz kafa kısmındaki kabuk altında mikrop barındırdığı için girdiği yerde hastalığı içine bulaştırır...
Sünnet inançtan dolayı gelir. Dinimiz böyle emrediyor şimdi ben sünnetsiz desem ne?
Kuranda sünnet diye birşey yok, paganların birbirlerine uyguladığı cinsel hazzı azaltmak için verdikleri ceza din diye bize geçmiş
erkekte farketmez ama müslüman bir adamsa şart!
nasıl bır modern olmussak artık bedellıye hos bakıyoruz sunnetsızlıge hos bakıyoruz dınsızlıge hos bakıyoruz.. az ormantik kalsaydık kesek!!
Bana kalsa sunnetsiz derim çünkü erkek çocuklarının o acıyı yaşamasını istemem ama naparsin dinimiz gereği mecburuz sünnet olmaya hristiyanlarin öyle bir geleneği yok onlar olmuyor sen bu soruyu hristiyanlara sorsan sunnetsiz erkek makbuldür derler İslamiyet erkeğine sorduğun zaman sünnetli erkek der ayrıca sünnet olup olmamak erkeklerin elinde olan bişey değil dine göre belirleniyor bizim dinimiz İslamiyet olduğu için mecburen sünnet oluyoruz
Acıyı şu an hatırlıyormusun ya da hatırlayan warmı? Yok tabiyki acısından çok faydası war
@Berbatowww34 acıyı değil ama o günleri hatırlıyorum
Sünnetin ertesi günü facia idi, öyle acı duymadım ben hayatımda.
@kimdirkibuacaba büyük yaşta olmuşsun
@kimdirkibuacaba kaç yaşında oldunki sünnetini?
Sünetli tabiyki; peki bize faydasını biliyormusunuz sünetli birinin enfeksiyon kapma riski çok düşük, we bir tek Müslümanlığa yormamak lazım şu an dünyadaki bir çok doktor öneriyor bilimsel olarak sağlıklı olduğu biliniyor
Dinen sünnetli olması şart fakat sağlık için de sünnetli olması şart temiz olması için de sünnetli olması şart bu ne saçma soru lan
Sünnetle erkekliğin pek bir bağlantısı yok. Cinsel hazzı azaltır sünnet ama temizlik açısından da faydalıdır.
Bu soruyu bayanlar cevaplara daha doğru olacaktır. Çünkü erkek sadece taşır ve bakar. İşlevini bayanlar bilir
Yeni yeni şeyler çıkarıyonuz ya sünnetsiz olurmu hiç
Bunun cevabı hep sünnetli çıkar çünkü dini tarafı hariç kızlar sünnetli seviyor zaten. 😀
Tabiki de sünnetli. Sünnetsiz pipi gördün mü sen hiç
Valla bir önemi yok ama sünnetsiz olunca ucunda çiş kaldığı için intihap, yara falan gibi sorunlar oluyor. O yüzden çoğu Amerikalı falan da keser yani.
Erkek adam fazlasını kestirir o ne öyle et parçası mı taşıcak fazladan
Dinimizin faydalı olan ne varsa onu bize mümkin kılar. Zararlı birşeyi asla ama asla Allah bizden istemez. Allahu teala bizleri çok sever ve sadece iyiliğimizi ister. Eğer dine inancı olan ve Allahı seven biri isen zaten bunları bilirsin ve sünnetli mi sünnetsiz mi diye tartışmazsın. Tabi ki sorgulayacaksın ama Allah bize zararlı olan birşeyi lütuf etmez.
Sünnetli olucak tabi :)
Neden sünnetli?
Dini boyutu dışında ne olabilir?
Sünnetli denedik eh işte sünnetsiz daha çok zevk veriyormus birde onu görelim
Daha çok zevk verdiği sonucuna nasıl ulaştın?
zevk sünnetle alakalı değildir boyutu ve adamın performansıyla alakalıdır
Soyliyenlerin yalancisiyim pipinin ucu kesilmediği de dağa çok zevk veriyormus
Kesilse de kesilmese de koyduğu zaman pipinin ucu geriye çıkıyor yani yine baş kısmı dokunuyor en uç noktaya. O yuzden bununla ilgisi yok.
Bilmiyorum deneyince söylerim ozaman
Olmaz bire bir yaşamam gerek
Yaşatalım o zaman 😊
Burda değil ayol yurt dışına gidicem
Sonuç mokoko gerisini boşverin 😂😂
Siyahi bul bitane o zaman. Yaptığına değsin en azından 😊😊
A yok siyah sevmiyorum
Onlar seni sever bence 😊
Sünnetin bilimsel olarak bir faydasının olmadıgını ispatladı bilim adamları. Kesilen kısımdaki sinirler erkegin vajinanın içini hissetmesini saglıyor sekste. Yumurtanın sarısı boşa gitti yarısı velhasıl
Kizlarin cogu sunnetsiz demis, ilginc tarafi Turkiye de sunnetsiz erkek hayli az
@nickimiyeee edebinle konus bre edepsiz!
Koktumm ııy tamam abi 😛
@nickimiyeee korkmaniz icin demedim, korku yaratma gibi bir amacim da yok. konusma tarziniz rahatsiz ettigi icin tepki gosterdim sadece.
Piki abi büyüksün eyvallah 🙋♂️
Her açıdan sünnetli olmalı. Haz ve sağlık açısından da... 😆
Sünnetli olacak tabi. Gâvur muyuz biz sünnetsiz olalım.
Benim şimdiki aklı olsaydi sünnet olmazdım. Müslümanımda inançliyimda
sünnetli ya da sünnetsiz diye konuştuklarınızın birer penisi var ve onlar erkek :D
Sağlık açısindan hangisi iyiyse o
Hangisi iyiymiş?
Zevk açısından peki?
Yav amca git kıraathane de okey oyna a**
Yav amca 48-50 yaşına gelmişsin hala kadın peşindesin, senin yaşındakiler huzur evinde çayını yudumluyor.
Sünnetli iyidir şekli şemali ciks olur sağlıklı olur :)
Sünnetsiz kafir midir? Geçmişten bugüne hep böyle duydum da
Sünnetli daha temiz gibi geliyor. Bir de sünnetli görsel olarak daha cazip. Özellikle iriyse başı.
Sünnetin erkeklikle alakası ne bunu anlayamadım? 😂
Ben oldum diğer insanları bilmem. Vicdanı red haklarını kullanabilme özgürlüğüne sahipler.
Ne kadar saçma bir soru bu tabi sünnetli
Sünnetli tabiiki
Aynen
sence sünnet olmalı mı gizli
tabiki sünnetli olur sünnetsizden anca güzel kardeşim olur
Sünnet sağlıktır, din bu yüzden şart koşmuştur yoksa ucundaki deri parçası kimin umrunda
Peki :) bu kişinin bakışına göre değişir tabi, göreceli bir şey
Sünnetli olacak da sünnet yapan canım sinirlere hasar verip ileri de adamın erken boşalmasına sebep olmayacak
Sunetsiz hem mikrop taşıma olasılığı daha yüksektir hemede iğrenç duruyor
Geçen gün p*rno da sünnetsiz gördüm çok kötü görünüyordu hepsi öyle mi bilmem de ama hangisi sağlıklıysa öyle olmalı
ne zaman gördün
Ben sünnet edildim. Kuran veya sünnet/hadiste böyle bir gereklilik yok. Sanki dinmiş gibi içimize sinmiş bir ilkçağ geleneğidir.
Sünnetsiz iyi yalanmıyor
Aynen dogru
😂😂😂
Benimki sünnetli yalarmısın tarcınlıkız😋
@Aşkbendegelsende Benimki sünnetli yalarmısın tarcınlıkız
Çok merak ettim SÜNNETSİZ diyen kızlar çoğunlukta neden bunu tercih ettiniz?
Sünnet olmazsa olmaz bir şey hem pipi bir şeye benzemiş oluyor sünnetsiz olunca öyle dümdüz iğrenç anasını satım
O nasıl soru ya sünnetsiz erkek mi olur
dinimizin geregi.. yapaca bisey yok.. ki. ci kaptirdik bikere
Farketmez cükü olsun yeter 😂
Sünnetli
Sünnetsiz neden olmaz senin için?
Olmaz iste makbulü sünnetli olandır
bir sebebi olmali ama. Yurt dışında olsan düşüncen farklı olurdu? Türk erkeklerinin %99 u sünnetli diye olmaz ki 😊
Yoo yurt dışında olsamda fikrim yine aynı olurdu
Hiç sanmıyorum 😊
Sen sunnetsizsin belliki tanımadan sanmam deme kardeşim hem dinende sünnetli makbul
Öyle de sünnetsiz in tadina bakmamissin hiç? Çok şükür sünnetliyim.
Ne diyon lan ne tadı falan uzaaa lan yürü git
Ufak bir et parçası erkekliği belirtmez
Mantar başı görünecek sünettli olacak
Helal sana
Sünnetsiz olsam keşke. 😂
Sünnetli. Hem daha sağlıklı hem de uç kısmı açık olunca çok daha estetik.
Nerede yaşıyorsun sen ki bu soruyu sormuşsun?
Sünnetsiz olana erkek mi denir 😂
Sünnetsizim ama maalesef sevgilimle evlenebilmek için sünnet olucam bu yaşta...
Sünnetli ama ben sünnetsizim daha kesilmedi benimki
Sünnetli tabiki
Neden sünnetli
Sünnetsiz
Neden sünnetsiz?
Helalll
Bende sünnetsizim
temizlik imandan gelir, her erkek sünnet olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar