Arkadaşlar lütfen beni anlayın. Allah razı olsun beni şimdiye kadar üzmedi kırmadı ama ters giden bir şeyler var. Erkeklik ve kadınlık rolleri değişti. Akşama kadar bana yazıyor ne çalışıyor ne bir şey yapıyor. Ehliyet al diyorum ona da yok diyor. Küfür etsem de susuyor. Lütfen akıl verin ne yapacağım Allah aşkına.
Seni üzmeyecek, her istediğini yapmaya çalışacak tek erkek diyebilirim. Baskın bi adamla birlikteydim, afedersin anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyordu. O derece çekilmez biriydi.
Adama "seni değiştirmeye çalışmıyorum" demişsin ama tam tersi değiştirmeye çalışıyorsun. Bu çocuğun karakterinde birini kırmak, baskınlık kurmak yok. İçine sinmiyorsa bırakmalısın, ne sen yorulursun ne de o üzülür.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Her şeye de evet denir mi bazen tartışmak fjkir almak istiyor insan geri planda kalmış bir erkek ne kadar erkek ki
Ah be canım, zor bir durumdasın gerçekten. Anladığım kadarıyla senin biraz daha baskın ve lider bir karakterin var, o ise daha pasif kalıyor. Bu tarz ilişki dinamiklerinde iki tarafın da kendini iyi hissetmesi önemli. Konuşurken net ve sakin ol, isteklerini ve rahatsızlıklarını açıkça belirt. Eğer zamanla değişmeyeceğini düşünüyorsan, yoluna devam etmek belki de en iyisi olur. Her şey gönlünce olsun ❤️