Babalar hakkında söylenen en güzel ve manidar sözlerden birisidir sanırım "Baba çınar ağacı gibidir. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter..." Onların varlıkları bile bir lütuf gibidir. Var olduklarını bilmeniz bile sizi rahatlatır. Her insan babasını sever lakin her insan babasına farklı anlamlar yükler. Peki "baba" kelimesi sizin için ne ifade ediyor? Babanızı anlatmak isteseniz nasıl anlatırdınız? #BabaOlmak #Babalık
Guven; ne olursa olsun arkandaki dağ. Sevgi; babadan aldigin sevgi herseye bedel bir ilaç. Sahiplenici; kizan koruyan kiskanan karisan kol kanat geren. Ve gercekten yoklugunda daha cok anlasilan kisi. Ben de babama cok bagli bir genc kizdim. Herşeyimi paylasip onu mutlu edebilmek icin bu kotu hastalikta omrune omur katabilmek icin her turlu fedakarligi yapardim. Bu soru ile tekrar fark ettim ki gideli 5 ay olmuş. Bir gulup bir aglamalarim, aldigim destek, sacimda cikan ilk beyazlarim sebebidir babam... yine de hicbir duygu ozlem kadar agir degil
Bana "güzelim" diyen tek adam. Elleri ekmek, yüreği çocuk kokan adam. Göğsü fedakarlık ayakları emek kokan adam. Benim babam, sadece bana bir tane. Başka kimseye olmasın. Allah uzun ömürler versin.
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Baba olmak, çocuğunun ilk adımını gördüğünde, aya ilk ayak basan adamın sevincinden daha fazla sevinç yaşamak demektir..
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Çocuğunun altını açtığında, aldığın kokunun dünyanın en güzel kokusuymuş gibi gelmesidir.
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Ağzından çıkacak o ilk kelimeyi kaçırmamak için devamlı yanında olmak ve gece gündüz uykusuz kalmak demektir.
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Çocuğunun gözünde karını, karının gözünde de çocuğunu görmektir.
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Matematik bilimine inat, 1 ile 1 in 3 etmesidir, 4 etmesidir, 5 etmesidir..
Baba olmak ne demektir biliyor musun? Baba olmak büyümektir be dostum, baba olmak adam olmaktır.
Benim sırtım darda kaldığım da koştuğum , canımın tamamı , onun tanımı ya da anlamı olamaz , baba sevgisi çok farklı mesela sevgidigin adamdan ayrılırsın ama babanın tek bir hareketi bütün herseyi unutturur , sevgililer gününde babadan Gül almak veya anneler gününde anne olmasan dahi babadan çiçek almak her sabah uyandığında baş köşede babanın getirdiği çiçeği görmek mükemmel duygu , koluna girip her yere gitmek. Rabbim başımızdan eksik etmesin iyiki var babalar 💕
Benim için baya baya her şey demek. Yerine göre bir otarite, yerine göre bir arkadaş, canım yandığında sığınacak liman, mutluluğumu paylaşacağım ilk insan..
Başıma örmediği çorap olmayan, nefret derecesinde sinirli olduğum ama yine de başımızdan eksik olmaması için dua etmekten kendimi alamadığım bir adam..
En İyi Cevaplar