Yalan, her insanın hayatında bir kere de olsa başvurduğu bir şeydir. Bazen kendimizi yalan söylemeye mecbur hissediyoruz, bazen de işleri hafifletmek için ya da yapacağımız şeyleri güzel göstermek için söylüyoruz. Gerçi yalanın bahanesi de çoktur. :) Genel olarak sadece Türklerde gördüğümüz yalanlar: - Onun da selamı var - 5 dakikaya oradayım - Söyle kızmayacağım - Sadece arkadaşız - Hiç acıtmayacak - Hallederiz - Sen ilksin aşkım - Ben hiç yalan söylemem - Bu son sigaram - Seni seviyorum - İyiyim Ben asla yalan söylemem diyenler de çıkacaktır şimdi. :D :D #YalanBunlarYalan
Sadece Türklere ait olan milli yalanlar grubundan en sık hangi yalanı söylüyorsunuz?
Bayrağımız bile yalan. İstanbul bizans şehir devleti bayrağını almışız. Anlamı Cennetin ışığı demekmiş. Selçukluların bayrağıda alman imparatorluğundan alınmış.
Şanlı bayrağımızdaki hilal ALLAH c. c temsil eder yıldız ise 5 köşe arapçada MUHAMMED in 5 heceden oluşmasını temsil eder araştırırsan ulaşabilirsin ve Ayyıldız osmanlı ve öncesinde sancak olarak kullanılmıştır yani Türklerin bizanslar ile münasebeti olmadan önce biz Ayyıldızı kullanıyorduk onun için saygısızlık yapma
@Soldier54 o yüzden göktürklerin kurtlu bayrakları vardı hunların çiyan mı ejderha mı çinliler gibi bayrakları vardı. avarların bayrağı atlı okçu. Fatihin bayrağı tuğra. sancağı romanın renkleri sarı kırmızı. Peygamberimizin bayrağı siyah içinde tevhid yazılı deniyor , abbasilerde siyah bayrak kullandı. emeviler kırmızı bayrak açtı.
@Soldier54 neden cehalet olsun ne yalan borcum var? millete bakarsan daha darbe olana kadar fetonun peşinde koşarlardı kutlu doğum haftası diye fetonun doğum gününü kutlarlardı.
Cahilsin çünkü kanıt olmayan şeyi iddia ediyorsun ve inanmışsında yazık sana o bayrak öyle mübarek bayrakki anlayamazsın neye hizmet ediyorsun anlamış değilim öyle bir yorum atmışsınki neyse uzatmıcam allah ıslah etsin biraz araştır doğruyu bulursun çok rahat
Olm sen aptalmısın salak herif bu parayı göstererek nasıl hala konuşuyorsun ne alakası var İsrail bayrağı 8 köşe yıldız senin bu mantığınla onlarda bizden çaldı bayrağı aptal aptal konuşuyorsun artık yazma ağır konusucam
@Soldier54 ahmak herif gördüğün halde hakaretle gerçeği mi değiştireceksin? Göktürklerin ilk paralarına bak birde ikinci göktürklerin paralarına bak. Bizans etkisinde kalınmış o kadar belli ki paralarında hep bizans kartalı ve ay yıldızı var. Bu ay yıldız pagan roma tanrılarını temsil eder. Sümerlerden beri insanlar bunu bilir. Sümerler zaten ay tanrısına inanırdı.
Artik sevmiyorum unuttum umrumda degilsin.. Birde iyiyim.. Ikinci yalanımı herkes yer de ilkteki yalanımı yemiyor sevdiğim.. Çünkü yalanımın arkasında sağlam durmuyorum hep kendimi ele veriyorum 😊
En İyi Cevaplar