• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türk erkeklerinin en büyük sorunu nedir?

İnciKüpeliFreud
İnciKüpeliFreud Takip Et
Guru Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Türk kadınlarının sorunlarından bahsettik. Gelelim Türk erkeklerine.. Sizce Türk erkeklerinin en büyük sorunu nedir?
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• asideniz1996
    asideniz1996 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Kendilerini bir bok sanıp eşlerinin kızlarının hatta çoğu zaman anne ve kardeşlerinin dahi özgürlüķlerini kısıtlamaya çalışmaları
    Bir tek erkek yapar kadın erkeğin alt versiyonu her işe bulaşmayacak demeleri
    Sahiplenme sözünü yanlış anlayıp kuzeninden dahi kıskanmaya başlayıp dakika başı nerdesin napıyosun foto at demeleri
    Güvenmeyerek herşeyin şifrelerini istemeleri
    KADININ HAKLARINA SAYGI GÖSTERMEMELERİ
    (Bu sadece türk erkeği değil tüm erkekler adına söyledim ayrıca genelleme yapamam ama bunun içine kendi babam ve sevgilim dahil bu yüzden ayrılık aşamasındayız üstüne kimse alınmasın sadece acaba yapıyomuyum diye bir düşünün bizim tek isteğimiz saygı görmek)

3
    1 Yorumla
    • Hayat-İzmir
      Hayat-İzmir
      +1 yıl

Okadar negatiflik görmedim yuch

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Rainbowonderland
    Rainbowonderland Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Böyle başlıklar iki cinsiyetinde birbiriyle kavga etmesine sebep oluyor. Genelleme yapan, argo konuşan ve karşı tarafa saygı göstermeyen çok insan olduğunu bilmenize rağmen, neden... Sizde birbirinizle kavga etmekten zevkmi alıyorsunuz anlamadım ki. Sanki hepimiz hemcinsimiz sayesinde doğduk, elinde sonunda adam kadınla yatacak ve yine bizler olacağız 😁

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

türk erkekleri kadına değer vermiyor sadece cinsel obje olarak görüyorlar
    bugün kadın sanki bir hizmetçi seks kölesiymiş gibi görülüyor
    bugün etrafınıza bakın göbek salanları göööt büyütenleri gidip eşlerine soralım kac kişi eşinden memnun gerçekten acayip derecede hanzo ve keko tavır sergiliyor türk erkekleri bende türküm ama bu düşüncede birisi
    değilim :)
    adam olsalar zaten eşlerine sahip cıkarlar onları sahiplenirler
    değer veririler yardım ederler her konuda eşine güzel söz söylemeyi delikanlılık dısı sayan küçük bir hediyeyle güzel sözle
    mutlu olabilcekken eşler bunu delikanlı adam yapmaz diyen mahlukat dolu ortalık

7
    3 Yorumla
    • Snurella
      Snurella
      +1 yıl

Senin gbiler kaldimi ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Snurella var kaldı ama hanzo yaratıklardan geçilmiyor ülke :D

Yorumla
    • Snurella
      Snurella
      +1 yıl

Gercekdende öyle gün geçtikçe

Yorumla
  • Mr-GYC
    Mr-GYC Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Türk erkeklerinin değil de erkeklerin bir kısmının en büyük sorunu beyinlerini iki bacaklarının arasında çalıştırmaları. Hayat sexden ibaret değil. Biraz vizyon sahibi olup kendilerini yetiştirmek yerine hep zevk peşinde koşuyorlar. Erkeklik bu demek değil!

21
    2 Yorumla
    • Casım_Abi
      Casım_Abi
      +1 yıl

Genelleme yapmadan yorum yazmış olmana rağmen eksiyi basmışlar. Ne yanlış varsa adamın söylediklerinde artık...

Yorumla
    • xbrnx
      xbrnx
      +1 yıl

O erkeklerin bir kısmı bu yorumu beğenmeyerek kendini belli etmiş

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

69

Cevap

104

Cevap

• Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

vay be Turk erkeginin sorunu sadece kizlarla olan sorunlariylamis yani dertleri falan yok yani bunlarsa...18 yasina kadar ezberci bir egitimle sozde bir egitim aldigi 19 yasinda liseden mezun olunca yuzde 70inin mesleksiz duz liselerden mezun oldugu universiteye gidemedigi zaman askerde 12 ayini verdigini sonra sudan cikmis balik gibi piyasada gunde 10-12 saat calisip 1604 tl ellerine sıkıştırıldıgı bazisinin sigortasiz sosyal guvenliksiz calistigi.. universite mezunu olanlarin meslegiyle alakasiz yer temizleme çay yaptirildigi hadi sansi iyi gitti buyuk bir firmaya girince asgari ucretin biraz ustunde fazla mesailerle koyun gibi guduldugu... avrupada temizlik iscisi kadar ucret aldigi bir ulkede sadece bu sorunlari var yani hangi kiz ona bakmis hangi kiz onu red etmis hangi memeli kizlara gitmis hangi kadin onu aldatmis hangi kadin ona nanik yapmis ya da baska bir Turkiyede yasiyor bunlar galiba universiteden mezun olmus bir erkegin gercekten bunlari dusundugu bir ulkemi Turkiye o zaman kral hayati yasiyorsunuz tek sorununuz lanet bir kizin size ne dedigi olsun... Şu an master yapmis issiz arkadaslarim var Turkiyede...

6
    0 Yorumla
  • Frh180
    Frh180 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl

Türk erkekleri içerisinde tabiki sapık ruhlu olanlarda var ama burda kadınların yazdığı gerçekle alakası yok. Zira bu sayfada postaları okuduğumuzda genel değerlendirirsek abazalık durumunun tam tersi olduğunu görüyoruz. İşte nişanlı birini ayartma mı dersin,3 kişiyle aynı anda sevgili olmak mı dersin daha nice ahlaksızlık ama ben yinede tüm kadınları genellemiycem çünkü gayet temiz olanlarda var. Türk erkeklerinin en büyük hatası birine fazla değer vermek, ona bulunmaz olduğunu hissettirmek. Böyle yapan çok erkeğimiz var ve bu sebeple terk edilirler genelde ya da çok ahlaklı bazı şahıslar aldatırlar onları. Hem de aşırı değer vermesi malesef hiçbir kadın inkar edemez ki toplumda daha seçici olan kadının egosunu fazlasıyla okşuyor ve bunla bazıları bir çok erkeği aşağılama hakkı görüyor kendinde. Şimdi türk erkeğinin bakımsız olmasından bahsedilmiş ama bu ülkede erkek olmakta zor eğer okumazsan sanayi yolu, okursan genelde kaç yaşındasın git çalış kendi paranla oku denir. Kısacası bir çok Türk erkeğinin kendine bakabileceği, spor yapabileceği zamanı ve maddi anlamda kendini destekleyebilecek gücü yok zaten. Ülkemizde ilişkide bile ilk adımı erkek atmalı, organizasyonu erkek yapmalı şimdi bu durumlardayken nasıl eşit değerlendirilebilir kadın ve erkeğin bakımı sosyal durumu? Hani abaza derler ama bir çok türk erkeği sevdiği insanla gidip konuşmaktan bile çekinir. Bazı kişiler özellikle belli ki bazı erkekler tarafından reddedilince burda tüm erkeklere saldırıyor şahsım adına ben öyle yapmıycam çünkü ben bunun cinsiyet değil, karakter meselesi olduğunu düşünüyorum. Daha yazılacak çok şey var ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gelbiikonuşcazzz
    Gelbiikonuşcazzz Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 587 cevap paylaştı.

Türk (bazı erkekler) erkeklerinin sorunu tek bir kişiye bağlı kalamaması. Yani evlense ve ya sevgili olsa illa bir heyecan arayacak , çapkınlık yapacak. Niye bir kişiye karşı bağlı kalamıyor. Hani Sevdin , peşinden koştun o kadar kendini sevdirmek , sevmek iiçin? niye şimdi gidip kızı/karını aldatıyorsun öyle değil mi? Türk erkeklerinin en büyük sorunu evet cinsel açlıkta var ama bundan büyüğü de sadakatsizlik... Çocuğunun rızkını başka kadın kollarında yemek adamlıkta değildir.

Kadın , birşey yapmıştır da aldatmıştır diyecek olan da olabilir. Zaten nasıl insanlar aldatır bunu hepimiz iyi biliyoruz detaya girmeye gerek yok. Ama birini de aldatacak olursanız (Kadını da , erkeği de) direk ayrılın , boşanın. Ondan sonra yapmak istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Evde sizi bekleyen bir eşiniz, çocuğunuz varken bunu yapmayın.

Sadakat çok önemli. Dürüstlük ve saygı da sadakatin birer parçasıdır.

1
    0 Yorumla
  • Uykusuzluk996
    Uykusuzluk996 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Bir kere özeleştiri yapma kabiliyetimiz yok. Yapılan eleştirileri hakaret olarak sayıp hemen küfür, hakaret ediyoruz. Anlayışlı olamıyoruz genellikle. Karşımızdaki insanı yeterince dinleyemiyoruz. Ayrıca çoğunluğumuz kızları etkilemek için yaşıyor adeta. Kızlar kas seviyor, o zaman kas yapayım. Kızlar kitap okuyan erkek seviyor, kitap okuyayım. Kızlar güldüren erkek seviyor, saçmalayayım. Kendimiz için yaşamıyoruz.
    Mesela, bir erkek ne kadar kızla sevgili olduysa, o kadar erkeklik gururu okşanırken, kızlar için bu durum tam aksine, onu kötü birisi yapar.
    Şunu anlamıyoruz, kendi öz kız kardeşlerimize, akrabalarımıza yapılmasını istemeyeceğimiz şeyleri seviyorum dediğimiz insanlara yapıyoruz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Niye birisi de çıkıp demiyor kadın erkek ayrı değerlendirilemez bizim toplum olarak sıkıntımız var. Yok kızlar Kezban yok erkekler şöyle ıyy yani ıy tiksindim. Eli olan yazıyor :) cidden kız görmemiş tipler nelet yazıyor bir kendinize gelin. Kaliteli bayan kıtlığı diyen keko sen hayatında kadın mı gördün ali ağaoğlu olsa bakmaz sana. Benim kendi cinsel hayatım var her şey tıkırında gidiyor bence bunları rahatça yaşayan insanlar burda böyle yazmaz. Kızlara Kezban diyen kesim kız görmemiş eline kalmış varoş ezik kesimdir.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kudurun ak kekoları bir kısmınız karısından gizlice burda yazışan ereksiyon problemi olan dayıcıklar diğer kısmınız da ergenliğe yeni girmiş kekolar burda kadın cinsellik hakkında yorum yapıyor

Yorumla
    • Paramun
      Paramun
      +1 yıl

Bu kız haklı

Yorumla
  • İnekliPijama
    İnekliPijama Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Özgecan olayında twitter'da bir sürü kız, tacizlerini anlatıyordu. Bir kız, onu taciz eden adamın, Özgecan için hazırlanan yürüyüşe katıldığını görmüş. Sanırım bu anlatıyor yeterince...

3
    0 Yorumla
  • Muhendisolanressam
    Muhendisolanressam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.

İş Türk kadınlarına gelince yerden yere vurulur ama bu soru altında kızların yorumuna genelleme yapmayın yazmışlar. Yahu Türkiye'de bütün kızlar kötü, kezban bilmem ne derken iyiydi genelleme yapılıyordu noldu şimdi? Cidden komik bir durum.😂
    Türk erkekleri uckuruna düşkün, kaba, bakimsiz. Kabul edelim bunu hepsi böyle.😉

1
    6 Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Kız:Sevgili olalım, sennle beraber olmak istiyorum
      Erkek:Hayır, kimseyle düşünmüyorum veya sevgilim va
      Bu Türk erkekleri sapık, bana ümit verdi, beni aldattı.
      Bu yazıya göre sende kimse pas vermeyince erkekleri aşağılayan ezik tiplerdensin o zaman. Bu yorumu yapanlar da böyle karakterdeler😀

Yorumla
    • Muhendisolanressam
      Muhendisolanressam
      +1 yıl

@Frh180 İroniyi anlamayacak kadar ne yaşadın acaba?😂 En sona İtalyaya göç edicem yazacaktım ama senin gibiler ironiyi anlamaz ciddiye alır diye sildim. Hakliymisim. Yukarıdaki yazıyı okursan genelleme yapmayı sevmediğimi lakin erkekler karşı cinsi acımasızca gomerken iş kendilerine gelince genelleme yapmayın herkes bir değil yazdıklarını ve bundan rahatsız olduğunu dile getirdim. Sizler karşıdaki insanı acımasız olarak elestirin biz eleştirince suç mu olsun? Yazık size...

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

İşinize gelmeyince ironi yaptım olur zaten malumun ironilerde sonuna ünlem konur ya ondan öyleyse anlamamışımdır. Ben genelleme yapmıyorum şahsen yukarda da yazdım ayrıca bir yanlışa yanlışla karşılıklı vermek sağlıklı bir hareket değil

Yorumla
    • Muhendisolanressam
      Muhendisolanressam
      +1 yıl

@Frh180 Göz kirpmisim daha ne yapayım? Hatta komik olduğunu bile dile getirmisim.
      Ayrıca yaptığım şey misillemedir. Misilleme doğru bir harekettir. Gerek siyasi de gerek toplumda yapılan bir şeydir. İnsanın hatasını öğretir, empati duygusunu kazandırır. Bu kadar gocunduguna göre mislillemem doğru yere gitmiş demektir.

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Senin çapın ne olacak ki misillemen bana etki etsin😀Daha emojilerin anlamalarından bir haber birisiyle tartışmak bana hakarettir o yüzden kendini haklı görerek oturduğun yerde gururlanabilirsin😉

Yorumla
    • Muhendisolanressam
      Muhendisolanressam
      +1 yıl

@Frh180 Yahu daha yazdığım şeyi anlamaktan yoksun insan benim capimi sorguluyor. Beni sorgulayacak en kişisin çok konuşma yani. Sen ne kadar istemesen de yaran var ki gocunmussun yoksa bunca erkek yorum yapma gereği duymadı sen sazan gibi atladin.😁
      Hemcinslerin yazdığı yorumları oku kim haklı kim değil anlarsın. Daha kendi eksiğini bilmeyen insanlar gelmiş burada yorum yapıyor. Yanlışlarını kabul etmeyi ogrenmelisin.

Yorumla
  • MrKöse
    MrKöse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 65%
    +1 yıl

Lütfen bana kızmayın ama gerçekler bu şekildedir. Buna kadınların genelliği dahil değildir. Aralarında kadın gibi kadınlarda vardır. Onlara saygı duyuyorum. Benim gördüklerim bu şekildedir:
    Türk Kadını: Türk erkekleri öküz, odun, ayı, sığır, beyin yok, abaza, kıllı, göbekli, akıllı fikri bacak arası
    Yabancı Kadınlar: Türk erkekleri sempatik, cesur, yakışıklı, romantik, akıllı, çapkın, komik, aşık

0
    0 Yorumla
  • gldnostrk
    gldnostrk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Şimdi bana kızacaklar olsun 😂*sağlıksız bir kıskançlıkları vardır.
    * gereksiz ve akla sığmaz bir namus anlayışları vardır.
    * kavgacıdırlar.
    *nezaket yoksunudurlar.
    tuhaftır. kadın vermezse de bacım olur verirse de..
    *yahu adam bir ilgi alanın olsun "futbol"dan başka..
    *Döşümüz kıllıdır elhamdülillah mantığı 😂

0
    0 Yorumla
  • Casım_Abi
    Casım_Abi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.

Yetiştirilme tarzı nedeniyle sırf çükleri var diye kendilerini ayrıcalıklı sanmaları. Kültüre, donanıma önem vermemeleri ve bundan rahatsızlık da duymamaları.
    Herkes böyle değil ama çok var böyle..

4
    0 Yorumla
  • KAŞARDÜŞMANI
    KAŞARDÜŞMANI Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Topluma kötü örnek olan nikah olmadan cinsellik yaşayan kadınları istemiyoz ülkede yeni nesil kadınları yoldan çıkmış kimse bize karışamaz karışmasın diyerek özgürlük adı altında su dağıtımı yapar gibi bekaret dağıtır olmuşlar özgürlüğü farklı algılamışsınız siz yaptığınız yanlışları yüzünüze vuranlara yobaz geri kafalı dersiniz bu toplumu bu ülkeyi geleneklerinden koparmak için elinizden geleni yapar oldunuz ülkenin geleceğini daha kundaktaki bebelerin geleceğini çöplüğe çevirmek

1
    2 Yorumla
    • KAŞARDÜŞMANI
      KAŞARDÜŞMANI
      +1 yıl

Amacınız.

Yorumla
    • FurkanUnknown
      FurkanUnknown
      +1 yıl

Sonuna kadar haklısın ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kızları devamlı yeriyorlar ama kendilerine gelince hemen savunmaya nasıl geçmişler. Kabalar. Kendileri ni yüce görüyorlar. Sanki dünya onların etrafında gönüyor. Cinsel açlık. Taciz. Ve en az o yerdiğiniz kızlar kadar bakir değiller bunu da unutmayalım

0
    1 Yorumla
    • M__Ç3t1n
      M__Ç3t1n
      +1 yıl

Lütfen genelleme yapma benim bu güne kadar 1 kız arkadaşım bile oladı nedeni sevgili olmayı sevmediğimden ciddi düşünüyorum o yüzden yanlış düşünme lütfen

Yorumla
  • Asil_kadinnn
    Asil_kadinnn Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.

1- cogu zamanlarda beyniyle seyinin yer degistirmis olmasi 2- kendilerini sırf erkek olduklari icin bir bok sanmalari 3- odun düşüncesiz ve kaba olmalari vs vs... bu boyle uzar gider
    Not: istisnalar elbet vardir ama istisnalar kaideyi bozmaz

0
    10 Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      +1 yıl

Merak ediyorum, başka bir ırktan erkek öner bana, sana o ülkenin erkeklerinin kadınlara nasıl davrandığını anlaatayım

Yorumla
    • KAŞARDÜŞMANI
      KAŞARDÜŞMANI
      +1 yıl

Erkekler adına genelleme yapıyon herkese abaza gözüyle bakıyon madem ben daha hayatımda cinsellik yaşamamış kendimi eşime saklarken ülkede niye bakire kız kalmadı kim abaza bekaret dağıtanlar mı namusuna sahip çıkanlarmı boş boş konuşma ln ülkede kaşarrr kaynıyo o abaza dediğin tipleri var edende senin kasarrr hemcinslerin.

Yorumla
    • Asil_kadinnn
      Asil_kadinnn
      +1 yıl

@KAŞARDÜŞMANI sacma sapan dusmanliklar gudecegine altta yazdigim notu omu istisnalar elbette vardir sende bir istisna olabilirsin ama geneli boyle ve bu benim gorusum sonucta

Yorumla
    • Asil_kadinnn
      Asil_kadinnn
      +1 yıl

@YavuZPapA türk erkegi baz alindigi icin onun uzerien konuusyoruz su an konu bska irkin erkekleri degil

Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      +1 yıl

Bende diyorum ki Türk erkekleri ne kurban ol, bizim kadar kadınlara değer verip el üstünde tutan yok

Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      +1 yıl

İSTİSNALAR HARİÇ!

Yorumla
    • Asil_kadinnn
      Asil_kadinnn
      +1 yıl

@YavuZPapA degil turk erkekleri hicbir erkek icin tirnagimi incitmem her gun artan kadin cinayetlrine siddetlerine bakkcak olursak haklisin tabi verilen deger ortada

Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      +1 yıl

Küçük beynin bunu anlıyamıyacak kadar masum, belki vizyonun geniş olsaydı cinayetti vs vs sebebini anında anlardın

Yorumla
    • Asil_kadinnn
      Asil_kadinnn
      +1 yıl

@YavuZPapA sebep? Sen nasil. bir canisin her ne olursa olsun kimse kimseyi oldurma hakkina aahip degil benim beynime kucuk dcegine once kendini bozuk zihniyetini dzelt geri kafali yobaz
      Bide neymis kurban olcakmismisim siz yobazzliginizla kadinlar kurban veriyosunuz zaten

Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      +1 yıl

Ben İzmir diyorum bu hakkari, hadi gülüm yandan yandan

Yorumla
  • Taytgiymekçokgüzel
    Taytgiymekçokgüzel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Salak salak iltifatlar ve cinsellikle ilgili konuşmak şunu söylemem gerekiyor ki çok itici oluyorlar.

3
    1 Yorumla
    • Tiktak99
      Tiktak99
      +1 yıl

Diyenin nick e bak

Yorumla
  • Kabrax
    Kabrax Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Abaza olması yazmayın. Fizyolojik ihtiyaçlarını gideremedikleri için o haldeler zaten 😄 gerçi mastürbasyon ile idare edebilirler tabi ama bilemiyorum 🙄

1
    0 Yorumla
  • GölgeAdamınGünlüğü_
    GölgeAdamınGünlüğü_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 43%
    +1 yıl

Genel olarak bir sorunumuz oldugunu dusunmuyor.. Her insan kisiligindeki sorunlar acisindan ayri ayri degerlendirilmeli..

2
    0 Yorumla
  • SarıylaKırmızı
    SarıylaKırmızı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

her erkek için demiyorum ama özgüvensiz oluşları ve kendilerini çok yükseklerde görmeleri, her şeyi elde edebileceklerine inanmaları

2
    4 Yorumla
    • muratby
      muratby
      +1 yıl

Hem ozguvensiz olup hemde nasil kendilerini cok yuksekte goruyorlar ikisi zit seyler

Yorumla
    • SarıylaKırmızı
      SarıylaKırmızı
      +1 yıl

@muratby erkekten erkeğe göre değişiyor kimi özgüvensiz oluyor kimi her şeyi elde edebileceklerine inanıyor kimi kendini çok yükseklerde görüyor. söylediklerim aynı erkek için değil.

Yorumla
    • muratby
      muratby
      +1 yıl

Anladim peki arasi yok yani demek istiyorsunuz sayin dişi aslan 😊

Yorumla
    • SarıylaKırmızı
      SarıylaKırmızı
      +1 yıl

@muratby yanii

Yorumla
  • Dejavae
    Dejavae Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl

Bir Türk kadınını anlamaya çalışmak ve asla başaramamak. Tarih boyu denenmiş ve bir sonuç elde edilememiştir.
    Çünkü bizimkiler hanım ağa.
    O ağa biz ağa inekleri kim sağa?

0
    0 Yorumla
  • veterınerkedı
    veterınerkedı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 56%
    +1 yıl

kendını bişey sanan kızlarla takılıp takılıp evlenmeye sıra gelırken namuslu kız aramaları

3
    1 Yorumla
    • YürüyenMantık
      YürüyenMantık
      +1 yıl

Bu dediğin kızlarda da var.

Yorumla
  • BildiginErkek
    BildiginErkek Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Böyle saçma sapan bir soru neden popüler oluyor. Günde 100 defa soruluyor.

3
    0 Yorumla
  • Fragilekru
    Fragilekru Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 45%
    +1 yıl

Turk kadinlarinin sorunu Turk erkekleridir. Turk erkeklerinin ise bir sorunu yoktur.

2
    0 Yorumla
  • Günahkeçiniz
    Günahkeçiniz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 54%
    +1 yıl

Kas yapam kız düşürem. Sevgilim olursa onu bunaltam dışarı salmayan. Off hatuna bak memitolari süpermiş falan tavırlarında olmaları.

0
    0 Yorumla
  • çaresiz_yalnızlık
    çaresiz_yalnızlık Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Edepli olanımızın suçlu edepsizimizin ideal erkek olarak görülmesi (gerçi bu bizim sorunumuz değil ya neyse 😂😂😂)

0
    0 Yorumla
  • serbestkral
    serbestkral Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Türk erkeklerinin hepsi değil de çoğunluğunda en büyük sorun, özgüven eksikliği.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Karşısındaki anlamadan dinlemeden yargılayan döven söven sinirlenen ler var anlayışlı sabırlı sakin olmak şart ama hiç bir cinsiyet te genelleme yapmak doğru değildir herkes kendine yakışanı yapar

2
    0 Yorumla
  • Clinickk
    Clinickk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ellerinde araba anahtarı , cep telefonu ve sigarayla hava atmaları.. itici..

3
    1 Yorumla
    • dönemdekigerçeklik
      dönemdekigerçeklik
      +1 yıl

Bide bu havaya kananlar var...

Yorumla
  • alev9595
    alev9595 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

yaptıkları yanlislari kabul etmemeleri inkar etmeleri

1
    0 Yorumla
  • adesric
    adesric Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

sorunları yokki bence her erkeğin her kişnin kendi sorunu var

1
    0 Yorumla
  • okurrr
    okurrr Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Egoist olmaları. Türk kadınlarına kezban tipsiz diyorlar. Ama kendilerinin tipide ortada. Yani anlamadığım şey niye bir insan ırkını kötüler?

1
    0 Yorumla
  • StonemLeydisi
    StonemLeydisi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    +1 yıl

Aşırı sahiplenicilik ve kıskançlık adı altında dişiye hayatı dar etme bence

1
    2 Yorumla
    • Tiktak99
      Tiktak99
      +1 yıl

Kiskanmayip sahiplenmesek ilgisiz sevmiyor oluyoruz

Yorumla
    • StonemLeydisi
      StonemLeydisi
      +1 yıl

@Tiktak99 Dozunu ayarlamak lazım işte ;)

Yorumla
  • 00moonlight00
    00moonlight00 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

coğu erkek oldukları için fazla sımartılıp kendılerı birsey sanmaları, egoları

1
    0 Yorumla
  • PonçikReis
    PonçikReis Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Temeli olmayan özgüvenleri, bütük kızlar bana hasta tavırları ve analarının fazla şımartması.

1
    0 Yorumla
  • E-Y-Ş-A-N
    E-Y-Ş-A-N Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.

Saçma sapan Kıskançlıkları, kadının kıyafetine karışması oda neden oluyor özgüven eksikliği.

1
    2 Yorumla
    • Widmer
      Widmer
      +1 yıl

özgüvene bağlama herşeyi

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Nickden de belli oluyor kadını nerden gördüğün. Artı doğru düzgün kıyafete neredeyse hiçbir erkek karışmıyor. Sen başka erkeklerinde dikkatini çekmek için giymezsin zaten orası burasını açarak.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hepsi en büyük penisin kendin de oldugunu sanıyo😆😆

5
    2 Yorumla
    • Tiktak99
      Tiktak99
      +1 yıl

Aklın fikrin orda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Tiktak99 senin mi

Yorumla
  • yasinkayaaa
    yasinkayaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 58%
    +1 yıl

Karı kız peşinde fazla koşması sevgilisi varken bile çapkınlık yapması felan işte

1
    0 Yorumla
  • Pobelter
    Pobelter Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Çocuksu tavırlar, anlayışsızlık, olgunluk seviyesine ulaşamamak, menfaatçi olmak.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Abazalik konusunda master yapmış olan Türk erkeklerinin tek sorunu bayanlara cinsel obje muamelesine bulunmalari

3
    5 Yorumla
    • KAŞARDÜŞMANI
      KAŞARDÜŞMANI
      +1 yıl

Erkekler adına genelleme yapıyon herkese abaza gözüyle bakıyon madem ben daha hayatımda cinsellik yaşamamış kendimi eşime saklarken ülkede niye bakire kız kalmadı kim abaza bekaret dağıtanlar mı namusuna sahip çıkanlarmı boş boş konuşma ln ülkede kaşarrr kaynıyo o abaza dediğin tipleri var edende senin kasarrr hemcinslerin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@KAŞARDÜŞMANI ikisideee var ne zoruna gidiyor anlamadim

Yorumla
    • KAŞARDÜŞMANI
      KAŞARDÜŞMANI
      +1 yıl

Zoruma giden birşey yok erkekler adına genelleme yapma temiz erkeklerin hakkına girme.

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Arkadaş dogru söylemiş sonuna kadar haklı

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Reklamlarda, televizyonlarda ve bir çok yerde kendini cinsel obje olarak kullandıran yanda bir erkeği zekasıyla değilde cinsel yönden etkilemeye çalışan sayıları çok fazla olan hatta erkeklerden bile fazla olan hemcinslerine de söylesene. Abaza erkeklermiş önce dön etrafına bak eğer masumsa kadınlar gel o zaman genelleme yap.

Yorumla
  • Volrath
    Volrath Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

genel kultürün etkılerı var tabı kı bu etkıler de yasam tarzlarını etkılıyor. eger bır erkek cırkın veya agızı ıyı laf yapmıyor veya parasız ıse dışlanıyor.. bu dışlanma nefret ve sonra da baska sorunları cıkartıyor

0
    0 Yorumla
  • Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_
    Gᕮᑎᕮᖇᗩᒪ_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl

Kıl sorunu diyerek klişe cevapların dibine vuruyorum.
    İlginç bir strateji...

0
    0 Yorumla
  • oyunadamı
    oyunadamı Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

Karşısında cahilce maximum ego kasan Türk kızları olması 👍

0
    0 Yorumla
  • entelman
    entelman Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Cinsel açlığa bağlı olarak çoğu zaman yüzleştikleri; erken boşalma.

0
    0 Yorumla
  • Dreamslifes
    Dreamslifes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Odun olması ve fazla ego olması vazgeçilmez biri sanmaları :/

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genel değil azınlık olarak bir sorun var oda kadınları sevmekten aşık olmaktan cinsellik için düşünmelerdir bu yüzden cinsellik düşünmeyen erkekleri kadınların gözünden de düşürüyor olmalarıdır

0
    0 Yorumla
  • Wycombe
    Wycombe Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı.

Özgüven eksikliği, gereksiz cesaret, gereksiz ego...

0
    0 Yorumla
  • RRonatello
    RRonatello Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Türk erkeklerinin de Türk kadınlarının da en büyük sorunu kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları. Halbuki diğer 7 milyar insandan bir farkımız yok. Bunu anlasalar bir . :/

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Açık ve net a m salak olmaları. Ama milletçe ortak bir özelliğimiz daha var hakkaten salak olmamız

3
    0 Yorumla
  • Agabey99
    Agabey99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bizimle derdiniz ne sürekli kızlar bizi eziklemeye calisiyor aga

2
    0 Yorumla
  • Gökkuşağımmkirlendi
    Gökkuşağımmkirlendi Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Beğendikleri kadının dünyada tek bir kadın o kalmış gibi davranması

0
    0 Yorumla
  • Fikriyevülzikriye
    Fikriyevülzikriye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Abazanlik çocuğum
    Ayrıca katil ruhlular
    Köpeğe bile tecavüz edebiliyorlar
    Ve yobazlar

3
    9 Yorumla
    • Tiktak99
      Tiktak99
      +1 yıl

Saçmalama kendine bak kpeklerle yaptiklariniz ortada

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Salatalık sokanlar, kendini afedersin ama köpeğe yapıtıran bir sürü kadın var, escortlarda erkekler zaten hep ülkede ne yapcaz onları öyle boş atarak olmuyor.

Yorumla
    • Fikriyevülzikriye
      Fikriyevülzikriye
      +1 yıl

@Tiktak99 biraz daha düzgün yazar misin seni anlamadim

Yorumla
    • Fikriyevülzikriye
      Fikriyevülzikriye
      +1 yıl

@Frh180 eee kendine salatalık sokanlar abaza değil mi yani

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Bende onu diyorum bunu yapan kadın işte abazalığın cinsiyeti yok diyorum.

Yorumla
    • Fikriyevülzikriye
      Fikriyevülzikriye
      +1 yıl

Benim yazdığımı tekrar okursan abazanligi bir cinsiyete bağlı tutmadığımı anlarsin

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Yukarda soruda erkeklerin en büyük sorunu diyor işte o yüzden yazdım bende.

Yorumla
    • Fikriyevülzikriye
      Fikriyevülzikriye
      +1 yıl

Bak @Frh180 ben erkekler için soyledim evet ama burda kadınlar sütten çıkmış ak kaşık demedim.
      Erkeklerin böyle olması kadınların melek olduğunu ana gelmez

Yorumla
    • Fikriyevülzikriye
      Fikriyevülzikriye
      +1 yıl

Anlamina*

Yorumla
  • AÇKÖPEK
    AÇKÖPEK Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Türk erkeklerinde bence sorun yok ya ha biraz cahillik var ama ne bileyim karakter olarak kızlardan daha iyi oldukları aşikar bence

0
    1 Yorumla
    • bayanmukemmel9
      bayanmukemmel9
      +1 yıl

Sen sus aç köpek

Yorumla
  • E_Aleyna07
    E_Aleyna07 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Türk erkeklerinin sorunu Abazalik Genelleme yapmayın.

2
    7 Yorumla
    • İlkeer06
      İlkeer06
      +1 yıl

malesef. keşke secici davransalarda bizim kizlerın %80 inin üzüne allahın selamını vermese kimse

Yorumla
    • byx035
      byx035
      +1 yıl

Erkeğin şehvetinin kabarmasına kendince abazanlık diyor. Halbuki normal, olması gereken birşey. Ama hiç demiyor ki Türk kadınların sorunu da açık dolaşmak, orrospuluk, namussuzluk. Genelleme yapmayın.

Yorumla
    • Tiktak99
      Tiktak99
      +1 yıl

Emin ol kızlar daha Abaza erkeklerden

Yorumla
    • TÜRKKIZLARIPATLAK
      TÜRKKIZLARIPATLAK
      +1 yıl

Ülkede bakire yok

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

@Tiktak99 ya berkecannnn diyio altına yatar çoğu babalarından habersiz ama burda erkekler Abaza sallamayın fazla kendilerini bir şey sanmasınlar.

Yorumla
    • E_Aleyna07
      E_Aleyna07
      +1 yıl

@Frh180 Başta yorumda dedim Üzerine alınan varsa yarası sızlar Gennelleme yapmadım bu muhalefet yorum yapanlarda demekiki sorun var

Yorumla
    • Frh180
      Frh180
      +1 yıl

Ben bu yorumu sana yapmadım ama etiketledipim kişi var.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Beyin yokluğu
    Gidip süs köpeği şişme memeli kızlara yapıyorlar. Onları düşünen gerçekten seven kızları üzüyorlar. Dalga geçiyoralr

0
    0 Yorumla
  • BirTUFAN
    BirTUFAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Çok az seks yapması bence
    Cinselligi yeteri kadar yasayamamalri
    Görünen bu suanda

1
    0 Yorumla
  • Emsalar
    Emsalar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Ortak olarak karakter meselemiz var deyim bir de ahlak sorunu

1
    0 Yorumla
  • Frannkenstein
    Frannkenstein Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Türk kızlarının bir çoğunun yürüyen egoya sahip olması. Bizim için sorun.

0
    0 Yorumla
  • bunalımkişisiyim
    bunalımkişisiyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Sinirli olmaları bazen de beyinlerini kullanmamalari

0
    0 Yorumla
  • Melekk66
    Melekk66 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Rusya ya gitme merakı.

4
    3 Yorumla
    • filozofolacakadam
      filozofolacakadam
      +1 yıl

Ya şaka yaptım sen niye böyle ciddiye aldın

Yorumla
    • Melekk66
      Melekk66
      +1 yıl

@filozofolacakadam şakası komik olmayan bir konu da ondan.

Yorumla
    • filozofolacakadam
      filozofolacakadam
      +1 yıl

Tamam tamam

Yorumla
  • Degisikbiri_
    Degisikbiri_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl

Dırdır yapan kadınlar fldlfjdşf

2
    0 Yorumla
  • KaranlıkÇağınKontesi
    KaranlıkÇağınKontesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Sapık damgası yemek.

2
    0 Yorumla
  • _RuhHastası_
    _RuhHastası_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 35%
    +1 yıl

Uçkuruna düşkün olmaları

2
    1 Yorumla
    • _RuhHastası_
      _RuhHastası_
      +1 yıl

Tamam ihanet etmeyen erkeklerde var. Ama sen bütün erkekler sadık diyemezsin. Çünkü çoğunun gözü dişarda.

Yorumla
  • Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkeklerinin en büyük sorunu nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkeklerinin en büyük problemi nedir? 35 cevap verildi
Türk erkekleri neden bu kadar problemli? 7 cevap verildi
Türk erkeklerindeki abazalık sorunu nasıl çözülür? 5 cevap verildi
Ankara erkekleri sorunu? 21 cevap verildi
Türk erkeklerinin artıları nedir, eksileri nedir? 14 cevap verildi
Türkiyedeki erkekler neden başa bela? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨