İlk mesaja cevap vermeyen kişiye atılabilecek en mantıklı ikinci mesaj nedir? Diyelim ilk mesajınız karşılıksız kaldı, ikinciyi de atmak istiyorsunuz. Ne yazardınız?(atmam diyenler zahmet etmeyin görüş yapmaya, bunu sormuyorum) Sizce atılabilecek en mantıklı ikinci mesaj nedir?
İlk mesaja cevap vermeyen kişiye atılabilecek en mantıklı ikinci mesaj nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 663 cevap paylaştı.
Aciklama da yazdigin halde herkes atmam diye yorum atmayi israrla devam ettirmis. Ben yine uzulsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama istemeden de olsa farkli dusuncemi ortaya koyarak fikrimi belirtmek zorundayim. Bir insani cevap vermedi diye direk engelleyip silmek ne kadar mantikli bilmiyorum. Ama ben bunu pek desteklemiyorum. Yazilan sey zaman vs bunlar da onemli. Iletisim onemli bir sey, bu cevap vermemesi rahatsiz ettiyse ve ego yapmaz diye dusunuyorsam sorarim. 😀 Biraz uzun oldu ama kusuruma bakma.
İlk mesaja göre değişir. Ama şunlar olabilir: 1. "Pardon yanlışlıkla sana yazmışım." 2. "Salih Bey acil kargoyu almanız gerekiyor" (kesin ilgi çeker Salih şart değil.) 3. "Tamam aşkım geliyorum."
yazmam zaten de yukarıdakilere bakıyorum iyi ki de yazmazmışım :D
kesinlikle eziklik değildir. zaten ikinci mesajı dayanamayıp atan kişi, ilkinde cevap almış olsa dahi hep o ikinci mesajı atabilecek kişidir. o yüzden ikinciye de cevap gelmezse üçüncüyü de atacak kişidir. gün içinde aralıklarla cevap almadan en çok mesaj atma rekorunu kırmaya davet ediyorum onu. eninde sonunda eğer can yakıcı bir cevap gelmemişse rengini baştan belli etmiş, öyle g.. te böyle tarak demiştir. karşı tarafa da asıl mesajı vermiş olur.
2. Mesaj: ? 3. mesaj: qwertyuıopğüasdfghjklşizxcvbnmöç 3. mesaj: Sen bilirsin benim için sorun değil ama bir dahakine bana mesaj yazarken iki kere düşün canım! Cevap vermeyeceğimi bilerek ve kendi kendine konuşacağını iyice anladıktan sonra yaz yani. Okey?
Merhaba diye mesaj atmam örneğin. Hangi niyetle konuşmak istemişsem direkt konuya girerim. İlkine cevap gelmezse bozuntuya vermeden -ilk mesajımı görmemiş olabileceğini düşünüp- ilk mesajı destekleyecek türden bir mesaj daha atarım.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Atmamak en doğru olandır, senin isteğin üzerine illaki kasılıp birşeyler yazılacaksa (yapmayın bunu) "yoğunsun sanırım, merak ettim seni, herşey yolunda mı acaba" şeklinde soru ile biten bir mesaj yazılırsa cevap gelmesi muhtemeldir. Buna da cevap gelmiyorsa daha fazla uğraşmayın, gidin kendinizi köprüden atın ikinci mesajı yazan canım arkadaşlar.
aslında cevaba şöyle başlayım eski erkek arkadaşımdan tamıtamına 2 kez özür diledim çünkü çocuk haklıydı 1. mesajımda cevap verdi sonra görüldü attı ben 2 ay kadar sonra tekrar özür mesajı attım ve bu sefer affetti fakat sonradan sonraya beni bu kadar yoran birime değer vermemem gerektiğini anladım kendiliğinden koptu zaten ilk attığım mesajda hislerimden bahs ettim uzun sürmedi 2. mesajda da haklı olduğunu söyleyip egosuna ilerledim diyebilirim kaldıracaksan dene
Hahaha şimdi aklıma bide şu geldi " Hani yazdığım mesajlara cevap vermeyen o parmakların varya kapıya sıkışsın inşallah "diyip cool bir çıkış yapardım Hahaha çok pis gaza geldim 😂😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
Bende bir davet vardı direndi sonundan mj yazdim ama şuda vardı aradığında müsait değildim dün evden uzak işsiz güçsüzdüm cevabı verdim yani demek şstediğim vardır bir nedeni
Nyse sn mşglsn glba. s 😂 Büyük ihtimalle biraz kalp kırıp engellerdim. Seninle mi uğraşacağım diye triplere de girebilirim. Ruh halime ve karşımdaki insanın kim olduğuna bağlı.
İlk mesajın ne olduğuna bağlı ve kişiyle alakası ne. Mesela atıyorum geçen yıldan sınıf arkadaşın selam dedin ve cevap vermedi direk 180 derece dönüp geçen yılki notlar hala sende mi falan jdkf
Normalde atmam ama atacak olanları aydınlatayım engin fikirlerimle şsmzkdhf Nokta gönderin ya da soru işareti keödlrkr o da gittikten sonra şeyd eyin, ha iyi bari engellenmemişime şdmeçfmfmg
İnternet & Teknoloji konusunda 4,9b cevap paylaştı.
Bilemedim şimdi ama biri soru işareti demiş o da mantıklı gibi. ya da nazikçe mesajım ulaşmadı mı ya da müsait olamadınız mı gibi cevap vermek için diye yazılabilir gibi... 🤔
1. Ilk mesajı hiç bir zaman atmadim atmam da. 2. İlk yazdığım mesaja cevap vermiyorsa sonsuza kadar konuşmam herhalde o an yazdı yazdı yoksa şansını kaybeder.
Ihtihar etmeden son kez konusmak istedim " yazardım. 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önemliydi yazardım yani geri cevap almak istiyorsan merak duygusunu uyandırcak birşey yazmalısın ama kişisel fikrim 2. Yi atmamak tabiki beklemek yani :)
İkinci mesajı asla atmam. Eğer ilk attığım mesaja cevap vermediyse ya da geç yazdıysa atacağı mesajların hiçbirine cevap vermem numarasını silerim. instaysa takipten çıkarım
"Ben de bazen ne cevap vereceğimi bilemiyorum, seni anlıyorum" derdim yani sen bunu de demiyorum da espritüel bir şeyler yaz insanlar zekiliği mizahla yakın ilişkili tutarlar. Tabi karşındaki sapyoseksüelse işe yarar diye düşündüm.
Ay bende ayni seyi yasadim kendi kendime benim bu avankla hala ne isim var dedim aslinda bizim onlara 2. Mesaji atmamiz onlar icin pekde birsey ifade ettigini dusunmuyorum oyuzden cok kasma bosver sen bosverdikce o merak eder senii👍
Birinci mesajın devamı niteliğinde bir sey olabilir ya da müsait mi değilsin desen o zaman müsait olsam yazardım heralde diye ters tepebilir. Ya sana ne dicem der diyecek birsey uydururdum 😂😂😂
En İyi Cevaplar