Namaz kılarken kuran okurken rahatsızlanma neden olur? Bilen bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Size bir şey sormak İstiyorum. İnternette bu konuda bir sürü arama yaptım ama bir türlü aradığım bilgiyi tam bulamadım. Sorum şu; ne zaman namaz kılsam ya da kuran okusam başıma ağrı giriyor, bir esneme tutuyor , gözlerimden yaş geliyor, çenem acıyor ağzını ayırmayayım diye namazda esnememek lazım diye ve başım dönüyor inanılmaz derecede hatta bir keresinde sendeleyip yere düşmüştüm. Sanki deprem oluyormuş gibi oluyor. Ama namaz kılmadığım zaman ya da kuran okumadığım zaman hiçbir sıkıntı yok istediğim kadar eğileyim baş dönmesi yok başağırısı yok, ağırlık çökme yok. Ve sık sık hangi rekatta olduğumu karıştırıyorum o kadar dikkatle saymaya çalışmama rağmen. Sanki bir el bana unutturuyor. Bir de bizim ailede babamın üzerinde büyü var ayrıca bizi de etkiliyormuş, bir sürü hoca söyledi kaç kere yapılmış. Aailecek eğitimli fiziksel olarak güzeliz. İnsanlar sık sık maşallah demeden gözlüyorlar. Meyveli ağacı taşlarlar misali dostumuz yok denecek kadar az. Hatta bir hoca benim de üzerimde büyü olduğunu söylemişti iki sene önce. Ve de hocaların dediklerine göre büyü ve nazardan Ailede en çok babamla ben etkileniyormuşuz. Özellikle benim yıldızım düşükmüş. Ne zaman dışarı çıksam ne giyersem giyeyim hastalanıyorum başım ağrıyor burnum akıyor dua okurken. Ve bunları başından def etmek için her gün Allah’a sığınıyorum, Kuran okuyup namaz kılıp dua ediyorum. Bir de kendimi bildim bileli kendi evimizde uyuyamıyorum karabasanlar geliyor kabuslar görüyorum boğazım sıkılıyor rüyamda. Kendi evim var ayrı oraya bile sıçradı bu kabus olayı. Annem bir hoca buldu Muska verdi o sayede kabuslar azaldı ama geri kalan her şey aynı. Sizce bu namaz ve Kur’an da başıma gelenler büyüden mi nazardan mı yoksa sadece şeytanın vesvesesi mi? Doktora gittim nörolojiye ama hiçbir şey çıkmadı. Ben bu hastalanmalardan kurtulmak için ne yapmalıyım?
Namaz kılarken kuran okurken rahatsızlanma neden olur? Bilen bakabilir mi?