AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Kadın olmanında erkek olmanında zorlukları farklı hem bu dediğin baskılar günden güne azalıyo
Biz de mini etek giyip bacağımıza bakan kızlara sapık derdik
Köle fantezisi olan erkekler var, hoşlarına gider ajdjsj
Hepsi de femdomcu feminist o sal*k beta erkeklerin. Erkeklikle de hiçbir alakaları yok aslında. Hepsi feminen beta köleler.
Edepli olmak lazim baski ile karistirmamak gerekir bunu.
üstümüzdeki diğer baskılar olmayacaksa kabul ederim şahsım adına
valla olur :D sokakta yüksek sesle gülmem :D benim yerim kadınımın yanıdır :D
Kim demiş erkeklere baskı yapılmıyor ki ona bakma onunla konuşma onu giyme yakışmaz bunu giyersen daha tatlı fazla yeme kilo alıyorsun hadiiiiiiii
Kimseyi takmıcan ki stres yapmıcan yaparsan mutluluk gelmiyor
Erkekler fazla sıkıntı ya gelmez ya bağırır üste çıkar ya da çıkar gider.
bakirkoy ruh ve sinir hastalikliri hastanesine ziyarte giderdiniz 🤣
kadina yapilan baskliar yalniz bü ülkede oluyor birde cogu müslüman ülkelerde oluyor
Benim bir sözüm vardır istirahat istırahat istirahat
Hoşuma gider bütün kadınlar baskıyı hak ediyo başı boş bırakmaya gelmezsiniz
Benim açımdan sorun olmaz kadın erkek eşit bana göre
Erkeklerle yarışmayı bırakın.
Erkeğe baskı ters teper
Aslında sonuncusu hariç diğerleri doğru gibi😂
Bu baskı da kadınlar da en az toplum kadar suçlu.
Erkeklere daha çok yapılıyor.
Erkeğin yeri kadınının yanıdır tabi.
Başlarım böyle baskıya derler
Sallamayız açıkcası. :P
Intihar sebebi erkekler icin
Tüm erkekler gay olur 😂
Hahahah aglardilar galiba :)
Intihar eder kirolar😂
Gerizek*lı erkek intihar oranları zaten çok yüksek , bir şey bilmiyorsun konuşma bari faşist feminist.
Erkeğe yapılan baskılar neler midir?
Tacize veya tecavüze uğrarsan dava açamazsın kolay kolay, sana gülerler, ciddiye bile almazlar.
-Sığınma evleri yok denecek kadar azdır.
-Şu ana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe şiddet, cinayet vs haberinde kadına ceza verildiğini görmedim Türkiye'de. Hep zanlı kadın serbest bırakılıyordu.
-Erkekler ağır ve riskli işlerde ne yazık ki çalışmak zorundadır. Çünkü sadece erkek kotası vardır bu işlerde. Madencilik, inşaat işçiliği, çöpçülük, kanalizasyon temizliği, tır şoförlüğü ve otobüs şoförlüğü gibi ağır ve riskli işlerde hep erkekler çalışır.
-Erkeklerin en büyük problemlerinden biri "kadın beyanı esastı" saçmalığı olduğu için, mahkemede adil yargılanma hakkı bile yoktur.
-Sahte taciz ve sahte tecavüz bildirimleri çok fazladır erkeklere karşı. Her gün bir sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriliyor kadınlar tarafından erkeklere. Şu ana kar kadına hiç ceza verildiğini bile görmedim, sürekli serbest bırakılıyor bu kadınlar. Adalet çok kötü durumda.
-En son Muhammet Reşit öldürülmüştü, kız tecavüz iftirası attığı için. Ve o kız serbest bırakıldı.
-Erkeklerin yüzde 90 ı evsiz, ve intihar edenlerin yüzde 80 i erkekler. Bu konuya şu ana kadar değinen bir tane bile siyasetçi olmadı.
-Erkekler kadınlardan daha fazla çalışmalarına rağmen daha az para kazanıyorlar.
-Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var Türkiye'de ve bunlar kesinlikle kaldırılmalı.
-Süresiz nafakalar ve nafakalar tamamen kaldırılmalı. Erkekler nafaka ödemek zorunda değildir.
-Medya erkeklerin yaşadığı sıkıntıları hiçbir zaman haber yapmıyor, ayda yılda bir kere yapıyor. Bu erkeklere yönelik şiddet olmadığı, taciz ve tecavüz iftirası vs olmadığı için değil. Medya feminist olduğu için bunlarla ilgilenmiyor. 1000 tane erkek sorunu varsa , 1 ayda sadece 1 tanesini paylaşır. O da Muhammet Reşit vakası gibi vakalar. Ama kadınların 100 tane sorunu olsun 99 unu da paylaşır o 1 aylık süreçte.
Çünkü medya tamamen feministlerden (erkek düşmanlarından) oluşuyor. Sadece internet haberciliği yapan sitelerde erkek sorunları ile ilgili haberler paylaşılıyor. Erkeklerin durumu aşırı derecede kötü Türkiye'de. Erkek hakları resmen 0. İşin daha da kötüsü erkeklerin sorunları medya tarafından görmezden geliniyor, halkın haber alma hakkı engelleniyor, erkeklerin çoğu sorunlarının farkında bile değil. Resmen ayakta uyuyorlar.
Erkeklerin kesinlikle izlemesi gereken bir film The Red Pill. Ayrıca sürekli google a "erkeğe şiddet" , " taciz iftirası" , "tecavüz iftirası" gibi başlıklar yazıp kendileri araştırmaları lazım.
Kızlar mi erkeğe tecavüz ediyor da hadim edilsin
benim ağzımı açtırma
kac tane kadın cinayeti oluyor her sene göz göre göre yitip gidiyor kadınlar
Kadına çalışma evinde otur diyenler sizler sonra da vay efendim erkekler çok çalışıyormuş bütün sorumluluk ondaymış.
Bir ananın çektiği acıların 10 da 1 ini çekemezsiniz siz
birde sayfa sayfa yazmış
Sığınma evleri kimsesi olmayan yardım isteyen kadınlar içindir
erkekler için nie olsun zaten kadinlar erkeklerden kacip canıni kurtaranlar orada oluyor
bir kadın erkeği dövebilir mi ki erkeğe şiddet olayı olsun fiziken mümkün değil yaradılıştan erkekler kadınlardan güçlüler zaten
Senin dediğin allah rahmet eylesin ama onlar ergen çocuklardı ölen çocuğu haberde görmüştüm o bir istisna zaten.
Tacize tecavüze ugratipta hakkını aramıyorsanız o da sizin kafasizliginiz. Gülerlerse gülsünler zaten kızlar gülmez bu tür şeylere yine erkekler güler
kendi kendinize baskı uygulayan yine sizlersiniz. Gücünün yetmediği işlerde nasıl çalışsın kadınlar?
Göz göre göre ölüme mi gitsin madencilik diyorsun mesela onların ağır demir eşyalarını ben taşıyamam
çünkü gücüm yetmez
ama erkeklerin yetiyor
Nafakalara düzenleme geldi zaten tamamen neden kaldırılsın
bir örnek vereyim bir kızı alıyorsan onun sorumluluğunu alıyorsun demektir
çocuğun oldu o kızın güvencesi yok sen çocuğuna ve ona yardım etmek zorundasın ayrılsan bile.
Çünkü onu alan sensin baştan.
Erkeklerin yemediği nane kalmayıp burada savunma
ben savunulacak yanini da bilirim savunulmayacak yanini da merak etme
İki orta bir sade abartı olunca bana müsade
Kadınlara baskı mi varmış? Aaa nerde?😀
anlamadim yazı tipi yüzünden eline sağlık
Sessiz kalamam. Daha fazla tepki veririm 😏
Empati kurmayı öğrenebilirler.
1 gün bile dayanmaları imkansız..
Ülkeyi terk ederler, bir saniye düşünmeden.
Mesela nasıl baskıdan bahsediyoruz
Kadına uygulanan muhamele erkeklere yapılsa nasıl olurdu diye soruyor.
Döverler, öldürürler:))
Bilmiyoruz sanki
cogu dayanamaz köprü den atlar
erkğin yeri kadınının yanıdır güzelmiş;)))
Kesin Şiddete başvururlar ama ben vurmam
Benden çok şirret bir kezban çıkardı kesin 🙄
Kabûl. Siz yeterki trip atmayın. Nolur.
Belki bikaç insan çıkardı hemcinslerimden fdfsf :P
Sanırım kavga ederdik kafa göz girerdik biz.
Çıldırırlar kadına şiddet artar
Kadına şiddet ihanette olur
Birsürü şiddet türleri var
Sen öyle san şiddete uğrayan kadınların 100 de 85 şi eşine ihanet eden aldatan kadınlar cikiyo
Onların çoğu kesinlikle piskolojik şiddet görmüş kadınlardır aldatmayı hiç karıştırma bence ihanet edenler karaktersizdir net
Kesin intihar ederler.
Çok komik olurmuş ama onlar söz dinlemezler bence
Erkeğin yeri kadınının yanıdır
Beteri bile oluyor bazen
Keske, anlarlar halimizi
Guzel vede havali 😉
Ben sizin taraftanım merak etme
Yapılır mı sizce? Güldürmeyin.
Biz ne baskılar gördük
Yapılsa kaçarlar her fırsatta sanırım.
Erkekler öyle şeylere dayanamazlar bence
Kendini savunur ve isyan eder.