Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan zırvalık bir konu. Bu cümleleri küçük bir çevre söylüyor. Buna benzer cümleler erkeklere de söyleniyor. Kızla flört eden erkeğe sapık gözüyle bakılır, ama kız flört ederse normal gözle bakılır.
-Tacize veya tecavüze uğrarsan dava açamazsın kolay kolay, sana gülerler, ciddiye bile almazlar.
-Sığınma evleri yok denecek kadar azdır.
-Şu ana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe şiddet, cinayet vs haberinde kadına ceza verildiğini görmedim Türkiye'de. Hep zanlı kadın serbest bırakılıyordu.
-Erkekler ağır ve riskli işlerde ne yazık ki çalışmak zorundadır. Çünkü sadece erkek kotası vardır bu işlerde. Madencilik, inşaat işçiliği, çöpçülük, kanalizasyon temizliği, tır şoförlüğü ve otobüs şoförlüğü gibi ağır ve riskli işlerde hep erkekler çalışır.
-Erkeklerin en büyük problemlerinden biri "kadın beyanı esastı" saçmalığı olduğu için, mahkemede adil yargılanma hakkı bile yoktur.
-Sahte taciz ve sahte tecavüz bildirimleri çok fazladır erkeklere karşı. Her gün bir sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriliyor kadınlar tarafından erkeklere. Şu ana kar kadına hiç ceza verildiğini bile görmedim, sürekli serbest bırakılıyor bu kadınlar. Adalet çok kötü durumda.
-En son Muhammet Reşit öldürülmüştü, kız tecavüz iftirası attığı için. Ve o kız serbest bırakıldı.
-Erkeklerin yüzde 90 ı evsiz, ve intihar edenlerin yüzde 80 i erkekler. Bu konuya şu ana kadar değinen bir tane bile siyasetçi olmadı.
-Erkekler kadınlardan daha fazla çalışmalarına rağmen daha az para kazanıyorlar.
-Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var Türkiye'de ve bunlar kesinlikle kaldırılmalı.
-Süresiz nafakalar ve nafakalar tamamen kaldırılmalı. Erkekler nafaka ödemek zorunda değildir.43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl-Medya erkeklerin yaşadığı sıkıntıları hiçbir zaman haber yapmıyor, ayda yılda bir kere yapıyor. Bu erkeklere yönelik şiddet olmadığı, taciz ve tecavüz iftirası vs olmadığı için değil. Medya feminist olduğu için bunlarla ilgilenmiyor. 1000 tane erkek sorunu varsa , 1 ayda sadece 1 tanesini paylaşır. O da Muhammet Reşit vakası gibi vakalar. Ama kadınların 100 tane sorunu olsun 99 unu da paylaşır o 1 aylık süreçte.
Cevap sahibi+1 yılÇünkü medya tamamen feministlerden (erkek düşmanlarından) oluşuyor. Sadece internet haberciliği yapan sitelerde erkek sorunları ile ilgili haberler paylaşılıyor. Erkeklerin durumu aşırı derecede kötü Türkiye'de. Erkek hakları resmen 0. İşin daha da kötüsü erkeklerin sorunları medya tarafından görmezden geliniyor, halkın haber alma hakkı engelleniyor, erkeklerin çoğu sorunlarının farkında bile değil. Resmen ayakta uyuyorlar.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin kesinlikle izlemesi gereken bir film The Red Pill. Ayrıca sürekli google a "erkeğe şiddet" , " taciz iftirası" , "tecavüz iftirası" gibi başlıklar yazıp kendileri araştırmaları lazım.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkek aglamaz...
oooo erkek adam korkmaz...
erkek adam sahip cıkar...
erkek adam evine bakar...
vs vs
yani evet gercekden kadinin toplumdaki yeri hatta bazen aile icindeki pozisyonu bile zordur ama bunu erkekle kiyaslamakda gereksiz sanki cunku inanin erkek adam lafi bile ya da adammisin erkekmisin sorulari bile baskidir cok uzun konusulunabilir ama kiyasla degil.60 Yorumla
+1 yılHayır yani kısacık eteği giyip absürt semtlerde geziyorlar sonra bana bakamaz kimse diyorlar. Kadınla erkek nasıl eşit olabilir. Erkek yeri gelir 5 kişiye kafa tutabilir, direnebilir. Kadın öyle mi? Erkekler kadınları korumalı, kadınlar da kendini herkül sanmamalı. Kızını dövmeyen dizini döver olayını da çok yanlış anlamışsınız atasözlerinin hepsini direk uygulayalım o zaman. Kesinlikle dayağa karşıyım ama bu atasozunde konu kızına sahip çıkmazsan ileride başına bir iş gelir, kızına sahip çık. Esnek bırakma diyor. Gecenin bir saati onun bunun evinde olmak özgürlük değil.
Sizin özgürlüğünüz kültürünüz ile uygun değil kusura bakmayın da izlediğiniz dizilere filmlere göre özgürlük sınırı koymayın mümkünse kendi kalitenize, öz saygınıza göre koyun.
Kadın erkek muhabbetinden ziyade profili vakaları arttı sırf uçkur meraklısı millete dönüştüğümüz için. Dünyada v... na ve pe... ten daha önemli şeyler de var. Bir yerlerinizi açmak için yirtinmayin biraz kültürünüzü yaşayın , bir şeyler öğrenin.
Bu yazdıklarımda gayet refah içinde yaşayıp Kadın hakları yiaa diye devinen insanlar için, Gerçekten zulüme tanık olmuş, yaşamış insanlar için ben de üzülüyorum. Asıl hak onların , mini eteğin veya baş örtüsünün değil.35 Yorumla- +1 yıl
Pedofili*
- +1 yıl
herkes işine göre çıkarına göre hareket ediyor düşünüyor çok alcak bir insanlık gelisiyor icimizde
- +1 yıl
@AslanHuttus Kesinlikle. Hayır bir de bunu da populariteye dönüştürmek saçma
- +1 yıl
Cinsiyetle alakasi oldugunuda sanmıyorum sapkinlik bu
- +1 yıl
@AslanHuttus +1 Kesinlikle. Toplumsal psikolojik baskı bence bu dalga halinde yayılıyor. Converse gibi şimdi de iPhone mesela ünlü oldu onun gibi düşünceler de yayılıyor
Erkek ve kadını ayıran bazı etmenler vardır eşitlik olayını abartıyorsunuz kadın yapısı gereği naif görünmesi gerekir kibar VS oturaklı olması gerekir erkeğinde adam gibi başkalarına bakmaması ve kaba olmaması oda nerde konuşacağını nerde susacağını bilmeli dövmek bir şiddettir kadın erkek yoktur sokak ortasında kız erkek farketmez dikkat çekecek kadar hunharca gülmemeli yani bunlar toplum kuralları elbette ki kadınlara daha çok empoze edilen bu durumlar haksız yani bunlar yapılması gerekenler toplumda nasıl olunması gerektiği kız erkek gözetmeksizin yapılmalı ama şimdi insanlar özgürlük eşitlik olaylarını çok abartıp edepsizliğe kadar gidebiliyor herşeyin bir sınırı var nerde nasıl davranacağımızı bilmeliyiz
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılAslında dinimize göre erkek ve kadın ayni konumdadir peygamber hadisleride bunu bu şekilde söyler ama bizim müslümanlar saolsun bu hadislerden isine yarayani alır isine yaramayan almaz olduğu için bu bu şekildedir
Özellikle Türkler de kadın o kadar değerlidir ki
Han'im kelimesinin günümüze geldiği cengizhan doneminde cengiz hanim halkına yaptığı bir konuşma aynen su şekildedir
Ben sizin hân'ınızım eşini göstererek bu da benim hân'ım dır demesi kadinin Türk için önemini ortaya koyar ayrıca Türk töreninde de kadının yeri çok önemlidir ve kanunların çoğunluğu kadınları korumak için tasarlanmış ve bu Türklerin samanist olduğu dönemlerde bile bu şekildedir biz Türkler ne zaman araplarla birleştik o gün Türkler Arap devsirmesi oldu11 Yorumla- +1 yıl
Kendimi övmek değil yanlış anlama
Benim gibi bu devirde Türk toresine göre kadına saygı gösteren çok çok nadirdir
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılLan bu ülkede saçı uzun diye öldürülen erkekler vardı.
Anadolu'nun çoğu yerinde karısından boşanan adam daha mahallede gezemiyor 'Adam değil' denerek.
Erkeklere baskı yok mu sanıyorsunuz?
Ha kadınlarınki kadar yok belki, ama olan baskıyı da adım adım kırıyorlar. Kadınlar ise hiç o kadar umarsız değiller bu konuda, ki zaten kadınların üzerindeki bu tahakkümü gene kadınlar yapıyor.41 Yorumla
+1 yılDoğu illerindeki bu baskı bitmeli , doğru
Ama batı illerinde bu baskılar bitmek üzere zaten , hiç görmüyorum birinin böyle dediğini
Bizim üzerimizdeki baskıda azalsa keşke
Askere gitmeyen adam olmaz
Bedelli yapan ana kuzusudur
Erkeksin sen taşı (500gr poşet)
Nafakayı sen öde
Pozitif ayrımcılık yap
Hesabı öde (buda azalıyor)
İki tarafada biter İnşallah ne diyelim21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmak çok kolay zaten kendi hakkınızı ararken karşı tarafa ot atmak nedir tamam evet bende kadınların hakkını aramasından yanayım fakat bu aynı klasmanda olan birini aşağı çekerek ve kötüleyerek değil her iki cinsin doğrularını ve yanlışlarını görmek mesele bence.
10 Yorumla
+1 yılfarkindaysan ogluna erkektir yapan diyen annenin simdi baskalari kendi kiz cocugunu daha 3 4 yasindaki cocuklari tecavuz ediyor bu ulkeyi sapiklarin cogulmasinda butun anneler cokk iyi rol oynadilar alin size erkektir yapar dedi anneleer simdi kendi kiz cocuklarini baska birisi yapiyor
13 Yorumla- +1 yıl
olen cocuklarinnn bir nevi bu yuzden olduler toplumm kadinlari olarak iyi yetisteremediniz kendinizden o lanet cumlelerinizden utaninnn
- +1 yıl
simdikii annelerr iyi yetisteremedilerr sureklii erkek yapar dersen ahada sonu boyle olurr simdi hic bir anne evladim gidiyo diye aglamasinn bosuna bunuu kendi cocuklariniza siz yaptiniz zamaninda bu kelimeleri kullanmasaydiniz evladinizi erkek cocuklarinizi dovseydiniz Şu an bu hale gelmicekti ulkeee toplumdaki babalarr simdi dusunsunn anneler dusunsunnn simdi artikk kendi cocuklarina tas degdin mi nasil bagirip cagiriyolar
- +1 yıl
simdi mi hepiniz akillandiniz ama baskasinin cocuguna ilistiginde hic oyle demiyodunuz o benim oglum erkektir yapar diyodunuz ne olduu bu ulkeyi bu hale getiren anne babadir oglunu simarik sorumsuz yetistiren annedir babanin rolu daha buyuktur simdi o sapiklar kiz cocuklarina bela oluyor
+1 yılSağdaki ilk kutucuk hariç bizde zaten öyledir ki
Yani ha kadını erkek ha erkeği kadın yapmışsın değişmez
Sağdaki ilk kutucuğu da bizimkiler herkes bize bakıyo hiç sevmen kes şunu der kadınlı erkekli yine
Bana komik geliyo bu sözler açıkcası biz hiç duymadık çünkü böyle büyütülmedik00 YorumlaFeminizmin erkek düşmanlığı değil, kadın erkek eşitliğini savunduğunu idrak edemeyen ve oka b*ka feminist yazıp hakaret ettiğini zanneden embesiller iş başında yine. Çünkü kadın erkek eşitliğini katiyyen hazmedemiyorlar. Cevaba gelince varsa cesareti olan bu ülkede kadın olarak yaşasın.
00 Yorumla
+1 yılÇıldırırlardı hatta iş cinnet boyutuna kadar uzanırdı.
Hoş, cinnet haberlerini de görüyoruz..
" çılgın koca dehşet saçtı! " vb.
Baskı, buyunduruk altında tutulma olmasa da neler yapabildiklerini ne yazık ki görüyoruz, yeri geliyor yaşıyoruz.
Burada amacım asla genelleme yapmak değil.
Lakin artık bilinmeli , öğrenilmeli " kadın = erkek ".
Aynı hakka , hukuka sahip olunduğu , toplumda ötekileştirilmeden, dışlanmadan hür iradeye sahip bireyler olduğumuz ve olacağımız da nesiller boyu.01 Yorumla- +1 yıl
**boyunduruk
Alışık olmadığımız için ilginç gelir ama şimdikinin yerine bunu yaşasaydık şimdikini yaşamaya alışmakta zorlanırdık.
İkiside insan yani birbirlerinden farkı ne? Hepimizin babası aynıysa neden kardeşler olarak birbirimizle geçinemiyoruz? Bunun cevabını istiyorum.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılNe baskısı istediğinizi giyiyorsunuz yazanlar falan olmuş. Oyuzden şort giyen bir kız yolun ortasında dayak yedi, oyuzden Pantalon bile giysek dik dik ve sapıkça bakılıyor, laf atılıyor. Bunları çoğaltmak mümkün. Ah keşke bunları diyenler kadın dogsaymis. 🤦
00 Yorumla
+1 yılAnnenin ve babanın en büyük görevi çocuklarına iyi ahlak ve iyi bir eğitim vermektir. Burda kız erkek ayrımı gözetilmemesi gerekir. Lakin kızlarımızın daha iyi bir gelecek sahibi etmek için baskı ile değil anlatarak olabilecek durumları örnek vererek arkadaş gibi anlatabilmek gerekli diye düşünüyorum.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılAslında cinsiyetleri değiştirsen de anormal gözükmüyor, iki cinsiyete de gönderme yapılabilir sadece yapar kısmı hariç.
Gecenin köründe gezen kadına, kadındır yapar diyemezsin
Bir dengesiz bulaşsa ne kaçabilirsiniz ne kendinizi savunabilirsiniz, bu sadece küçük bir örnek.00 Yorumla Kadın yeri erkeğinin yanıdır.
Kadın dediğin, sokağın ortasında yüksek sesle gülmez
Erkek yapar
Kızını dövmeyen dizini döver..
hepsi cuk diye oturmuş sözler. yorumumuma yorum yapmayın saygı nedre kaldı müsterik ol içine işleyen ol Kadın yeri erkeğinin yanıdır.
Erkek yapar
😒00 YorumlaSayın fenomen kadınlara baskı olayı 19. yüzyıllarda kaldı biz 20. yüzyıldayız arktık baskıya uğrayan aşalanan horlanan 2. sınıf insan muamelesi gören erkekler
46 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarbi niye böyle oluyor.
Herkes eşit olsun ama olmuyor toplum bırakmıyor.
İnsanların zihniyetleri kötü
Bu zamanda geceleri rahat dolaşan bir kız kadın pek yok niye insanlar nefsi bozuk olanlar terbiyesizlik dolu acaba 1 seneliğine sapıklar kadın olsa onlar tacize uğrasa ne hissederler.00 YorumlaÇok iyi olurrr zamanonda erkek yapar diye aç pipini amcana göster hadi koş orasına burasına bak odaha çocuk diye diye küçük yaşdaa sapık yetiştirdimiz şiödi ise tecavüzden geçilmiyo ülkeee. Erkek yapar diye bişey yok yapamaz birazda erkeklere baskı
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yüksek sesle kimse gülmesin zaten.
Erkeğin çoğu annecidir aslında dolaylı yoldan kadının yanında oluyor.
Oğlunu dövende var ya yalnız değilsiniz aslında
Genel olarak baktığında erkek içinde geçerli bunlar:D10 Yorumla
+1 yılŞu anda kadınlara baskı yapan yok bence cevremde bakıyorum kızlar erkeklerden daha özgür
50 YorumlaBaskı olarak adlandirabilecegim bişey pek göremedim ben ama, yapilsa da bir fark olmazdi sanirim onlar da ayaklanip protesto edip farkindalik seyleri yaparlardi herhalde. d ya da cok kafaya takmazlardi bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhteşem sesiyle Melody Gardot
A seç
İnsan olmanın hüznünü müziğiyle kalbimize işleyen, perdesiz gitarın mucidi Erkan Oğur
B seç
Tabii ki festivalin en heyecanla bekleneni Nick Cave & The Bad Seeds
C seç
Kalben ve Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi alternatif ve bağımsız sesleri bir araya getiren Gece Gezmesi
D seç
Led Zeppelin’in efsane sesi Robert Plant
E seç00 Yorumla
+1 yılEğer toplum hala erkek egemen yapıdaysa garip karşılanırdı. Ama kadın egemen bir yapıya dönüştüyse normal olurdu. Demek ki asıl olan adalete dayalı eşitlikçi bir yapı kurabilmekmiş.
00 Yorumla
+1 yılHem erkek için hem kadın için psikolojik şiddettir, bu cümlelerin kurulması.
314 Yorumla- +1 yıl
Zaten çağdaş olduğum için eşitliği savunuyorum keşke sen de anlayabilsen
- +1 yıl
Çağdaşlığı senden mi öğrenicez acaba ukalalık yapma bana
- +1 yıl
Alakası yok bana nasıl davranırsan aynı tepkiyi alırsın.
- +1 yıl
Konuşmak istemiyorum kardeşim teşekkürler
- +1 yıl
Kedi ciğer meselesi 😒😏
- +1 yıl
Uzatma kardeş
- +1 yıl
Şerefsize bak ya ulaşamayınca kaşar dimi asalak seni
+1 yılKadınlar kadar olmasada günümüzde erkeğe şiddette var. Baskı ve şiddet karşısında hiç bir canlı tepkisiz kalamaz zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe yapılan baskılar neler midir?
Tacize veya tecavüze uğrarsan dava açamazsın kolay kolay, sana gülerler, ciddiye bile almazlar.
-Sığınma evleri yok denecek kadar azdır.
-Şu ana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe şiddet, cinayet vs haberinde kadına ceza verildiğini görmedim Türkiye'de. Hep zanlı kadın serbest bırakılıyordu.
-Erkekler ağır ve riskli işlerde ne yazık ki çalışmak zorundadır. Çünkü sadece erkek kotası vardır bu işlerde. Madencilik, inşaat işçiliği, çöpçülük, kanalizasyon temizliği, tır şoförlüğü ve otobüs şoförlüğü gibi ağır ve riskli işlerde hep erkekler çalışır.
-Erkeklerin en büyük problemlerinden biri "kadın beyanı esastı" saçmalığı olduğu için, mahkemede adil yargılanma hakkı bile yoktur.
-Sahte taciz ve sahte tecavüz bildirimleri çok fazladır erkeklere karşı. Her gün bir sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriliyor kadınlar tarafından erkeklere. Şu ana kar kadına hiç ceza verildiğini bile görmedim, sürekli serbest bırakılıyor bu kadınlar. Adalet çok kötü durumda. - +1 yıl
-En son Muhammet Reşit öldürülmüştü, kız tecavüz iftirası attığı için. Ve o kız serbest bırakıldı.
-Erkeklerin yüzde 90 ı evsiz, ve intihar edenlerin yüzde 80 i erkekler. Bu konuya şu ana kadar değinen bir tane bile siyasetçi olmadı.
-Erkekler kadınlardan daha fazla çalışmalarına rağmen daha az para kazanıyorlar.
-Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var Türkiye'de ve bunlar kesinlikle kaldırılmalı.
-Süresiz nafakalar ve nafakalar tamamen kaldırılmalı. Erkekler nafaka ödemek zorunda değildir. - +1 yıl
-Medya erkeklerin yaşadığı sıkıntıları hiçbir zaman haber yapmıyor, ayda yılda bir kere yapıyor. Bu erkeklere yönelik şiddet olmadığı, taciz ve tecavüz iftirası vs olmadığı için değil. Medya feminist olduğu için bunlarla ilgilenmiyor. 1000 tane erkek sorunu varsa , 1 ayda sadece 1 tanesini paylaşır. O da Muhammet Reşit vakası gibi vakalar. Ama kadınların 100 tane sorunu olsun 99 unu da paylaşır o 1 aylık süreçte.
- +1 yıl
Çünkü medya tamamen feministlerden (erkek düşmanlarından) oluşuyor. Sadece internet haberciliği yapan sitelerde erkek sorunları ile ilgili haberler paylaşılıyor. Erkeklerin durumu aşırı derecede kötü Türkiye'de. Erkek hakları resmen 0. İşin daha da kötüsü erkeklerin sorunları medya tarafından görmezden geliniyor, halkın haber alma hakkı engelleniyor, erkeklerin çoğu sorunlarının farkında bile değil. Resmen ayakta uyuyorlar.
- +1 yıl
Erkeklerin kesinlikle izlemesi gereken bir film The Red Pill. Ayrıca sürekli google a "erkeğe şiddet" , " taciz iftirası" , "tecavüz iftirası" gibi başlıklar yazıp kendileri araştırmaları lazım.
+1 yılBence biraz komik bir durum... Boşandığı eşini başka bir erkekle sevişirken hayal edip dengesi bozulan bir toplumda bahsediyoruz galiba.
10 Yorumla
+1 yılİki cinsiyetin zorluğu vardır muhakkak kimse kimsenin derdini bilemez mutsuz gibi gözükür ama aslında mutludur mutlu gibi gözükür ama aslında dünyanın en mutsuz insanıdır
10 Yorumla
+1 yılKadınla erkeğin fıtratı ortak noktaları olsa da aynı değildir. Zorlamayın artık! (Sözlerim "Erkektir, yapar!" anlamına gelmez)
10 Yorumla
+1 yılKatlanamazlar onlar baskı ne demek bilmezler ama sorsan binbir türlü dertleri var 😏
20 Yorumla
+1 yılEn fazla ayri eve cikar ama kizlarada soyle bisi var kizdir namustur otursun oturdugu yerde 😒 iste bide herkes esittir derler neresi esit be
00 Yorumla
+1 yılBirsey yanlissa yanlistir. Kadina yapiliyor, erkegede yapilsa nasil olurdan ziyade. Kadinlara yapilan bu baski nasil ortadan kaldirilir bunu dusunmemiz lazim sanki
20 YorumlaBu yorumları sadece kadınlara yapmak yanlıştır. Erkekte bu kurallara ya da adab-ı muaşeret kuralların riayet etmeli.
00 Yorumlaİsyan ederim kadınlara fazla baskı uygulamasam da onlar baskı fazla uygularsa isyan ederin konusurum bu konuyu olmadı ayrılırım baska secenek kalmıyor
00 YorumlaBu konuya girersem ben hiç susmam. Nefret ediyorum cinsel ayrıma tabi tutularak kadınların üzerinde kurulan baskıdan.
00 YorumlaKesinlikle katılıyorum ve erkeklere de yapılan baskılar da kadınlara yapılsa mesela her ortamda potansiyel sapıkmışsın gibi davrabılsa sana ve her polis kontrolünde mutlaka seni çevirip kimlik sorgulasalar vs.
00 YorumlaDayak hariç ki bu 2sinede yaramaz, hiç fena olmaz derim...
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum erkekten erkeğe değişir ama kaçarlardı büyük bir ihtimal
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalığı yıkarlar, keşke öyle olsa da neler çektiğimizi anlayabilseler. :)
10 Yorumla yani devran değişti artık önceden kadına yapılan şeyler artık erkeklere yapılıyor. farkında değil misiniz sen bu soruyu sormakta biraz geç kalmışsın
10 Yorumla
+1 yıl:D Hahaha hep kadınlara mı yapılsın biraz baskıyı üzerime çekebilirim :D
10 Yorumla
+1 yılAilenin korunması, daha iyi şartlarda yaşanılması da erkeğe yüklenmiş ama.
Bir düğünde tüm masrafları erkekler karşılıyor, altınları, evi, eşyaları vs erkek temin ediyorç00 YorumlaKadın yeri erkeğinin yanıdır.
Erkek yapar
hepsi cuk diye oturmuş sözler.09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@maridin Senin gibi geri kalmış zihniyete sahip bir cahille daha fazla muhattap olmicam sen ve senin gibiler midemi bulandırıyorsunuz çünkü ben ne kadar anlatırsam anlatıyım anlayacagın senin kapasiten kadar olucak yani hiç anlayamicaksın kadın ve erkek eşittir tamam mı kadının isteyipte yapamayacagı hiçbir şey yoktur.
- +1 yıl
@peraungan iyi bak kendine 😊 miden için eczabeden ilaç al kendine
- +1 yıl
@peraungan iyi günlAr..
Gizli Üye(30-35)+1 yılMağdur edebiyatından bıkkınlık gelmedi mi?
Bu kadar empati yoksunu varlık görmedim
Tamam solipsist olduğunuzu biliyoruz ama bu kadar çok sinsilik iyi değil!13 Yorumla- +1 yıl
Bu propagandaları feministler yapıyor. Amaçları köleleştirilmiş, feminen ve beta erkeklerin olduğu, erkeksiliği tamamen yok edilmiş, kadınlara tapan köle erkeklerden oluşan bir kültür yaratmak. Feminizmin ait olduğu yer çöplüktür. Faşizm asla kazanamayacak.
Cevap sahibi+1 yıl@Ateist_Türk Aynen öyle kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@Ateist_Türk Buna göz yuman ve prim veren hemcinslerim var
Nasıl bu kadar aptal oluyorlar anlayabilmiş değilim
Yapilmiyormu saniyoruz smdi biz hanimefendi? Hangi dunyada yasiyorsunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız Onur bey, evli misiniz
+1 yılBenim için hiç farketmez ben terazi burcuyum sonuçta her türlü ortama ayak uydururum
00 YorumlaÜlkeyi terkederler kesin onlar bu kadar baskıya gelemez
00 Yorumla
+1 yılBu çocukları da o analar büyütüyor maalesef, yazık. Herkesin allah bin türlü belasını versin. :D
00 YorumlaKimseye baskı yapmam, kendimede yaptırmam, doğru bulmuyorum.
00 YorumlaGörsel çok iyi olmuş. Kesin öldürürler bizi. ya da ayrılırlar. 1 gün bile çekmezler
00 Yorumla" Daraldım üstüme gelme erkek adamım ben istediğimi yaparım bunaltmayın beni"
00 YorumlaKadındır yapar , erkektir yapar hariç gerisi karşılıklı olmalı bence.
00 Yorumla
+1 yılBüyük şehirlerde baskı mı kaldı sanki zaten arrık kadınlar da sallamıyor. Sallayan da kendi mallığındandır
00 YorumlaKadınların gördüğü baskıyı erkekler görse tek tek intihar eder
Kadının attığı her adım göze batar, söyledikleri her söz olay olur saygısızlık olarak görülür00 Yorumla
+1 yılKadınlara neyin baskısı var bu kadar ajitasyon yapmayın her istediğinizi yapıyorsunuz.. Heryerde gidiyorsunuz.. Bu ajite yazılar artık çok itici olmaya başladı..
00 Yorumla
+1 yılErkeklere de baskı yapılıyor zaten.
30 Yorumla
+1 yılMillet cahill yobaz çoğu hocalar dini mlnamusu kadın üstünden anlatiyo hepinin kellesini alacan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların haklarını savunan gerçekten adam gibi adam olan erkeklerimiz gibi ben de sonuna kadar onların haklarını savunurdum ✌😀 #erkeğeşiddetehayır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapsın yeter ki yanımda olsun her anda yanımda olsun kimseye bakmam
00 YorumlaUlan ne olaydı bir aylğna böyle olaydı ama yok olmaz bu dünyada küçük özgecana münnevere olur olann
00 YorumlaErkeklerdeki baskiyi yok sayiyorsunuz ama erkek çalışmazsa kimse ona bakmaz kız calismasda olur ama erkek çalışmasa kimse bakmaz ona.
00 Yorumla
+1 yıl#erkeğeşiddetehayır diye pankart açardım. efsane olurdu hee :D
40 YorumlaBaski var miniydi dardi taytti vs giyiyonuz. Baski olmasa ciplak gezersiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat