• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Kadınlara yapılan baskı erkeklere yapılsa tepkileri ne olur?

Asuca
Asuca Takip Et
Master Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Saçma sapan zırvalık bir konu. Bu cümleleri küçük bir çevre söylüyor. Buna benzer cümleler erkeklere de söyleniyor. Kızla flört eden erkeğe sapık gözüyle bakılır, ama kız flört ederse normal gözle bakılır.
    -Tacize veya tecavüze uğrarsan dava açamazsın kolay kolay, sana gülerler, ciddiye bile almazlar.
    -Sığınma evleri yok denecek kadar azdır.
    -Şu ana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe şiddet, cinayet vs haberinde kadına ceza verildiğini görmedim Türkiye'de. Hep zanlı kadın serbest bırakılıyordu.
    -Erkekler ağır ve riskli işlerde ne yazık ki çalışmak zorundadır. Çünkü sadece erkek kotası vardır bu işlerde. Madencilik, inşaat işçiliği, çöpçülük, kanalizasyon temizliği, tır şoförlüğü ve otobüs şoförlüğü gibi ağır ve riskli işlerde hep erkekler çalışır.
    -Erkeklerin en büyük problemlerinden biri "kadın beyanı esastı" saçmalığı olduğu için, mahkemede adil yargılanma hakkı bile yoktur.
    -Sahte taciz ve sahte tecavüz bildirimleri çok fazladır erkeklere karşı. Her gün bir sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriliyor kadınlar tarafından erkeklere. Şu ana kar kadına hiç ceza verildiğini bile görmedim, sürekli serbest bırakılıyor bu kadınlar. Adalet çok kötü durumda.
    -En son Muhammet Reşit öldürülmüştü, kız tecavüz iftirası attığı için. Ve o kız serbest bırakıldı.
    -Erkeklerin yüzde 90 ı evsiz, ve intihar edenlerin yüzde 80 i erkekler. Bu konuya şu ana kadar değinen bir tane bile siyasetçi olmadı.
    -Erkekler kadınlardan daha fazla çalışmalarına rağmen daha az para kazanıyorlar.
    -Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var Türkiye'de ve bunlar kesinlikle kaldırılmalı.
    -Süresiz nafakalar ve nafakalar tamamen kaldırılmalı. Erkekler nafaka ödemek zorunda değildir.

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

-Medya erkeklerin yaşadığı sıkıntıları hiçbir zaman haber yapmıyor, ayda yılda bir kere yapıyor. Bu erkeklere yönelik şiddet olmadığı, taciz ve tecavüz iftirası vs olmadığı için değil. Medya feminist olduğu için bunlarla ilgilenmiyor. 1000 tane erkek sorunu varsa , 1 ayda sadece 1 tanesini paylaşır. O da Muhammet Reşit vakası gibi vakalar. Ama kadınların 100 tane sorunu olsun 99 unu da paylaşır o 1 aylık süreçte.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çünkü medya tamamen feministlerden (erkek düşmanlarından) oluşuyor. Sadece internet haberciliği yapan sitelerde erkek sorunları ile ilgili haberler paylaşılıyor. Erkeklerin durumu aşırı derecede kötü Türkiye'de. Erkek hakları resmen 0. İşin daha da kötüsü erkeklerin sorunları medya tarafından görmezden geliniyor, halkın haber alma hakkı engelleniyor, erkeklerin çoğu sorunlarının farkında bile değil. Resmen ayakta uyuyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkeklerin kesinlikle izlemesi gereken bir film The Red Pill. Ayrıca sürekli google a "erkeğe şiddet" , " taciz iftirası" , "tecavüz iftirası" gibi başlıklar yazıp kendileri araştırmaları lazım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.

erkek aglamaz...
    oooo erkek adam korkmaz...
    erkek adam sahip cıkar...
    erkek adam evine bakar...
    vs vs
    yani evet gercekden kadinin toplumdaki yeri hatta bazen aile icindeki pozisyonu bile zordur ama bunu erkekle kiyaslamakda gereksiz sanki cunku inanin erkek adam lafi bile ya da adammisin erkekmisin sorulari bile baskidir cok uzun konusulunabilir ama kiyasla degil.

6
    0 Yorumla
  • verbisdiablo
    verbisdiablo Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl

Hayır yani kısacık eteği giyip absürt semtlerde geziyorlar sonra bana bakamaz kimse diyorlar. Kadınla erkek nasıl eşit olabilir. Erkek yeri gelir 5 kişiye kafa tutabilir, direnebilir. Kadın öyle mi? Erkekler kadınları korumalı, kadınlar da kendini herkül sanmamalı. Kızını dövmeyen dizini döver olayını da çok yanlış anlamışsınız atasözlerinin hepsini direk uygulayalım o zaman. Kesinlikle dayağa karşıyım ama bu atasozunde konu kızına sahip çıkmazsan ileride başına bir iş gelir, kızına sahip çık. Esnek bırakma diyor. Gecenin bir saati onun bunun evinde olmak özgürlük değil.
    Sizin özgürlüğünüz kültürünüz ile uygun değil kusura bakmayın da izlediğiniz dizilere filmlere göre özgürlük sınırı koymayın mümkünse kendi kalitenize, öz saygınıza göre koyun.
    Kadın erkek muhabbetinden ziyade profili vakaları arttı sırf uçkur meraklısı millete dönüştüğümüz için. Dünyada v... na ve pe... ten daha önemli şeyler de var. Bir yerlerinizi açmak için yirtinmayin biraz kültürünüzü yaşayın , bir şeyler öğrenin.
    Bu yazdıklarımda gayet refah içinde yaşayıp Kadın hakları yiaa diye devinen insanlar için, Gerçekten zulüme tanık olmuş, yaşamış insanlar için ben de üzülüyorum. Asıl hak onların , mini eteğin veya baş örtüsünün değil.

3
    5 Yorumla
    • verbisdiablo
      verbisdiablo
      +1 yıl

Pedofili*

Yorumla
    • AslanHuttus
      AslanHuttus
      +1 yıl

herkes işine göre çıkarına göre hareket ediyor düşünüyor çok alcak bir insanlık gelisiyor icimizde

Yorumla
    • verbisdiablo
      verbisdiablo
      +1 yıl

@AslanHuttus Kesinlikle. Hayır bir de bunu da populariteye dönüştürmek saçma

Yorumla
    • AslanHuttus
      AslanHuttus
      +1 yıl

Cinsiyetle alakasi oldugunuda sanmıyorum sapkinlik bu

Yorumla
    • verbisdiablo
      verbisdiablo
      +1 yıl

@AslanHuttus +1 Kesinlikle. Toplumsal psikolojik baskı bence bu dalga halinde yayılıyor. Converse gibi şimdi de iPhone mesela ünlü oldu onun gibi düşünceler de yayılıyor

Yorumla
  • sorcev
    sorcev Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 53%
    +1 yıl

Erkek ve kadını ayıran bazı etmenler vardır eşitlik olayını abartıyorsunuz kadın yapısı gereği naif görünmesi gerekir kibar VS oturaklı olması gerekir erkeğinde adam gibi başkalarına bakmaması ve kaba olmaması oda nerde konuşacağını nerde susacağını bilmeli dövmek bir şiddettir kadın erkek yoktur sokak ortasında kız erkek farketmez dikkat çekecek kadar hunharca gülmemeli yani bunlar toplum kuralları elbette ki kadınlara daha çok empoze edilen bu durumlar haksız yani bunlar yapılması gerekenler toplumda nasıl olunması gerektiği kız erkek gözetmeksizin yapılmalı ama şimdi insanlar özgürlük eşitlik olaylarını çok abartıp edepsizliğe kadar gidebiliyor herşeyin bir sınırı var nerde nasıl davranacağımızı bilmeliyiz

1
    1 Yorumla
    • flrttaxx
      flrttaxx
      +1 yıl

naif değilim dkskakkw napabilirsin ki

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

76

Cevap

96

Cevap

• Túrkçū1336
    Túrkçū1336 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Aslında dinimize göre erkek ve kadın ayni konumdadir peygamber hadisleride bunu bu şekilde söyler ama bizim müslümanlar saolsun bu hadislerden isine yarayani alır isine yaramayan almaz olduğu için bu bu şekildedir
    Özellikle Türkler de kadın o kadar değerlidir ki
    Han'im kelimesinin günümüze geldiği cengizhan doneminde cengiz hanim halkına yaptığı bir konuşma aynen su şekildedir
    Ben sizin hân'ınızım eşini göstererek bu da benim hân'ım dır demesi kadinin Türk için önemini ortaya koyar ayrıca Türk töreninde de kadının yeri çok önemlidir ve kanunların çoğunluğu kadınları korumak için tasarlanmış ve bu Türklerin samanist olduğu dönemlerde bile bu şekildedir biz Türkler ne zaman araplarla birleştik o gün Türkler Arap devsirmesi oldu

1
    1 Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Kendimi övmek değil yanlış anlama
      Benim gibi bu devirde Türk toresine göre kadına saygı gösteren çok çok nadirdir

Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Lan bu ülkede saçı uzun diye öldürülen erkekler vardı.

Anadolu'nun çoğu yerinde karısından boşanan adam daha mahallede gezemiyor 'Adam değil' denerek.

Erkeklere baskı yok mu sanıyorsunuz?

Ha kadınlarınki kadar yok belki, ama olan baskıyı da adım adım kırıyorlar. Kadınlar ise hiç o kadar umarsız değiller bu konuda, ki zaten kadınların üzerindeki bu tahakkümü gene kadınlar yapıyor.

4
    1 Yorumla
    • Adahatun
      Adahatun
      +1 yıl

İyiydi

Yorumla
  • dönemdekigerçeklik
    dönemdekigerçeklik Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Doğu illerindeki bu baskı bitmeli , doğru

Ama batı illerinde bu baskılar bitmek üzere zaten , hiç görmüyorum birinin böyle dediğini

Bizim üzerimizdeki baskıda azalsa keşke

Askere gitmeyen adam olmaz
    Bedelli yapan ana kuzusudur
    Erkeksin sen taşı (500gr poşet)
    Nafakayı sen öde
    Pozitif ayrımcılık yap
    Hesabı öde (buda azalıyor)

İki tarafada biter İnşallah ne diyelim

2
    1 Yorumla
    • Just_in
      Just_in
      +1 yıl

Nafaka ve ayrımcılık yememek için Elizabethlerin orada yaşıyayın :)

Yorumla
  • yerlifilozof2
    yerlifilozof2 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Erkek olmak çok kolay zaten kendi hakkınızı ararken karşı tarafa ot atmak nedir tamam evet bende kadınların hakkını aramasından yanayım fakat bu aynı klasmanda olan birini aşağı çekerek ve kötüleyerek değil her iki cinsin doğrularını ve yanlışlarını görmek mesele bence.

1
    0 Yorumla
  • dengesizgicikhoncik
    dengesizgicikhoncik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 56%
    +1 yıl

farkindaysan ogluna erkektir yapan diyen annenin simdi baskalari kendi kiz cocugunu daha 3 4 yasindaki cocuklari tecavuz ediyor bu ulkeyi sapiklarin cogulmasinda butun anneler cokk iyi rol oynadilar alin size erkektir yapar dedi anneleer simdi kendi kiz cocuklarini baska birisi yapiyor

1
    3 Yorumla
    • dengesizgicikhoncik
      dengesizgicikhoncik
      +1 yıl

olen cocuklarinnn bir nevi bu yuzden olduler toplumm kadinlari olarak iyi yetisteremediniz kendinizden o lanet cumlelerinizden utaninnn

Yorumla
    • dengesizgicikhoncik
      dengesizgicikhoncik
      +1 yıl

simdikii annelerr iyi yetisteremedilerr sureklii erkek yapar dersen ahada sonu boyle olurr simdi hic bir anne evladim gidiyo diye aglamasinn bosuna bunuu kendi cocuklariniza siz yaptiniz zamaninda bu kelimeleri kullanmasaydiniz evladinizi erkek cocuklarinizi dovseydiniz Şu an bu hale gelmicekti ulkeee toplumdaki babalarr simdi dusunsunn anneler dusunsunnn simdi artikk kendi cocuklarina tas degdin mi nasil bagirip cagiriyolar

Yorumla
    • dengesizgicikhoncik
      dengesizgicikhoncik
      +1 yıl

simdi mi hepiniz akillandiniz ama baskasinin cocuguna ilistiginde hic oyle demiyodunuz o benim oglum erkektir yapar diyodunuz ne olduu bu ulkeyi bu hale getiren anne babadir oglunu simarik sorumsuz yetistiren annedir babanin rolu daha buyuktur simdi o sapiklar kiz cocuklarina bela oluyor

Yorumla
  • Asosyalsemnevaryani
    Asosyalsemnevaryani Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Sağdaki ilk kutucuk hariç bizde zaten öyledir ki
    Yani ha kadını erkek ha erkeği kadın yapmışsın değişmez
    Sağdaki ilk kutucuğu da bizimkiler herkes bize bakıyo hiç sevmen kes şunu der kadınlı erkekli yine
    Bana komik geliyo bu sözler açıkcası biz hiç duymadık çünkü böyle büyütülmedik

0
    0 Yorumla
  • nuurr22
    nuurr22 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 70%
    +1 yıl

Feminizmin erkek düşmanlığı değil, kadın erkek eşitliğini savunduğunu idrak edemeyen ve oka b*ka feminist yazıp hakaret ettiğini zanneden embesiller iş başında yine. Çünkü kadın erkek eşitliğini katiyyen hazmedemiyorlar. Cevaba gelince varsa cesareti olan bu ülkede kadın olarak yaşasın.

0
    0 Yorumla
  • Bitsedegitsekmi
    Bitsedegitsekmi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl

Çıldırırlardı hatta iş cinnet boyutuna kadar uzanırdı.
    Hoş, cinnet haberlerini de görüyoruz..
    " çılgın koca dehşet saçtı! " vb.

Baskı, buyunduruk altında tutulma olmasa da neler yapabildiklerini ne yazık ki görüyoruz, yeri geliyor yaşıyoruz.

Burada amacım asla genelleme yapmak değil.
    Lakin artık bilinmeli , öğrenilmeli " kadın = erkek ".
    Aynı hakka , hukuka sahip olunduğu , toplumda ötekileştirilmeden, dışlanmadan hür iradeye sahip bireyler olduğumuz ve olacağımız da nesiller boyu.

0
    1 Yorumla
    • Bitsedegitsekmi
      Bitsedegitsekmi
      +1 yıl

**boyunduruk

Yorumla
  • Just_in
    Just_in Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Alışık olmadığımız için ilginç gelir ama şimdikinin yerine bunu yaşasaydık şimdikini yaşamaya alışmakta zorlanırdık.
    İkiside insan yani birbirlerinden farkı ne? Hepimizin babası aynıysa neden kardeşler olarak birbirimizle geçinemiyoruz? Bunun cevabını istiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Muhendisolanressam
    Muhendisolanressam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.

Ne baskısı istediğinizi giyiyorsunuz yazanlar falan olmuş. Oyuzden şort giyen bir kız yolun ortasında dayak yedi, oyuzden Pantalon bile giysek dik dik ve sapıkça bakılıyor, laf atılıyor. Bunları çoğaltmak mümkün. Ah keşke bunları diyenler kadın dogsaymis. 🤦

0
    0 Yorumla
  • ahbukızlar
    ahbukızlar Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Annenin ve babanın en büyük görevi çocuklarına iyi ahlak ve iyi bir eğitim vermektir. Burda kız erkek ayrımı gözetilmemesi gerekir. Lakin kızlarımızın daha iyi bir gelecek sahibi etmek için baskı ile değil anlatarak olabilecek durumları örnek vererek arkadaş gibi anlatabilmek gerekli diye düşünüyorum.

3
    0 Yorumla
  • AtarsızGenç
    AtarsızGenç Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.

Aslında cinsiyetleri değiştirsen de anormal gözükmüyor, iki cinsiyete de gönderme yapılabilir sadece yapar kısmı hariç.
    Gecenin köründe gezen kadına, kadındır yapar diyemezsin
    Bir dengesiz bulaşsa ne kaçabilirsiniz ne kendinizi savunabilirsiniz, bu sadece küçük bir örnek.

0
    0 Yorumla
  • Çetinalp
    Çetinalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Kadın yeri erkeğinin yanıdır.
    Kadın dediğin, sokağın ortasında yüksek sesle gülmez
    Erkek yapar
    Kızını dövmeyen dizini döver..

hepsi cuk diye oturmuş sözler. yorumumuma yorum yapmayın saygı nedre kaldı müsterik ol içine işleyen ol Kadın yeri erkeğinin yanıdır.
    Erkek yapar
    😒

0
    0 Yorumla
  • by_aykırı
    by_aykırı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

Sayın fenomen kadınlara baskı olayı 19. yüzyıllarda kaldı biz 20. yüzyıldayız arktık baskıya uğrayan aşalanan horlanan 2. sınıf insan muamelesi gören erkekler

4
    6 Yorumla
    • Just_in
      Just_in
      +1 yıl

21. Yüzyıldayız

Yorumla
    • by_aykırı
      by_aykırı
      +1 yıl

Aferin😂

Yorumla
    • by_aykırı
      by_aykırı
      +1 yıl

Evet 21. yüzyıl

Yorumla
    • Just_in
      Just_in
      +1 yıl

0 - 100 arası yıllar 1. Yüzyıl oluyor

Yorumla
    • by_aykırı
      by_aykırı
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim

Yorumla
    • Just_in
      Just_in
      +1 yıl

Önemli Değil
      Önemli Değil
      Önemli Değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Harbi niye böyle oluyor.
    Herkes eşit olsun ama olmuyor toplum bırakmıyor.
    İnsanların zihniyetleri kötü
    Bu zamanda geceleri rahat dolaşan bir kız kadın pek yok niye insanlar nefsi bozuk olanlar terbiyesizlik dolu acaba 1 seneliğine sapıklar kadın olsa onlar tacize uğrasa ne hissederler.

0
    0 Yorumla
  • xsreqw
    xsreqw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 39%
    +1 yıl

Çok iyi olurrr zamanonda erkek yapar diye aç pipini amcana göster hadi koş orasına burasına bak odaha çocuk diye diye küçük yaşdaa sapık yetiştirdimiz şiödi ise tecavüzden geçilmiyo ülkeee. Erkek yapar diye bişey yok yapamaz birazda erkeklere baskı

1
    3 Yorumla
    • kaanmann
      kaanmann
      +1 yıl

Haklısın doğruya doğru

Yorumla
    • Gordion26
      Gordion26
      +1 yıl

Senin o dediklerin erkek değil ki zaten cani bir yaratık şerefsiz sapık. Unutma ki senin de bir baban var ve o da bir erkek. Hepimizi aynı kefeye koymayın hooop yavaştan gel.

Yorumla
    • xsreqw
      xsreqw
      +1 yıl

Kısırna siz eski insanlar öyle büyümemiş ola bilirsiniz ama şimdiki nesil böyle yetiştirmeyin o zaman düzgün ce yetiştirin edebi saygıyı kadın haklarını onlarında özgür oldugunj ögretin

Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yüksek sesle kimse gülmesin zaten.

Erkeğin çoğu annecidir aslında dolaylı yoldan kadının yanında oluyor.

Oğlunu dövende var ya yalnız değilsiniz aslında

Genel olarak baktığında erkek içinde geçerli bunlar:D

1
    0 Yorumla
  • Kartal022727
    Kartal022727 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Şu anda kadınlara baskı yapan yok bence cevremde bakıyorum kızlar erkeklerden daha özgür

5
    0 Yorumla
  • begumk91
    begumk91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 66%
    +1 yıl

Baskı olarak adlandirabilecegim bişey pek göremedim ben ama, yapilsa da bir fark olmazdi sanirim onlar da ayaklanip protesto edip farkindalik seyleri yaparlardi herhalde. d ya da cok kafaya takmazlardi bu durumu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hteşem sesiyle Melody Gardot
    A seç
    İnsan olmanın hüznünü müziğiyle kalbimize işleyen, perdesiz gitarın mucidi Erkan Oğur
    B seç
    Tabii ki festivalin en heyecanla bekleneni Nick Cave & The Bad Seeds
    C seç
    Kalben ve Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi alternatif ve bağımsız sesleri bir araya getiren Gece Gezmesi
    D seç
    Led Zeppelin’in efsane sesi Robert Plant
    E seç

0
    0 Yorumla
  • GölgeAdamınGünlüğü_
    GölgeAdamınGünlüğü_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 43%
    +1 yıl

Eğer toplum hala erkek egemen yapıdaysa garip karşılanırdı. Ama kadın egemen bir yapıya dönüştüyse normal olurdu. Demek ki asıl olan adalete dayalı eşitlikçi bir yapı kurabilmekmiş.

0
    0 Yorumla
  • 9735İzmirli
    9735İzmirli Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Hem erkek için hem kadın için psikolojik şiddettir, bu cümlelerin kurulması.

3
    14 Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Bende izmirliyim biraz cagdas ol geri kafali olma tatlim ya

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Zaten çağdaş olduğum için eşitliği savunuyorum keşke sen de anlayabilsen

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Bna bir mesaj atki cagdaslik nedir yaziyim sana

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Çağdaşlığı senden mi öğrenicez acaba ukalalık yapma bana

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Bence sen egoist olma benim memleketimden neden egolu kprisli kzlar ckiyo ya kendini bgemmissin tpik İzmir kzi

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Alakası yok bana nasıl davranırsan aynı tepkiyi alırsın.

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Sana gzelce knusmak istedimi soyluyorum ozle bkar misin

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Konuşmak istemiyorum kardeşim teşekkürler

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Kardesin degilim talim egolarina bir tasma tak ailendende terbiye al herkeze kardesim dememeyi ogretsinler 😎

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Kedi ciğer meselesi 😒😏

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Aptl olma guzelim alt tarafi bir dişisin senden izmirde cok var bana alfaligimi körerttiremessiniz 😉 hadi abazalarla basarilar

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Uzatma kardeş

Yorumla
    • Alpolcer
      Alpolcer
      +1 yıl

Ya bir sgt ksar

Yorumla
    • 9735İzmirli
      9735İzmirli
      +1 yıl

Şerefsize bak ya ulaşamayınca kaşar dimi asalak seni

Yorumla
  • Unebellefemmea
    Unebellefemmea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Kadınlar kadar olmasada günümüzde erkeğe şiddette var. Baskı ve şiddet karşısında hiç bir canlı tepkisiz kalamaz zaten.

1
    5 Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Erkeğe yapılan baskılar neler midir?
      Tacize veya tecavüze uğrarsan dava açamazsın kolay kolay, sana gülerler, ciddiye bile almazlar.
      -Sığınma evleri yok denecek kadar azdır.
      -Şu ana kadar gördüğüm hiçbir erkeğe şiddet, cinayet vs haberinde kadına ceza verildiğini görmedim Türkiye'de. Hep zanlı kadın serbest bırakılıyordu.
      -Erkekler ağır ve riskli işlerde ne yazık ki çalışmak zorundadır. Çünkü sadece erkek kotası vardır bu işlerde. Madencilik, inşaat işçiliği, çöpçülük, kanalizasyon temizliği, tır şoförlüğü ve otobüs şoförlüğü gibi ağır ve riskli işlerde hep erkekler çalışır.
      -Erkeklerin en büyük problemlerinden biri "kadın beyanı esastı" saçmalığı olduğu için, mahkemede adil yargılanma hakkı bile yoktur.
      -Sahte taciz ve sahte tecavüz bildirimleri çok fazladır erkeklere karşı. Her gün bir sahte taciz ve sahte tecavüz bildiriliyor kadınlar tarafından erkeklere. Şu ana kar kadına hiç ceza verildiğini bile görmedim, sürekli serbest bırakılıyor bu kadınlar. Adalet çok kötü durumda.

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

-En son Muhammet Reşit öldürülmüştü, kız tecavüz iftirası attığı için. Ve o kız serbest bırakıldı.
      -Erkeklerin yüzde 90 ı evsiz, ve intihar edenlerin yüzde 80 i erkekler. Bu konuya şu ana kadar değinen bir tane bile siyasetçi olmadı.
      -Erkekler kadınlardan daha fazla çalışmalarına rağmen daha az para kazanıyorlar.
      -Sadece erkeklere yönelik uygulanan hadım işkenceleri var Türkiye'de ve bunlar kesinlikle kaldırılmalı.
      -Süresiz nafakalar ve nafakalar tamamen kaldırılmalı. Erkekler nafaka ödemek zorunda değildir.

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

-Medya erkeklerin yaşadığı sıkıntıları hiçbir zaman haber yapmıyor, ayda yılda bir kere yapıyor. Bu erkeklere yönelik şiddet olmadığı, taciz ve tecavüz iftirası vs olmadığı için değil. Medya feminist olduğu için bunlarla ilgilenmiyor. 1000 tane erkek sorunu varsa , 1 ayda sadece 1 tanesini paylaşır. O da Muhammet Reşit vakası gibi vakalar. Ama kadınların 100 tane sorunu olsun 99 unu da paylaşır o 1 aylık süreçte.

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Çünkü medya tamamen feministlerden (erkek düşmanlarından) oluşuyor. Sadece internet haberciliği yapan sitelerde erkek sorunları ile ilgili haberler paylaşılıyor. Erkeklerin durumu aşırı derecede kötü Türkiye'de. Erkek hakları resmen 0. İşin daha da kötüsü erkeklerin sorunları medya tarafından görmezden geliniyor, halkın haber alma hakkı engelleniyor, erkeklerin çoğu sorunlarının farkında bile değil. Resmen ayakta uyuyorlar.

Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Erkeklerin kesinlikle izlemesi gereken bir film The Red Pill. Ayrıca sürekli google a "erkeğe şiddet" , " taciz iftirası" , "tecavüz iftirası" gibi başlıklar yazıp kendileri araştırmaları lazım.

Yorumla
  • FinliNoelBaba
    FinliNoelBaba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl

Bence biraz komik bir durum... Boşandığı eşini başka bir erkekle sevişirken hayal edip dengesi bozulan bir toplumda bahsediyoruz galiba.

1
    0 Yorumla
  • Büşra_riri
    Büşra_riri Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

İki cinsiyetin zorluğu vardır muhakkak kimse kimsenin derdini bilemez mutsuz gibi gözükür ama aslında mutludur mutlu gibi gözükür ama aslında dünyanın en mutsuz insanıdır

1
    0 Yorumla
  • theologist
    theologist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 54%
    +1 yıl

Kadınla erkeğin fıtratı ortak noktaları olsa da aynı değildir. Zorlamayın artık! (Sözlerim "Erkektir, yapar!" anlamına gelmez)

1
    0 Yorumla
  • mrshermionegranger
    mrshermionegranger Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Katlanamazlar onlar baskı ne demek bilmezler ama sorsan binbir türlü dertleri var 😏

2
    0 Yorumla
  • __BununAdıAşk__
    __BununAdıAşk__ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

En fazla ayri eve cikar ama kizlarada soyle bisi var kizdir namustur otursun oturdugu yerde 😒 iste bide herkes esittir derler neresi esit be

0
    0 Yorumla
  • Sevdalı-can
    Sevdalı-can Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Birsey yanlissa yanlistir. Kadina yapiliyor, erkegede yapilsa nasil olurdan ziyade. Kadinlara yapilan bu baski nasil ortadan kaldirilir bunu dusunmemiz lazim sanki

2
    0 Yorumla
  • Krisloger
    Krisloger Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 93%
    +1 yıl

Bu yorumları sadece kadınlara yapmak yanlıştır. Erkekte bu kurallara ya da adab-ı muaşeret kuralların riayet etmeli.

0
    0 Yorumla
  • kehisa
    kehisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

İsyan ederim kadınlara fazla baskı uygulamasam da onlar baskı fazla uygularsa isyan ederin konusurum bu konuyu olmadı ayrılırım baska secenek kalmıyor

0
    0 Yorumla
  • cadıleyta
    cadıleyta Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Bu konuya girersem ben hiç susmam. Nefret ediyorum cinsel ayrıma tabi tutularak kadınların üzerinde kurulan baskıdan.

0
    0 Yorumla
  • mOLii
    mOLii Takip Et
    Guru Yaş: 44
    +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum ve erkeklere de yapılan baskılar da kadınlara yapılsa mesela her ortamda potansiyel sapıkmışsın gibi davrabılsa sana ve her polis kontrolünde mutlaka seni çevirip kimlik sorgulasalar vs.

0
    0 Yorumla
  • KimSemBen
    KimSemBen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 77%
    +1 yıl

Dayak hariç ki bu 2sinede yaramaz, hiç fena olmaz derim...

1
    0 Yorumla
  • NerdenBulacam
    NerdenBulacam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 39%
    +1 yıl

Bilemiyorum erkekten erkeğe değişir ama kaçarlardı büyük bir ihtimal

1
    0 Yorumla
  • PsikolojikkDeli
    PsikolojikkDeli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.

Ortalığı yıkarlar, keşke öyle olsa da neler çektiğimizi anlayabilseler. :)

1
    0 Yorumla
  • üçgenkafa
    üçgenkafa Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

yani devran değişti artık önceden kadına yapılan şeyler artık erkeklere yapılıyor. farkında değil misiniz sen bu soruyu sormakta biraz geç kalmışsın

1
    0 Yorumla
  • NatsuDragneels
    NatsuDragneels Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

:D Hahaha hep kadınlara mı yapılsın biraz baskıyı üzerime çekebilirim :D

1
    0 Yorumla
  • ErosOkuKırdı
    ErosOkuKırdı Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Ailenin korunması, daha iyi şartlarda yaşanılması da erkeğe yüklenmiş ama.
    Bir düğünde tüm masrafları erkekler karşılıyor, altınları, evi, eşyaları vs erkek temin ediyorç

0
    0 Yorumla
  • maridin
    maridin Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Kadın yeri erkeğinin yanıdır.
    Erkek yapar

hepsi cuk diye oturmuş sözler.

0
    9 Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

Allahın cahili senin gibi zihniyetler yüzünden ülke bu halde işte ! Sözlerin hepsi sana otursun ''cuk'' diye !!!

Yorumla
    • maridin
      maridin
      +1 yıl

Ne oldu Allahın akıllısı zorunamı gitti hanım abla.
      Ataların bu sözleri kullanmış ataların varsın senin gibi akıllılar bana cahil desin.

Yorumla
    • maridin
      maridin
      +1 yıl

@peraungan

Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

bilmem farkında mısın ama 2018 yılındayız iyi o zaman kadınların köle gibi satıldıgı döneme gidelim olur mu senin zihniyetindeki biri için ne güzel olur demi ufkunu aç biraz Allah bizi de sizin gibilerden korusuuunnnn

Yorumla
    • maridin
      maridin
      +1 yıl

@Praungan kölelik döneminden örnek veren AKILLI o zamanlarda kadınlar tek köle olarak satılmıyordu, kadın erkek çoluk çocuk ne varsa köle olarak satılıyordu AKILLI..
      amin amin Allah bizi şeytanlaşmış kadınlardan korusun.
      tek düşmanınız yine kendi cinsinizdir.

Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

@maridin Senin gibi geri kalmış zihniyete sahip bir cahille daha fazla muhattap olmicam sen ve senin gibiler midemi bulandırıyorsunuz çünkü ben ne kadar anlatırsam anlatıyım anlayacagın senin kapasiten kadar olucak yani hiç anlayamicaksın kadın ve erkek eşittir tamam mı kadının isteyipte yapamayacagı hiçbir şey yoktur.

Yorumla
    • maridin
      maridin
      +1 yıl

@peraungan iyi bak kendine 😊 miden için eczabeden ilaç al kendine

Yorumla
    • peraungan
      peraungan
      +1 yıl

''eczaBeden'' bulursam alırım bende sana kişisel gelişim kitapları okumanı öneriyorum iyi günler...

Yorumla
    • maridin
      maridin
      +1 yıl

@peraungan iyi günlAr..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mağdur edebiyatından bıkkınlık gelmedi mi?
    Bu kadar empati yoksunu varlık görmedim
    Tamam solipsist olduğunuzu biliyoruz ama bu kadar çok sinsilik iyi değil!

1
    3 Yorumla
    • Ateist_Türk
      Ateist_Türk
      +1 yıl

Bu propagandaları feministler yapıyor. Amaçları köleleştirilmiş, feminen ve beta erkeklerin olduğu, erkeksiliği tamamen yok edilmiş, kadınlara tapan köle erkeklerden oluşan bir kültür yaratmak. Feminizmin ait olduğu yer çöplüktür. Faşizm asla kazanamayacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ateist_Türk Aynen öyle kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ateist_Türk Buna göz yuman ve prim veren hemcinslerim var
      Nasıl bu kadar aptal oluyorlar anlayabilmiş değilim

Yorumla
  • onurtig
    onurtig Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Yapilmiyormu saniyoruz smdi biz hanimefendi? Hangi dunyada yasiyorsunuz?

0
    1 Yorumla
    • kullaniciadigibi
      kullaniciadigibi
      +1 yıl

Çok haklısınız Onur bey, evli misiniz

Yorumla
  • İbrahim017
    İbrahim017 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl

Benim için hiç farketmez ben terazi burcuyum sonuçta her türlü ortama ayak uydururum

0
    0 Yorumla
  • deniz2112
    deniz2112 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Ülkeyi terkederler kesin onlar bu kadar baskıya gelemez

0
    0 Yorumla
  • ZeytinliÇikolata
    ZeytinliÇikolata Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Bu çocukları da o analar büyütüyor maalesef, yazık. Herkesin allah bin türlü belasını versin. :D

0
    0 Yorumla
  • ersnkrcn
    ersnkrcn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

Kimseye baskı yapmam, kendimede yaptırmam, doğru bulmuyorum.

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Görsel çok iyi olmuş. Kesin öldürürler bizi. ya da ayrılırlar. 1 gün bile çekmezler

0
    0 Yorumla
  • REBECHA
    REBECHA Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

" Daraldım üstüme gelme erkek adamım ben istediğimi yaparım bunaltmayın beni"

0
    0 Yorumla
  • Ugurttkn
    Ugurttkn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Kadındır yapar , erkektir yapar hariç gerisi karşılıklı olmalı bence.

0
    0 Yorumla
  • REDHOTLİNE07-4
    REDHOTLİNE07-4 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Büyük şehirlerde baskı mı kaldı sanki zaten arrık kadınlar da sallamıyor. Sallayan da kendi mallığındandır

0
    0 Yorumla
  • 1905_
    1905_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Kadınların gördüğü baskıyı erkekler görse tek tek intihar eder
    Kadının attığı her adım göze batar, söyledikleri her söz olay olur saygısızlık olarak görülür

0
    0 Yorumla
  • SuluŞeftaliSeviyorum
    SuluŞeftaliSeviyorum Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Kadınlara neyin baskısı var bu kadar ajitasyon yapmayın her istediğinizi yapıyorsunuz.. Heryerde gidiyorsunuz.. Bu ajite yazılar artık çok itici olmaya başladı..

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkÇağınKontesi
    KaranlıkÇağınKontesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Erkeklere de baskı yapılıyor zaten.

3
    0 Yorumla
  • yapraksarankiz
    yapraksarankiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Millet cahill yobaz çoğu hocalar dini mlnamusu kadın üstünden anlatiyo hepinin kellesini alacan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınların haklarını savunan gerçekten adam gibi adam olan erkeklerimiz gibi ben de sonuna kadar onların haklarını savunurdum ✌😀 #erkeğeşiddetehayır

1
    0 Yorumla
  • brtbal
    brtbal Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yapsın yeter ki yanımda olsun her anda yanımda olsun kimseye bakmam

0
    0 Yorumla
  • siyahküll
    siyahküll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ulan ne olaydı bir aylğna böyle olaydı ama yok olmaz bu dünyada küçük özgecana münnevere olur olann

0
    0 Yorumla
  • ömer6600
    ömer6600 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Erkeklerdeki baskiyi yok sayiyorsunuz ama erkek çalışmazsa kimse ona bakmaz kız calismasda olur ama erkek çalışmasa kimse bakmaz ona.

0
    0 Yorumla
  • CrescentLord
    CrescentLord Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

#erkeğeşiddetehayır diye pankart açardım. efsane olurdu hee :D

4
    0 Yorumla
  • ModSavar
    ModSavar Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Baski var miniydi dardi taytti vs giyiyonuz. Baski olmasa ciplak gezersiniz.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadınlara yapılan baskı erkeklere yapılsa tepkileri ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ilişkide kadından her konuda baskın olmak ister mi? 13 cevap verildi
Erkeklerin hangi davranışına kadınlar savunmasız kalır? 65 cevap verildi
Erkekleri ne etkiler? Dişilerinin onlara nasıl davranması gerekir? 6 cevap verildi
Kadınlar neden sürekli erkekler üstünde baskı kurmak ister? 13 cevap verildi
İlişkilerde erkeklerin birçoğu son zamanlarda neden kadınların üzerinde baskı kurmaya başladı? 17 cevap verildi
Kadınlarda regl oluyorsa erkeklerde ne olur? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Defne yaprağını en çok hangi yemeklerde kullanırsınız?
  • Hap mı şurup mu?
  • Yaz meyvelerinden 'Vişne' sever misiniz?
  • Aşk mı, tutku mu?
  • Çikolata rengini sever misiniz?
  • Araba sürmeyi biliyor musunuz?
  • Çilekli, kuru üzümlü kekimden ister misin?
  • Aşkın formülü nedir?
  • İdrar probleminiz var mı?
  • Minyon kadınların çekiciliği abartılıyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨