çok eksiklerle bakıyorlar olaylara...
Bir kızla bir erkek arkadaş(dost) olabilir mi?
çok eksiklerle bakıyorlar olaylara...
Çok zor soru ne kadar da dost gözüyle baksada taraflar, illaki insanın aklından farklı şeyler de geçer. Nihayetinde insanız, hormonlarımızın çok çalıştığı ya da az çalıştığı dönemler oluyor. Ben buna bakmam dediğiniz kişiye bile bazen bakıyor insan aklından geçiriyor bir şeyler.
Ki toplumda ensest vakaları yaşanırken kız ile erkeğin dostluğu mantıklı gelmiyor bana.
gerçekten öyle teşekkürler
Olabilir ama kız ya da erkek öyle bişey düünmeyi imkansız hale getirecek kadar çirkin değilse arkadaşlığın aşka dönüşme olasılığı da her zaman ceptedir
ozaman bu iki yüzlülük olmaz mı? böyle bir dostluk ?
anladım teşekkür ederim
nasil derecede bir yakinlik olduna bagli , benim cok yakin erkek arkadaslarim vardir, hata kizlardan cok erkek arkadaslarim, kizlardan sadece 3 4 tane ereklerse sayisi yok ve hepsine cok yakinim hicbirni bir erkek arkdasa deyismem :D
yakinligin derecesine bagli, her iki taraf mesafeyi bildikden sonra sorun yok :)
kızların durumu bu kadar kötü mü yani... ya işte biz erkekler neler çekiyoruz anlayın işte... 3-4 kıza sayısız erkek var arkadaş olunabilecek karakterli... erkekleri biraz örnek alalım nolur...
hahah :D haklisin yaa ama ustume alinmicam :D ben cok iyi bir arkadasim :D
gayet potansiyel sevgili gözüyle bakılıyor.erkekten dost falan olmaz.
size çoğunluk açısından katılıyorum
gayet test edilip onaylanmıştır.kıyasınız tam bir saçmalıktır .
-1 iniz de hiç umurumda değil.
ben de bu cevapta ne var diye düşündüm bir an.neyse affettim gitti:)
teşekküler.neyse soran arkadaş kızmasın bildirimlerden dolayı..
başlık altındaki ciddi sohbetniz beni onurlandırıyor... kızmak ne haddime
ciddi değilsiniz biliyorum ama kendimi savundum falan biraz fazla oldu kusura bakmayın.
yo hayır sohbet güzel gidiyor amaç muhabbet gerçekten... siz başta olmak üzere herkesin yazdıklarını okumak keyif veriyor...
hımm iyi o zaman ee nasılsınız?
ben iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız... aslında saatin ilerlemesiyle disko kralı programında gibi hissediyorum kendimi :DD
hımm o nasıl bir hissiyatmış.yaşamak lazım..
ne güzel..
Cevap
12Cevap
Bugüne kadar gördüğüm ve yaşadıklarımdan yola çıkarak olmadığını söyleyebilirim. Ha olduğunu savunanlar, ya da sananlar olacaktır. Çok nadir vardır o ayrı, istisnalar resmen. Diğer türlü açılma olmasa da, duygular bastırılsa da iki taraftan biri mutlaka ilerleyen süreçte aşık oluyor. Haksız da sayılmaz, hep aradığımız bizi anlayan, hem beraber gülüp hem ağlayabildiğimiz vs. vs.. Ee karşında abi öyle biri, "neden olmasın" dedin mi kendine bir kere o işin dönüşü de olmuyor.
güzel yorum teşekkür ederim
Rica ederim :))
Olurlar tabii ki. Hayatınızda hiç kardeşiniz gibi görüp sevdiğiniz bir arkadaşınız olmadı mı? :)
Aralarında "o benden daha uzun, daha güzel, kızlar ona daha çok bakıyorlar" gibi çekişmeler olmayacağı için hemcinslerinden çok daha iyi arkadaş olurlar
teşekkürler
Bu zamana kadar birsürü yakın erkek arkadaşım oldu .
Ben hep onlara dost gözüyle baktım ama arkadaşlığımizi bitiren şey onların bana farklı duygularla yaklaşmış olmaları ve sonradan bunu itiraf etmeleri oldu.
Sanırım erkekler bu şekilde bakamıyorlar kızlara.
Şu andada çok yakın bir arkadaşım var umarım onunda sonu öyle olmaz =/
evet bu durumu yaşamış bir kişi daha... sizce sorun nerde peki acaba yanlış mesaj mı veriliyor karşı tarafa.. yoksa istemeden herşey kendiliğinden mi gerçekleşiyor
neden olmasın ya tamam gerçektende erkekler kızlara sevgili amaçlı yaklaşıyorlar. ama azınlıkta olsa gerçektende sadece dost olarak bakan erkekler var
teşekkür ederim yorumunuz için... aslında bir laf vardı sevgilisi olmayan herkes potansiyel seviglidir diye buna katılıyor musunuz? yani sevgilisi olduktan sonra arkadaş sıfatı olabilir karşı cinsle... ama sevgilisiz bir kişi bayan yada erkek potansiyel sevgili midir?
yorumların genelinden çıkardığım sonuç sanırım erkekler sevgili edinmeden arkadaş olamıyorlar yani öncelikleri sevgili bulmak, bayanlarsa bu konuda öncelikli değiller. arkadaş olması gerekeni arkadaş sevgili olması gerekeni sevgili görüyorlar.
takdir edersiniz ki suçu tanrıya atıp yaratılışımızda var diyenlerde çok fazla tabi :)))
Erkeklerle kızlar arkadaş olamaz diyenler daha önceki arkadaşlıklarından zarar görmüştür büyük ihtimal.Genelde erkeklerin bazıları arkadaş olarak yaklaştığı kızlara zamanla aşık olurlar. Bu da insanlarda kızlar ve erkekler yakın arkadaş olamaz hatta arkadaş bile olamazlar izlenimi bırakıyor.
sadece erkekler aşık oluyor gibi söylemişsiniz.. bence bayanlarda da sık görülen bir durum bu. ama içlerinde tutuyorlar.. işin doğası gereği erkek gidip açılıyor.. ne düşünüyorsunuz?
İstisnalar kaideyi bozmaz.
olamaz, arkadas olunabilir belki ama mesafeli sekilde,ama dost olunamaz, biri birine ilgi duyuyodur eger cok yakın bir dostluksa bu, arkadas kuzen falan fark etmez,kadın erkek yerini bilmeli bence.
nasıl yani kuzenler arasında aşk olabilir mi demek istediniz?
erkek ve kadın ikilisi cok samimi olamaz, ben kuzen kuzene aşık oldugunu bile gördüm yani ...
gerçekten çok ilginç... sizi çok takdir ediyorum... bu bilgiler gerçekten aydınlatıcı oldu.. toplumumuz bunları duymalı özellikle de bayanlar...
gerisi yok ben sadece düz bir örnek verdim, kadın ve erkekten DOST olamaz...
Bir kız ile can ciğer dost olamam... Arkadaşım olur fakat çok ileri derece de olmaz. Zaten insanlar ya benden nefret eder, ya da çok sever. Ben bunlara mahal vermiyorum ikisi de sıkıcı bir durum oluyor.
Kızlarla neden dost olamayayım dostum.Böyle bir kural yok.İnsan sonuçta ve dertlerimi ben ona açabilirim.Muhabbetimi edebilirim.İlla sevgilim olması gerekmez.
olabilir tabiki yorum için teşekkürler
Mükemmel bir dünyada eski sevgililerin arkadaş olması mümkündür. Ama kıskançlığın, tutkunun, kızgınlığın ve insan doğasının mantığı geçtiği bir dünyada bu imkansızdır.
kardeş ne diyosun ben bişey anlamadım açıklarmısın :))
olunur ama iki tarafin da dusuncesi bu sekilde olmali, yoksa taraflardan birisi farkli yone cekerse dostluk kalmaz
teşekkürler
bence saçmalık!tabi ki de olabilir.hatta daha sıkı dost olurlar.benim en iyi arkadaşlarım ve dostlarım erkek arkadaşlarımdır.
pardon birşey sorucam sevgiliniz varm ı? bence yokturrr
yalan söylüyor ya nerden kazandın sevgilisi olan kızın max 1 tane kanka kontenjanı vardır... kimin seviglisinin 30 tane kankası var... atıyorsun sevgilin yok senin... yada kankan yok seç birini
kıskançlık olmayan ilişki ilişki midir be... hanzo dediğin tip adamlara kurban ol sen
evlenince sosyal yapınız değişir bence bakalım görücez zamanla
dost da bin tane olmazki ama 3 tür 4 tür o bile çok da hadi çoooooooooooook sosyal hayat dolu falansanız yani
öncelik diye bi durum olamaz.eğer sevgilim dostumla görüşmemem gerektiğini söylüyorsa bana adam gibi açıklama yapmak zorunda.ama yaptığı açıklama kıskanıyorum olmamalı.eğer gerçekten görüşmememi gerektirecek ciddi bi durum varsa ortada o zaman dostum dediğim insan benim yanlış tanıdığım bi insandır.o zaman tabi ki sevgilimin istediğini yaparım.ama ortada hiçbir neden yokken sadece kıskanıldığı için bi dosttan vazgeçilemez.
Elbette olabilir. Benım 15 yıllık erkek arkadasım var kardes gibiyizdir.
En yakinin dedim icten ice besliyormus. Olmuyor kesinlikle. Ha arkadas ol ama en yakin degil. İlla patlak veriyor
haklısınızz
erkek kankalarım var tabii ki benimde olabilir bence hepsi de kardeşim gibi hatta kardeşimden öteler o derece olunabilir yani
sizin ortamınızda yanlış giden birşeyler var bence... şöyle düşünün ileride ciddi bir ilişkiniz oldugunuzda yada evlendiğinizde bu erkek kankalar normal mi? yanlış anlamayın lafım meclisden dışarı annenizin erkek kankaları varmı ? eminimki yoktur...
yani siz yanlış anladınıız öteler derken hani hiç bi paylaşmadığımız sır yoktur kardeşinle falan dertleşirsin konuşursun ya onun gibi yani olunabilirliğini anlatmaya çalıştım ama harbiden abartılı olmuş :D
hm tamam ozaman poenaNyks hanım açıkladıgınız için teşekkürler..
ne demek efendim ..
ben bikaç erkekle dost oldumda sonradan bana asık olduklarını sölediler. :) erkekler bişe hissetmediği kızlarla dost olmazlar pek :) bence tabi. ama nadir durumlarda var..
bencede
ve o durum gerçekten içler acısıdır çok zordur aşık olan için de sizin için de
evet zor tabii :S vijdan yapıo insan acaba cokmu yakın davrandımda böyle oldu die :S
olabilir.güzel dostluk bile kurulabilir.herkes karşısındakiyle aşk yaşayacak diye bi kural yok
bi hatundan arkadaş olmaz. ya sevgilin/karındır yada kardeşin. bu kadar net.
Arkadaş nadiren olur, arkadaş çoğunlukla olunmaz. Hele dost hiç olunmaz.
Ayrıldıktan sonra zoraki bir biçimde Evet :P
olabılır.6-7 yıllık dostlarım var.hepsıde dostum
atesle barut yan yana duramaz bence olmaz bu is
helal be şöyle dürüst konuşanları çok takdir ediyorum
çok doğru ben bunu yaşamamak için direkt teklif ediyorum... yoksa arkadaş triplerine girebiliyor kızlar :))) işimi garantiye alıyorum nasıl fikir sizce
benimki düzadam mantığı biraz aslında kimilerine yanlış gelebilir... :D
olabilir fakat mesafe olmalıdır.
olabilir bence ama zor ve tehlikeli..
kesinlikle cepte tutulan potansiyel sevgili..
Evet gerçekten iyi dost olabilirler.
Olabilirler bence...
olabilir
olabilir.
olur tabıkı
Kız çirkinse olur.
olabilir
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar