Saçma sapan para kazanma yollarından zengin olma hayalleri kuran insanlar komik olmuyor mu?

Saçma sapan para kazanma yollarından zengin olma hayalleri kuran insanlar komik olmuyor mu?

-Tıklayarak para kazan
-Video izleyerek para kazan
-Anket doldurarak para kazan
-Blog yazarak para kazan

Bunları zorlasanız anca aylık kiranızı ödersiniz zar zor

Boş boş şeylerle uğraşmayın üretin abi para kazanmak istiyorsanız mesela arkadaşım adam gece gündüz kıçını yırttıda bir uygulama yaptı tutmayadabilirdi?
Buda bir risk mesela, ama tuttu şimdi aylık 3 4 bin kazancı var başka bir uygulama peşinde

Veya nebileyim youtube kanalı açanlar var youtube dünyasındada rekabetin içine girenler yaratıcı içerik üretip taktiksel hareket edenler yine çok iyi kazançlar elde ediyorlar

ya sanal dünya şart değil reel dünyada da üreten kazanıyor , günlük hayatı kolaylaştıran bir şey üretirsiniz paranız yoksa seri üretim için çok iyi bir projeyse yatırımcı ararsınız çok site var öyle ,

yani sonuçta kazanmak için hazırcılığı bırakıp üretmek lazım,

al sat yaparakta kazanabilirsiniz

çok kazanç yolu var ama şunu unutmayın böyle basit şeylerle nebileyim maaşlı mesleklerle her istediğinizi alabildiğiniz bir hayat beklemeyin
Üretin üretin üretin. İnsanlar niye size parasını versin bir nedeni olmalı demi?
katılıyorum saçma sapan yollarla hayal kuruyorlar
katılmıyorum
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: