Aile & Toplum Alkol içme yarışı olsa katılır mıydın? Kelekcıkankarpuz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alkol tüketmeyi sevenlere göre bir soru aslında bu böyle bir yarışma düzenlense katılır mıydın?Katılım şartları: kuvvetli bir mide, dayanıklı bünye, kazanma azmi ve inatçılıktir. Başvuru adresi görselde verilen el ilanında yazdığı gibidir. Ödüller 1. 4000 tl 2. 1000 tl 3.500 tl ve diğer katılımcılara 4 li şişe bira verilecektir. #kelekçıkankarpuz #yarişma #alkol #biragobegi #kafasiguzelsorular Alkol içme yarışı olsa katılır mıydın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KadirBoss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl bira olduğu için katılırdım... 1 2 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl Bira da iyisin galiba Yorumla KadirBoss +1 yıl hemde nasıl... Yorumla
JohnTky Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl İnan birada yarisabilirim 1 5 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl Kaça kadar zorlarsin 1 kasa falan iyi mi Yorumla JohnTky +1 yıl Valla kardeşim 1 saat içinde 10 tane shot görmüyorum peşinde yarım saat içinde 4 tane Amsterdam görmüyorum yamulmuyorum ama çeneye vuruyor işte devamında geliyorda yamulmuyorum başlıyorsun ufak ufak 😂😂 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl Çok konuşuyorsun anladım iyiymiş sen bu yarışmada varsın Yorumla JohnTky +1 yıl Aynen öyle konuşarak baktım insanları sıkmaya başlıyorum gidiyorum kafayı vuruyorum sonra Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl En güzeli Yorumla
darksideofthemoon1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Hani nerde? Içinde yüzerim be 1 1 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl İyi içici misin 😂😂 Yorumla
Handebjk1903 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Katılırım 1 1 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl İddialı mısın Yorumla
olmasadaolurlan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Asla 1 1 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl Peki Yorumla
Kupa-As Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Katılırım. :D 1 4 Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl İyi içiyor musun kazanabilir misin Yorumla Kupa-As +1 yıl 38 tane shot rekorum var :D Yorumla Kupa-As +1 yıl Bende ki mideyi sen düşün :D Yorumla Kelekcıkankarpuz +1 yıl Ohaaa o mide nasılsa öyle Yorumla
En İyi Cevaplar