Hayır. Çevremdeki birçok insan genç kalmak veya bir imkânı olsa gençliğine dönmek istediğini söylüyor. Ben ise onların aksine bir an önce orta yaşlarımı yaşayacağım zamana gitmek istiyorum. Tabii, yaşayacaksam.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana bu adamı bahşetseler hiç yaşına aldırmam evet derim😍gittikçe gençleşip karizmasına karizma katıyor ya şuna bak maşaAllah❤️Günah haram olayı olmasa Allah’a dua ederdim Rabbim 1 gece lütfet bana bu kulunla diye neyse😂içmezdim bu dünyaya kazık çakmaya gelmedim ya nasibim kadar yaşayayım kâfi
Yok içmezdim, yaş rakamlardan ibaret gelse de hepsinin getirdiği güzelliklerin ayrı olduğuna inanıyorum, tabi bundan 10 yıl sonra ne halde olduğuma göre de değişebilir düşüncem.😂
Tabi canım ondan hı hı oldu 😬😬gelmiyormuş 🤦♀️😂annemin meşhur bir lafı var onu demek istiyorum. "Ben sen gibi olmam ama sen ben gibi olucaksın" derdi 🙈🤦♀️😂😂işte tamda ondan 😂😂
İstemezdim herhalde. Zamanın iyi kötü etki ettiği herhangi bir şey benim hoşuma gidiyor. En basitinden saç uzaması bile zamana karşı koyamıyor oluşumuzun ve yüzlerce anımızı saklayabiliyorken sürekli genç kalmak gibi düz bir görünümü istemezdim. Bence biz insanlar bazı küçük şeylere anlam katmayı başarabildiğimiz taktirde birçok şeyi normalleştiriyor ve olumlu bakabiliyoruz.
Abi bu Keanu Reeves çok iyi ya. Adam şu an 56 yaşında ve 40 gibi gösteriyor. Bir de değme babayiğidin oynarken dublör kullanacağı aksiyon filmlerinde oynuyor. Vücut dengesi Allah vergisi bir şekilde çok iyi sanırım, o da buna ihanet etmiyor, yaptığı işe saygı duyduğu için vücuduna iyi bakıyor. Ben de normalde yaşımı göstermiyorum ve vücudumun fit kalması için uğraşıyorum. İnşallah Keanu abimiz gibi olacağım. 😄😄
Selamun kavle.. adamın hayat hikayesi biliyor musun moruk çok fena ya bizde olsa kafamıza ya sıkmıştik ya da beyin ömür ilik arasında ilişki kesilirdi.. Bu yaşta kalmayı isterdim