AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
İlk önce konuş sonra eğer anlamaz kendini duzeltmezse siginma evin ebasvur
Şiddet gördüğünü kanitli bir şekilde polise bildir bnce
Yaa üzüldüm senin için ailen senin en büyük yardımcındır ailene anlat bunları sen onun biriciğisindir kıyamaz sana yol gösterir eğer bu çare değilse birinden yardım iste çocuğunuda al kaç polise git bir şey yap yapman gerek :(
Şiddet yanlısı olup olmadığını evlenmeden önce öğrenmedin mi peki? Mahkemeye suç duyurusunda bulun.
Polis devlet ne için var gidecek yerin olmadığı için sana sahip çıkmazlarsa o zaman sölerim işte devlete.
Yok haber de mi izlemiyon korumuyo devlet
Yok kardeşim haber izlemiyorum haber saati mesaide oluyorum
Ks ye bakçağına internette gazete oku o halde
Kadın sığınma evine git. Her zaman diyorum hemen çocuk yapmayın diye ama kimse umursamıyor.
Bir dernek vardi avukat kalacak yer vs konusunda yardimci oluyorlardi. Şu an adini hatirlayamadim sizin icin arastirip yazarim
Cumhuriyet Savcılığı nezdinde de şikayetçi olabileceği gibi, İl ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlükleri, belediyelerin veya baroların Kadın Dayanışma Merkezleri, Mor Çatı gibi çeşitli kadın örgütlenmelerinden yardım isteyebilir veya Alo 183’ü arayabilirler.
Basvurup sansinizi deneyin 183 nolu telefonu arayin.
Ailede kabul etmez? Sanki daha ailene danismamiş gibisin... İstersen bı ailenle konuş. Çünkü buna benzer bı durum bizde yaşadık.
Boşan sonra tek basina yasa. devlet zaten hep kadinlarin arkasinda ya
Polisi ara koruma iste salak salak o dayağı yeme
Dayak atan hanzolar hala var mı ya
Ailene hata yaptığını pişman olduğunu söyle ailen onlar kabul ederler merak etme
Ailen sana kızgın bile olsa bebeğine kıyabileceklerini sanmıyorum, ailenin gönlünü almalısın
Vasıfsızın tekisin. Ananın babanın sözünü dinlemedin ye şimdi bkları
Sanırım ailenin onay vermediği ilişkiden hayır gelmiyor.
Vasıfla ne alakası var?
Evet vasıfla ne ilgisi var cidden?
Kendi ayaklarının üstünde durabilse böyle bişey başına gelmezdi, gidecek yerim yok demezdi en azından
Evet en sonunda anlayan çıktı 'vasıfsızın' ne olduğunu
İnsan kendi ayakları üzerinde bile dursa bazen gidecek yeri bulamayabilir kendine, hele bebeği varsa. Bence bunun vasıfla ilgisi yok. Vasıfsız demek ağır olmuş.
Annesi babası bebesiyle dışarda mı bırakır?
Bunu bilemeyiz herkesin hayatı farklı sonuçta. Vasıflı olmak bence meslek sahibi olmakla ilgili değildir tam olarak
@Tatlıacısever kocası psikopat belli. Ne olacak? Sokak ortasında kafasına sıksa kim kurtarcak? Devlet işte. Öldürünce ceza kesiyo.
Ne kadar acımasız yorumlar bunlar ya ne olursa olsun bir kadın bir anne bu muameleyi hak etmiyo. Polise bildir biliyorum çoğu zaman işe yaramıyor ama hakkını savun kimssesiz değilsin Allah var polise git
Seninde böyle demen sadece mesleğinden başka hiç bişeyin olmadığını gösteriyor ne yazık ki... IQ un ayak numarana paralel
Aileni karşına alarak iş yapmak kimin lehine kimin aleyhine olur yok çok sevdik yok cennete gitcez bırakın bu ayakları
@Epoch boş konuşuyosun devlet düşmanlığından vazgeç...
@Moon2064 allah var polis korumuyo
Epoch düşüyo mu böyle yrrrmm
Yorumu düzgün oku kimsesiz değilsin Allah var demişim zaten
Ailene konuyu açmalısın sonuçta ailen onlar senin sahip çıkarlar ortada bırakmazlar
Yinede söyle ailene seni kapı önünde borakacak değiller ya doğulumusun
Ya hic ne yapacam ne edecem diye dusunme once siddet sonra Allah korusun olum olabilir kadin siginma evlerinde kalabilirsin
ezdirme kendini karşı cık korkut bıcak felan al eline hatta bacagına felan sapma korksun senden. Ya da boşan kendi ayaklarının üstünde dur
Aile katliamı çıkartıcan kardeş napıyorsun
İçkiyi bırakırsa düzelir içkiyi bırakması için uğraş derim
Aileni yüz üstü bırakmayacaktın onların lafını dinleyecektin yapacak bişiy yok kocan seni öperken bize diyor musun yok döverken de deme akıllı ol aklını alır
severek evlendin tamamda demekki sen yanilmişsin devlet kurumlara başvur
Sk ansni birak. Baktin is kotuye gidiyor patlat kafasina vazoyu kendine gelir.
Ailen kabul eder biliyordur bir şey ki evlenme Dediler sana
Kendi ayaklarının üzerinde durup hayatını kurtarabilirsin
Karakola git şikayetçi ol sonra evinde kral gibi otur
şikayet etmelisin uzaklaştırma versin ne karaktersiz adamlar var içmesini bilmiyorsa ne diyor seni dövüyor
Mahkemeye ver bosa nafakani al evinde namusunla yasa o da kopek gibi calisip sana baksin
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum dua et bop bol
O senin ayağının altına paspas olamaz kadın sığınma evleri var oraya git
Annen le babanla konuş sana sahip çıksınlar. Ne demek sana şiddet uyguluyor
Bebeğine kim bakacak yatılı bakıcı arayan iyi bir aile tanıyorum yardımcı olabilirim ama bebek ne olacak istersen ulaş bana
Öncelikle polise git bole hayat boyu cekilmez balık baştan kokar allah yardımcın olsun hangi demirdesin o önemli iyi bir yerde iş lazım sana sonra
Polis korumuyo
Bir ablam var pansiyon işler iyi sahil yerinde onun yanında kalıp çalışabilirsin
Pansiyon işletiyor en azından bayan kalıp yanında calisabilirsin
Tabi bu evliliğin olması nasıl etkiler bilemiyorum çokta böyle şeylere karışılmaz da
Düşünmem gerek yok rizgin bukadarmis katlanmana gerek yok bir erkek omu .😂bence sende onu kizdirmayacak hareket yap romantizim mesela her gece😉
Tabikide polise gideceksin Kardeşim. Ne yapabilirsin başka önüne geçemiyosan
Ailenin rıza göstermediği hiçbi evlilikte huzur olmuyor.
çalışirim kiraya ortak olurum dersen tek yasıyorum buyur gel
Ailenin önemini gösteren bir durum daha geçmiş olsun
Allaha dua et düzelmesi için inşallah düzelir ve mutlu olursunuz
Bosanma davasi ac ailen her halukarda seni kabul eder
Allah yardım etsin yola getirmeye çalışıyorlar gelmiyorsa bırak yolda kalsın
Bana kaç o zaman seni merak ettüm güzelsen ala yım seni
her zaman umut vardır
Evlenmeden önce düşünecektin bunları...
Kadın sığınma evine git eğer eşin düzelmezse
Boşan ailenin yanına git özür dile
Allah ıslah etsin öyle eşi.
Bana yaz yardımcı olabılrım ciddiyim
kadın sığınma evine git bu ülke sana sahip çıkar
Boşan çalıs çocuğuna kendim bak bence
Ailen istemiyorsa neden evlendin?
Onu önceden düşünecektin.
Kocanın allah belasını versin diyorum
Hahahah
Nesi komik Mahmut
😞 İyi bee gülmedik
Ailen neden kabul etmez ki
İlk önce ailenden yardım istemelisin
Devletin merhametli kolları var oraya git
Evet sığınan kadınlar hep öldürülüyor.
@Epoch sığınmayanlar öldürüluyor, kadın sığınma evinde olup öldürülen hiç duymadım
Nereleri izliyonuz? 7/24 a haber izlersen... kardeş kadın polise yalvardı, kadın evine sığınma talebinide geri çevirdiler. Kocası sokak ortasında öldürdü. Al sana devlet
@Epoch tamam işte sığınma evine gitmemiş sonuçta olay başka yerde olmuş, gevşeklik olduğu doğru fakat tek çare yine devlete sığınmak
Sığınma evi kabul etmemiş evli diye. Evli olunca orası kabul etmiyo ki.
Nerenle okuyon bilmiyom
@Epoch bilmiyorum ayrıntısıni ama devlete başvursun sen ne yapmasını istiyorsun?
Yapacak herşeyi denediğine eminim. Zaten yazma sebebi çözüm değil sadece anlatmak istediği çıkmazda olduğundan. İnan bilemiyorum.
Allah yardımcın olsun
kadin siginma evi diye birsey var.. polis var..
polise sığınıp öldürülen kadınların sayısı azmış gibi konuşmuşsunuz...
@mysticc eli kolu bagli oturulmaktansa polise gidilmesi geretkigini düsünüyorum..
doğru düşünüyorsunuz ama polislere de güven olmuyor ne yazık ki
Ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen
Evlenmeden önce anlamadın mı iç yüzünü?
Boşanma yoluna git gerısını dusunme bence
Devlet baba var ablacim