2 senelik evli bir kadınım. İlk başlarda her şey çok güzel gidiyordu. Sonra eşim değişmeye başladı. 7 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik. Hatta ailem buna razı göstermedi. Buna rağmen evlenmek istedim. Sonra eşim içkiye alıştı. Bana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor. Buna karşı savunmasızım. Gidecek yerim yok, ailem de kabul etmez. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılHanım kardeşim önce ailen çocuğunu gördü mü hiç? Görmediler diye tahmin ediyorum. Al evladını git ailene. Ailen hoş karşılarsa torununuzu görün istedim bahanesiyle gir içeri. Sonra esas mevzuya gel. Eğer kabul etmezlerse rica minnet 2 gün kalma izni iste ve aile sosyal ilişkiler bakanlığı, kadın sığınma evi vb yerlere ulaş. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. O saatten sonra evine kesinlikle dönme. İlla ki bişeyler almak için gitmen gerekirse yanında mümkünse biraz kalabalık insanlarla git. Ortada torun olduğu için ailen kapı önüne koymazlar diye tahmin ediyorum. İlla ki sığınacak yer lazım sa buyur gel annemle birlikte kalabilirsin. Benim de kendime kalacak yerim var aklına kötü düşünce gelmesin.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞiddeti asla affetme! Bir erkek karısıyla dost gibi dertleşmeli, baba gibi korumalı, adam gibi sevmeli. Ailenle konuşmayı dene, çözüm bulamazsan şefkatli polis teşkilatımızdan yardım iste. Senin bir ruhun ve kalbin var onları incitmeye, üzmeye kimsenin hakkı yok...
60 Yorumla
+1 yılmor çatı 0212 465 21 97 var ayrıca aile ve sosyal politikalar bakanlığı şiddet önleme merkezi 0212 465 21 97 var ya da ALO 183 ten de kadın sığınma evleri hakkında bilgi alabilirsin kadın belediyelerin de kadın sığınma evleri oluyor. doktordan darp raporu alırsan mahkemede işine yarar. bir iş buluncaya kadar sığınma evlerinde kalabilirsin. eşinin tedavi olması lazım bu iş ailesine düşüyor. aile büyükleri onu tedavi olması için ikna etmeli hatta zorla hastaneye yatırmalı. ama önce sen kendini güvene al..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAceleyle cocuk yapmasaydiniz bir 4 sene daha beklemeniz gerekti bir cocuk icin ertelenir illa zamani gelince zaten cocugunuz olabilirdi ilk bastan tanimadan etmeden hemen cocuk yapmak ne bileyim bir insan nasil birisi olduguna bakilmasi gerekti bastan olan cocuga oldu aileni dinlememmissiniz galiba gecmis olsun siginma evine gitmekten baska care yok ve polisle de konusman gerek :/
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
114Cevap
Esim devamlı sıddet uyguluyor gidecek yerim yok 13 yıllık evliyim evlendıgım gunden beri esım sıddet uyguluyor ailesi de aynı sekılde ailemden kac defadır yardım ıstsdımsede sahip cıkıp cekip almadılar dayan katlan bize derdini anlatma dediler bızede guvenme dediler ama esım cok guzel hayatını yasıyor ıckı kumar gezme ne dersen de ailemle aramı actısonra akrabalarımla sonradakendı ailesini yalanlarla actı aramı uc bes arkadas var ayda takılıyorum ıyı geliyorlar sımdı de onlar insan değil onlarlada gorusmeceksın sonrada insan degılsın bak oyuzden kimse seni insan yerine koymuyor gizli gizli dısarı cıksam yine dayak bak bacım gıttın senden beklediğim
00 Yorumla
+1 yılCanım aile ve sosyal politikalar bakanlığı boşa mı duruyor seni kadın sığınma evine yerleştirirler çocuğun 4 5 yaşına gelene kadar orada kal sonra sana iş verirler oh mis gül gibi geçinip gidersiniz, tek boşanan kadın sen değilsin azcık güçlü ol ayakların üzerinde dur sen artık annesin çocuğun sana muhtac...
00 Yorumlao zaman polise git mahkemeye bas vur sikayet et bosan kanun var hukuk var hangi devir yasiyoruz ulan hem erkeklikmi kadina el kaldirmak -_- disarda baska adamlara sinirlenib onlara gucu yetmiyo ******** cocugu gelib karisini dovuyo *********** kodugum
00 Yorumla
+1 yılİçim acıdı ya. Ailem kabul etmez demenin sebebi ailenle aranın kötü olması mı? Ailenle aran kötü değilse eğer ayrılmanı tavsiye ederim. Daha çok erken çünkü, ilerde neler olur sen düşün. Çocuğunun psikolojisini düşün. Çocuğun büyüyünce daha zorlaşacak, yol yakınken dön.
00 Yorumla
+1 yılAilene mutlaka söyle onlar senin ailen ne olursa olsun senin arkanda durucaklardır. Fakat bu şiddet olayı için en yakın polis merkezine başvurmanı öneririm haberlerde gördüğün o şeylere kanma daima polise söyleyebilirsin durumun ciddiyetini anlatabilirsin. Ama daima ailene söyle onlar sana kızsada senin annen ve baban sonuçta kimse evladına birşey olmasını istemez ne kadar kızgın olsada
00 Yorumla
+1 yılHuyuna git onu tatlı dil ile kandır , erkekler inanma eğilimindedirler.
Onunla inatlaşarak bir yere varamazsın.
Aklı başında olduğu zamanlarda onu mutlu ve memnun et.
Alkole ihtiyaç hissetmemesini sağla.
Aklına bile gelmesin.
Onunla ilgilen.
Bebek olduktan sonra Türk kadınları ilgiyi tamamıyla bebeğe verirler ve erkek ilgisiz kalır. Bu nedenle de arıza çıkarır bu modeller.00 YorumlaPolise haber verirsen evden bir süre uzaklaştırma alır. Sonra yine eve gelir. Eğer burnu sürtülmezse hıncını senden alır.
Kadın sığınma evleri olabilir ama uzun süreli olmaz geçici konaklama gibi düşün.
Ekonomik desteğin yoksa ailenden başka çözüm yok.07 Yorumla- +1 yıl
kardeşim polis hastanelik etmedikçe müdahale etmiyor. ya hastanelik olana kadar dövecek kesip biçecek vs ya da öldürecek. diğer türlü kocam dövüyor de umurlarında olmaz. zaten alkol alıp şiddet uygulayan birisi ise sorunlu ve aciz bir tiptir. evden uzaklaştırma vs alsın sonra zaten çok daha fazla zarar vermeye başlayacaktır. kadın sığınma evleri ise lafta var. yani orda bile karısını 40 yerinden bıçaklayan koca haberlerini tv de çok izledim. güvendiği birisi arkadaş dost vs yanına hatta başka şehire gidip avukat aracılığıyla boşanıp kendi hayatını artık işe girerek bir şekilde kurmalıdır. diğer türlü zor
- +1 yıl
kağıt üzerinde uzaklaştırma cezası sonra içip eve girip kadını öldüren ya da komalık yapan çok örnek gördüm.
- +1 yıl
evet kapıya polis arabasını dikiyorlar içindeki polisler içinde uyuyor ve isteyen her şeyi yapıyor sonra. ve poliste arkadan gitmiş başka yerden girmiş diyerek geçiştiriyor. ülkemizde trafik polisi dahil hiç bir polis adam gibi işini yapmıyor. adam arabayı örneğin muayenesi yok diye kaçırıp yerine şahin koyuyor trafik kazasında ise polise para verince polis kamera görüntüsü olmasına rağmen suç adamda olmasına rağmen adam haklı diye tutanak tutuyordu. sonra bunları kameradan görüp polise dava açıldığında polis o ceza alamaz diye karar çıkıyordu. yani aldığı rüşvet cebine kalmıştı. neyse polise askere ülkemizde ben siktinsene güvenmem
- +1 yıl
birader sana uysun kara toprağa girsin dimi. akrabalarımda polislerde var. hepsi işini yapmazken sen neyin kafasındasın cidden anlamış değilim
+1 yılKendin etmişin kendin bulmuşun çek ama intihar etmeye kalkacaksan mor çatıya git en kötü ama çek o kadar adam gibi erkek kız bulamıyo evlenecek gidiyo sizin gibiler ailesi istemediği halde öyle heriflerle evleniyo bide çocuk yaptımı tamam mor çatıya git bari
18 Yorumla- +1 yıl
Kadın üzgün ve şiddet görüyor, sen diyorsun ki çek vur kendini. Vicdanın nerede @Cevaplayıcınız? Ne yaptı da şiddet görmeyi hak etti bir söylesene? Neyi biliyosun da konuşuyosun? Zihniyetsizsin gerçekten.
- +1 yıl
@XanderXean okumayı bilmiyorsan yorumda yapmayacaksın çek vur kendinimi yazıyor burda intihar ediceksen mor çatıya git dedim intihar etmesin diye gelmiş bide çek bur kendini demiş siyor senin gibiler yükselince işte burda milletin hesabı tabi boş yere kapanır
- +1 yıl
Kusura bakma yanlış anlamışım, kendin etmişsin kendin bulmuşsun çok normal bir anlamda çünkü.
- +1 yıl
@XanderXean onunla evlenmeyi kendisi seçmiş biri zorlamı dayatmış evlen diye
- +1 yıl
Diyor ki ilk başlarda her şey güzel gidiyordu. Nereden bilsin böyle biri olacağını? Başta iyiymiş. Bu kadın müneccim mi ya?
- +1 yıl
@XanderXean doğru evlilik yapanlar müneccimlermi oluyo?
- +1 yıl
Başlangıçta iyi olan biri sonradan değişebiliyor, iyi olmasına aldanmıştır. Doğru sanmıştır. Yanlış bir seçim yaptı diye hak ediyo bütun yediği dayakları mı diyelim?
- +1 yıl
@XanderXean ha evlilik bu kadar kolay yani iyi olmasına aldanıp evlenebilir sorun yok üstüne aldanıp çocukta yapar hiç sorun yok doğru (lafım kendi isteğiyle evlenenlere aileden dolayı falan olanları kastetmiyorum)
Hemen sığınma evine gidin ve bir sonraki güne böyle başlayın. Sonrası gelecektir. Bir yerden başlamak önemli ve aileniz nasıl kabul etmiyor işler ciddiye binince size gösterdikleri tepkiler azalacaktır ailenizde kucak açar. Öncelikle ilk adımı atmaya bakın.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle ahlaksız olan millete sesleniyorum beyler neden kadınların zayıf halinden faydalanmak istiyorsunuz bana kaç falan bir defolun. Canımcım kadın sığınma evlerini falan bir araştır. Bebeğin olması işi zorluyor. Ama bu adamı asla çekme darp raporu al uzaklaştırma versinler onun ailesinden ya da kendi tarafından destek veren çıkacak.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldizini kırıp oturacaksın kendi verdiğin karara saygı duyacaksın. Siz dinlemeyin bakalım ana baba büyük sözü. Yok seviyorum aşığım anne baba ben onsuz yapamam biz birbirimizi seviyoruz filan. Alemi ibret olsun bu soru bütün herkese siz dinlemeyin bakalım ailenizi sank sizin kötülüğünüzü istiyorlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzücü ama çaresiz değilsin
Öyle korkma devlet korumasında dahi öldürülen kadınlar var diyenlere doğru olan boşanıp devlete sığınman çocuğunu devlet korumasında büyütür onu istediğin zaman görürsün00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durabilirsin biz kadınlar her şeyi yapabilirz önce kendine güven ailenle konuş mutlaka affederler seni bu kadar acı çekmene dayanamazlar sonra bosan
10 YorumlaArkadaşlar ne yapıyorsunuz siz? Ablacım çoluğun çocuğun aklına uyma bu ülkenin bir polisi var ve seni koruyacaklar, buralarda anlatıp sübyandan akıl alacağına git karakola derdine çare bul.
10 YorumlaAllah yardımcın olsun demekten başka çözüm yolu bulamadım, ama eğer çalışan biriysen çocuğunla beraber yaşayabileceğine inanıyorsan ve de eşinizin bu durumu geçecek gibi değilse evliliği bitirmek çocuk için daha iyi bir seçim
00 YorumlaEee ailenin bir bildiği vardı ki rıza gostermedi evliliginize büyük sözü dinlemeyen ulurda kalır Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılO tip insanlar kolay kolay değişip düzelmez. Minnak bir bebeğin varmış onun iyiliği için evli kalmak yerine boşanmak daha iyi olacak emin ol. Sana şiddet uyguladığını bir şekilde kanıtla ve bu adamdan ayrıl. Zaten nafaka alırsın birde git kendine iş bul ve çalış. Ailenle konuşup bir şekilde barışmalısın çünkü onların desteği olursa dahada güçlü hissedersin. Umarım her şey düzelir. Dua etmeyide unutma..
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendine bir iş bul. Çalışmaya başla biraz para biriktir ve o zamana kadar katlan bu duruma. Ayaklarının üzerinde durduktan sonra her şey çok daha kolay olacak
00 Yorumla
+1 yılYas kaç bilmem de ne bu hemen evlendikten sonra çocuk hevesi anlamıyorum hadi 35 olmuşsundur ama taş çatlasın en fazla 25sindir. Git kadın siginma evine. Ailenin onayını almadan evlenmenin sonucu
00 Yorumla
+1 yılgidecek yer ve iş ayarlarım sana sonra kazanır kendi evine çıkarsın. ama kocan düzelmiyorsa bence 1 saniye bekleme ve boşanma davası aç. zaten içkiye alıştıysa bu saatten sonra da düzelmesi cidden imkansızdır
00 Yorumla
+1 yılAilenle görüşmeden bilemezsin anne babadır evladına kıyamazlar birde kucağında bir sabi var kaçkurtar kendinide evladınıda yoksa senin yaşadığın şeyleri oda yaşar onunda canı yanar
00 YorumlaÖncelikle bir insan sonradan değişmez. Muhtemelen siz onu yanlış tanımışsınızdır. Gerçeği sonradan görmeniz size onun değiştiğini düşündürüyor.
10 YorumlaKocanla konuş bunun sebebini öğren değişmezse sosyal hizmetlere git kadın konukevine ücretsiz çocuğunla yerleşebilirsin onlar sana yol da gösteriyor
10 YorumlaŞimdi neden rıza göstermediklerini anlamışsındır
Kadın sığınma evinden başka çare yok20 YorumlaBoşanmayı dene , nafaka alırsın onunla geçinirsin belki bir süre , yinede ailene bir söyle annen baban torununa kıyamaz belki
00 YorumlaAilem kabul etmez diyerek onlardan uzaklasma.. ailene bunu yinede aciklamalisin.. onlar seni sahipsiz birakcak degiller herhalde
00 YorumlaEşine çalışmak istiyorum ben de çalışıp eve destek olayım de. Paranı kazanınca da git kendine ayrı bir ev tut ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBoşanma açıp koruma talep et ve her ihtimale karşı biber gazı sakla allah yardımcın olsun abla keşke yanında olup sana yardım edebilsek
00 Yorumlakafası ayıkken boşanacağını böyle giderse söyle ve eğer nereye gideceksin derse devlet zaten bu tür konum da olan kadınlara yardım ediyor. Kesinlikle bunun devam etmesine izin verme.
00 Yorumla
+1 yılKardeş Allah yardım etsin tek ümidim senin kendince bir şeyler yapman yoksa sürekli bu durumu yaşamaya mecbursun
00 Yorumla
+1 yılKadın sığınma tek çare... Oda ne kadar çare bilmiyorum. Eğer iyi bir eğitim sahibiysen boşan ve yeni bir hayat kur çocuğunla.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. Geçmiş olsun. Devlete sığın ama bir zaman sonra affet beni diye kapına gelirse duygusal davranma affetme böyle şeref yoksunlarını.
10 YorumlaAllah yardımcın olsun neymiş severek evlenmekte çözüm değilmiş inançsız ahlaksız namussuz insan zengin yakışıklı olsa ne olacak ki anlatmaya gerek yok
00 Yorumlasıgınma evlerine başvur aile ve politikalar bakanlıgı il ve ilçe müdürlükleri var , eger şikayetci olursan eşini evden uzaklaştırma verirler
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak ve ekonomik özgürlüğü sağlamak. Aileniz de ne kadar katı olursa olsun aile herşeydir. Bir şekilde ikna edersiniz onları özür dileyin
00 Yorumla
+1 yıladama icir iice kafayi bulsun son ickisine at bir ilac hik diye gidiversin ohhh paklik...
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kadınlar güçlüdür bence tabi güçten kastım sabırlı oluslaridir o yüzden çocuğun buyuyene kadar sabret bence ve şu sitede ilk defa bu şekilde yorum yapiyom valla yasadiklarin etkiledi tabi gercekse allah yardım etsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılKadın sığınma evleri var, tam bir bilgim yok ama al bebeğini git oraya. Polisi ara, aile ve sosyal politikalar bakanlığını ara. Sessiz durma lütfen.
00 Yorumla
+1 yılGit direk polise can güvenligim yok de sığınma evi talep et, hiç korkma yeterki kendini ifade et
10 YorumlaBir it kopuk için ailene sırt dönmeyecektin. Yine de ailene anlat durumu kıyamazlar sana. Darp raporu alıp sikayette de bulun.
00 Yorumlakeşke aileni dinleseydin. ailesin dinlemeyen hep hüsrana uğruyor. katlanacak gibi değilse ayrılacaksın fakat ortada çocuk var.
00 YorumlaAilenden yardım iste
Onu biraz adam etsinler
Yaw hep bir iyi bir kötüyemi düşüyor bu dünyada.00 YorumlaPolise git direk ve direk bu iş düzelmez sen en son intihar edersin psikolojin bozulursa
00 Yorumla
+1 yılDevlet sahip çıkıyor diye biliyorum. Git ona katlanmak zorunda değilsin.
00 Yorumlaartık çirkin geliyorsundur. belkide büyü yapmış olmasınlar size Allah muhafaza
00 Yorumla
+1 yılO kocanın Allah belasını versin. polise ver ve boşan. yanında bir dakika bile durma
00 YorumlaPolise gidip şikayetçi olabilirsin. Gözünü korkutur en azından dayağına maruz kalma.
00 Yorumla
+1 yılAile ve sosyal politikalara basvur. Seni uygun bir yere yerlestireceklerdir.
00 YorumlaValla pek çaren yok. Devlete sığınsan kocan içer içer seni öldürür. En iyisi evde karşılıklı için.
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir senaryo kurgulamissin...
Insallah ilerideki hayatinda bu senaryoyu yasamazsin...00 Yorumlaİşin çok kötü kardeşim, Allah yardımcın olsun, bilemedim nasıl bir şey çözemedim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ailem kabul etmez deme bence aile onlar sahip çıkarlar
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle polise git herseyi anlat saten onlar seni kadin siginma evlerine basvurcaklardir
00 Yorumla
+1 yılcanim yaa kiyamam Allah belasini versin ikinizib burcu ne
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun bilmiyorum ne yapacağını eşin ile psikolojik destek alabilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. İşte ailem istemiyor kaçıcam diyen kızlara örnek olsun
00 YorumlaAnne baba ahi aldın bu bir. Devlet sığınma evleri var. Ailene dinebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbimere yaz belki yetkililer yardımcı olur Allah senin ve bebeginin yardımcısı olsun
05 Yorumla- +1 yıl
@chernob1l bimer yasal olarak 1 gün içerisinde dönüş yapmakla mükelleftir bimer zaten yapmaz ilgili birimlere aktarır ilgili birimler ordan gelen mesajları sonuçlandırıp bimere raporlandırmak zorundadır çok zeki isen dogru yolu sen göster
- +1 yıl
Islem sureci diyosun sen , ben sikayetin gonderilip o sikayetlerin ilgili birimlere iletilmesini diyorum sonucu demedim ayrica ben senin dostun degilim
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle görüşmelisin ve boşanmalısın, ne olursa olsun bu süreçte senin yanında olmaları gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılsığınma evine git allah sabır versin nasıl dayandın cnım benim yaa allahından bulsun
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam bana şiddet gösteriyor ama gidecek yerim yok! Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler