Bir gün... Bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa: "Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız neresi olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Hava da suda? Ben suda yaşayamam aşkımızı" diyor. Balık da diyor ki: "Ben havada da karada da seni istiyorum... Ölüyorum aşkından" diyor. Çıkıyor sudan, Ah! Saniyesinde can veriyor aşkı için. Kaybedilen hayat, kazanan aşk! Bu mini hikayenin ışığında sormak istiyorum: "Bir balığın kuşa aşık olması gibi imkansız mıdır aşk?"
Bir balığın kuşa aşık olması gibi imkansız mıdır aşk?
aşk bir kelebeğin kanadından çıkan bir kaostur. kararsız bir elementtir aşk. imkansız aşk ise olasılıkların en küçüğüdür. bazen tüm değerler negatifleşir, limit minimuma iner. imkansız aşk ışık hızına erişmek gibidir. başka gezegenlere edilemeyecek yolculuktur. imkansız aşk bir solucan deliği oluşturma ihtimalidir. of of, efkarlıyım. ya kendimi vuracağım kitaplara, derse, sabahlara kadar ders çalışacağım (nerdee), makale okuyacağım. yoksa çekilmez bu hayat.
Bir cok kus kuslara asik olmus bir cok balik da baliklara bunlar askin mumkun kilindigi durumlar ama bir kus bir baliga asik olursa... askin aci tarafi daha agir basar... peki acilar mutsuzluk mudur... icinde ask varsa degildir...
En İyi Cevaplar