çok mu kötü berdek usulü evlilik
kötü oldugu halde neden hala böyle evlenen var
berdel usulü evlilik neden kötü
bilgisi olan var mı
kötü oldugu halde neden hala böyle evlenen var
berdel usulü evlilik neden kötü
bilgisi olan var mı
Bizim uzaktan halalar yaptı kız teyzesinin oğluyla evlendi abiside diğerinin kız kardeşini aldı. Gayet mutlular.
yeni evliyken iyi oluyorda zaman geçince kıskançlık falan bile oluyor bir taraf mutluyken bir taraf mutsuz oluyor
birini gördüm adam kız kardeşini vermiş kendisine kız almış aldı kızın kardeşi adAMIN kız kardeşiyle evlenmiş şimdi 30 yılı geçti bir taraf boşandı bir taraf daha evli evli olan diyor ben kuma getiricemo boşanmış olan bir daha evlenmiş diyorki senin kardeşin bir daha evlendi bende kuma getiricem diyor
bi de bunlar boşanmadan öncede kıskançlık vardı ikiside birbirini kıskanırdı senin kardeşin kardeşime bakmıyor şunu almıyor ben neden senin istedigini yapim sen neden rahat olacan deyip duruyordu
senin kardeşin benim bacıma ev almıyor ben neden sana ev alim kirada otur benim kardeşim senden çok mu kötü ki kirada falan derdi
bi rahat yüzü girmedi iki taratda kıskançlık fesatlk vardı bir taraf boşandıgı halde diyor abisine sende kuma getir aynı evde otursun falan diye igneliyor bu iyi bir şey degilki
bence sen bunları yakından görmemişsin senin dedigindekilerde bu kıskanlık vardı
2 tarafda mutsuz
insandan geçiyor nasıl anlamadım
benim dedigim kişiler de düşünce şu
ben gün yüzü görmedim benim degişik neden rahat olacak o da rahat huzur görmesin ben nasılsam o da öyle olsun mantıgı var bir de 2 taraf kardeş ya birbirine çok düşkün kızkardeşine düşkün ama karıları düşman 2 tarafta da aynı düşmanlık var
ve çok kötü
kardeşte galiba böyle oluyor sennkinde teyze çocuguyla degişik olmuş benim gördügüm kardeş degiş tokuşu
ama anlamadıgım tek taraf evlense olmaz mı neden 2 gelin damat degiş tokuş ediliyor
berdel evlilik olunca böyle oluyor karı koca ben bildigimden beri kavgalılar hep kavgaiçindeler hemde sebebsiz sudan sebeblerle kavgalılar bir taraf severek evlenmiş bir taraf kurban olmuşseverek evlenen boşanmış obür tarafda sürekli kavgalı hiç bir zaman huzur olmamış ama bunları bulan aracı olan bence büyük günaha girmiş 30 yıl geçmiş hala adam karısını dövüyor ikisi de yaşını bilmiyorum ama 50 yaşın üstünde
çok kötü demi
allah böyle evlilikten korusun herkesi
erkek kardeşin evlencek karsılıgında seni istiyorlar sence kötü mü ?
çok kötü bir şey
kız vereceksek kız alırız mantığı.kız biliyosun işte mantık olarak niye alınıp niye verilir
sadece kız verseler ya da sadece kız alsalar olmaz mı
bi aile gördüm zengin oldugu halde kendi kızını karşılıgında verdi kız aldı sonrada 30 geçti belki fazlada geçti bir taraf boşandı öbür tarafta ben boşanmıcam kuma getircem diyor yazık degilmi 2 tarafada
sadece kız alsaydı belki daha mutlu olurdu
Cevap
1Cevap
mal mı insanlar değiş tokuş oluyor ?
galiba
haala o tür evlilik duydugum oluyor
cahillik işte. Doğu da güney doğuda da bu kafa olduğu için yıllarca sürüp gidecek..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar