Meraba arkadaşlar. Ben sevgilimin esrar kullandığından şüpheleniyorum (umarım sadece şüphedir) ve bunu tam olarak anlamak istiyorum. Esrar kullanan bir insanın ne gibi davranışları olur ve vucudunda ne gibi değişiklikler olur.Kısacası nasıl anlarım ?
Cevabın nedir?
Kardeş ilk olarak olaya şu yönden bakmak gerek,
Sevgilinin maddi durumu nasıl ? eğer zenginlerse satıcılık yapmıyordur.
Ama yok değilse içmek için para lazım para içinde mal satmak lazım.Sattığı mal kadar kendine pay çıkarıyor.
Sevgilinle bir gün boyunca gez eğer seviyosan gerçekten sabahtan akşama kadar gün sonunda sinir,gerginlik,uykusuzluk gibi belirtileri varsa muhtemelen kullanıyodur.
İçtikten 30-60 dk sonra etkisini göstermeye başlar.
Genellikle sigara ile sarılıp içilir bunun etkisini göstermesi 2 - 4 saat arası sürer.
Ama müptelasıysa sarmadan maddenin saflığına göre değişir 2 ila 4 dk arasında bile etkisini gösterebilir.
Nasıl anlayabilirsin aniden gülme krizleri olabilir, rahat davranır sakindir,Çok konuşkan olur, terleme olur,gözlerde kayma ve gözaltı morluğu görülebilir.
Esrarın sokakta gizli söylendiği diğer isimler aşağıda
Derman, ot, plaka, mühür, sarıkız, anten, sarma, paspal, giya, gogo, gonca, kuru, cigara, cigaralık, deli gonca, ahna, henry, patates, keçi, yeşil, kendir, elek altı, siyah, saddam, kenevir, jelatin, mal, sari çiçek, sündüz , cam macunu, kına, kuriş, gubar,61 Yorumla- +1 yıl
Baba bişey dicem içmek için para lazım diyon zenginse içiyodur parası yoksa torbacıdır diyosun. Alakası bile yok o karaktere bağlı parasız içende çok.
En İyi Cevaplar
+1 yılgözlerinden anlarsın çok boş bakar yorgun gıbı durur halsizlik esrarı içip senın yanına geldıgınde anlarsın ama bunları 2 saat sonra belirgin birşey olmaz bağımlılık yapmaz bırakmak ısteyen bırakır ama esrarı kullanan arkadaş cevresı ıle gorustugu surece bırakmaz kötü değildir aslında esrar nadıren alıyorsa sakınleştırır insanı alkol içip sapıtan ınsanların tersıye daha sakın bı yapısı olur
97 Yorumla- +1 yıl
Hayır benim yanıma geldiğinde hiç öyle davranışlar görmedim.Sadece bir kaç kere arkadaşlarıyla bana çaktırmadan bu konunun konuşulduğunu fark ettim.Acaba satıcılığını mı yapıyor bilemiyorum...
- +1 yıl
satıcı (halk dilinde torbacı ) olması içmesinden daha kötüdür zaten satıyorsa ıcıyordur da hoş bırsey değil tabı ıcmesı bende 2 yıl kadar kullandım ama 8 yıldır ıcmıyorum zaten ıcerkende cok onemsedıgım bırsey değildi insanın beynını boşaltıyor adapte sorunu yaşıyorsun boş boş bakıyorsun bence bunu sevgılıne sor acıkca konuş ve işin kötüsü bağımlı bır sekılde esrar ıcen kişi zamanla bundan zevk almaz hap kullanmaya başlar daha sonra kokain ve en kötüsü eroine dogru gıder
- +1 yıl
Unutkanlık çok fazla . Mesela bazen bir kaç gün önce koınustuğumuz konuları bile unutabiliyor. Bu normal mi ?
- +1 yıl
bunu tamamen esrara bağlayamayız sen onunla beraberken konuyu aç son yıllarda esrar pek moda olmuş kızlar bıle esrar içiyor herkes esrar muhabbetı yapıyor açıkcası bende bır kez olsun tadını merak ettıgımden denemek istıyorum de tepkısıne bak karşı cıkarsa neden ne zararı var de sana benım dedıgım gıbı belırgın ozellıklerınden bahsederse kullanıyordur buyuk ıhtımal
- +1 yıl
Ben sigara bile içmeyen bir insanım böyle dersem direk anlar beni iyi tanıyo
- +1 yıl
biraz daha sabret ve ıyı gözlemle ya da acıkca sor boyle bırsey var mı dıyee
+1 yılBenim flörtleştiğim kişide kullanıyor mesela cinsel isteği oluyor yorgun gibi bakışları var umursamaz tavırları var dünya yansa umurunda değil gibisinden.
10 Yorumla
Ne kullandigina bagli esrarin cesitleri cok,neden süphelendin?
08 Yorumla- +1 yıl
Dışarda bir arkadaşıyla karşılaştık arkadaşı malı nasıl vereyim felan dedi oda 4 e böl gibi bişeyler dedi ben sorunca arkadasının esrar sattığını söyledi.Gecenlerde telefonu çaldı ve adama kızdı benim telefonum dinleniyo felan açık konusma gibisinden. Ve kullanan insanlarda tatlı isteği oluyormuş bu aralar çok çikolata yiyor
- +1 yıl
Onun ne farkı var ? Bağımlılık yapar mı ?
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
kardesim bu sekilde konusma duyduysan icmeme ihtimali yok kesin iciyor bunu anlamanin yolu ise yeni icmis halini yakalaman lazim davranislarindan anlarsin zaten rahatligindan filan aksam saatleri arkadaslariyla beraberken filan icer senden saklar aksam suphelendigin bir saat acil bisey uydurup cagir ozaman yakalarsin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
Arkadaş söylenenlerin çoğu doktorlar tarafından doğrulanan şeyler ama iyisi olmaz kafa eğlence için içiyorum arada içiyorum diyenlerin içmek için sığındığı bahaneler ve bu söylediklerinizin bir kısmı olur içen kişilerde yanlız önemli bazı maddeler var onlar kesin
1- hazır cevap olurlar
2- gözleri kızarıklık olur ve bazen baygın gibi bakarlar
3-hareketli olurlar ( kız olsun erkek olsun biraz seks de daha iyidir) kullanıldığı sürede ve seks e çok istekli olurlar bu kokain kullananlarda da görülür
4- stres ve boş vermişlik, görülür
5- aksiyon meraklısı olurlar ( hızlı ve tehlikeli araç kullanma gibi)
6-renklere ve sayılara daha da dikkatlidirler kullandıklarında
7-KullanAn kişiler elleri ayaklarıyla oynarlar stresten onun için elleri ve ayaklarında sürekli yaralar olur dikkat edin buda strestendir ( birde esrarı bırakanların vücutlarında sürekli yararlar çıkar belli bir zamana kadar o pisliği vücuttan atılması diye tahmin ediyorum ben)
VE BEN KEYFCİSİYİM DİYENLER BUNUN GÜZELLİKLERİNDEN BAHSEDENLER İSTESEM BIRAKIRIM DİYENLER DİR BAĞIMLIDIR54 Yorumla- +1 yıl
benim sayfamda banada yorum yaparmisinnn lütfen benim yardıma ihtiyacım var
- +1 yıl
Bilmeyen konuşmasın be bilader hız tutkusu olurmuş yok öyle birşey arkaya yavaş şarkıyı acican yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara sürer içen adam söylediklerinin cogu yanlış
- +1 yıl
@SuperLemonHaze35 katılıyorum sana. herkes profesörmü ya kendi yaşadıhını başkalarıda yaşıo sanıolar herkesin kafası farklı patlıo.
Bu konuya bı açıklık getiriyoruz ben uzun yıllardır kullanıyorum ve toplantılar normal iş hayatı vb. Yabancı dil eğitimleri kaptanlık eğitimleri hiç problem yaşamadım ve sigara kullanmıyorum kullanan insanlar herzaman 1 adım geride kalanlar diye yorumluyorum ama 12 yıldır düzenli canabis kullanıyorum ve yok göze bakınca anlarsın yok terler yok elleri titrer falan hikaye tanıdığım cerrah ve doktorlar var kimseye mabal okumayın internetten araştırıp gelmeyin evet kullanıyorum ama kova vb. Gibi şeyler asla yapmadım onlarda beyinsiz müptezel işi normal sigara gibi içilir ve nasıl belli olacağından bahsedeyim 1. İştah açık kalır ve tatlıya hayır demez
2 . Asla karşısındaki insanı kırmak istemez
3. Gezmeyi çok sever ve asla sorgulamaz içen insan senin gitmek istediğin yeri gezer ve çok keyif alır ve önemli detay İçen birisinin eli boş kalmaz kağıtla oynar çakmakla oynar ortamdan bir kaç dakika uzaklaşıp gelir parfüm kokusu artar falan yani arkadaşlar sizin bahsettiğiniz mevzular sokak mahalle serserilerinin tarzı çok abest yani o şekilde içen birisi emin olun yemesine içmesine dikkat etmezse balgam öksürük ve kanser bunlarla uğraşır ve bu tarz insanlar asla çalışamaz evden çıkmak istemez uyanmakta zorluk yaşar ama normalde bir insan Max. 5 saat uyusa yeterlidir örnekler kendime ait ( Ve arkadaş benim yaşadığım ülkede serbest )20 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Esrar kullananın elinde ayağında yaralar olur şöyle olur böyle olur bunlar hikaye esrar doğal bir antidepresan dır sakinlik rahatlık hissi verir çoğu ülkede hastahanesi bile var medicalmarijuana diye 250 hastalığa iyi geliyor diye biliyorum yanlız doktor kontrolünde ama bizim ülkemizde yasak ve bu doğal olarak yetişen madde birsürü kimyasal maddeler le aynı keseye konuluyor ve halk arasında adı diğerleri gibi kötü konumunda ve kullanan insan sayısı partisini kursan iktidar olur ama cezası veya yatarı olduğu için uzak durmak en iyisi.
30 YorumlaEğer sevgilin esrar içiyorsa ve içtikten sonra senin yanına gelirse ilk önce gözlerine bak gözleri kızarmışsa gözlerine biraz kilitlen ve artık gözlerini senden kaçırmaya başlar göz temasını çok kısa kurar , eğer hala esrarın etkileri devam ediyorsa sevgilinin hareketleri yavaşlar , refleksleri ciddi derecede azalır ve bazen saçma sapan şeylere bile gülebilir ve etrafa boş boş bakar. Çok acıkır iştahı açılır eğer gerektiğinden çok yemek ve tatlı yiyorsa yine esrar içmiştir. Çünkü esrar içmek insanın karnını acıktırır ve kan şekerini düşürür ve kişi çok yemek ve tatlı yemek ister.
61 Yorumla- +1 yıl
Bilginiz varsa iletişime geçer misiniz lütfen
+1 yılGöz altlari morarir tabi bunun için uzun süre kullanıyor olması lazım kouna falan bakmana gerek yok çünkü bu sigara ile harman edilip sarılan bir maddedir bence madde değil esrar ama biz öyle diyelim pupilla yani göz bebekleri küçülür gözleri kızarır tabi bunlar hemen kullandıktan sonra olur boş boş konuşur boş boş şeylere feci kahkalar atar yani bacim ben bunun ortamına çok girdim kullandım da ortama göre ama bağımlı olmadım bağımlılık yapmadı bende bağımlı olan arkadaşlarım var onlara da sasiyorum...
13 Yorumla- +1 yıl
esrar icenlerin tek cumlesi budur zaten kullaniyorum ama baginli degilim :) tamamen birak bakalim
- +1 yıl
Ben sürekli kullanan bir insan değilim ortamda uzatilirsa içerim bildiğin sigara la ne bağımlısı olacam kurban olsun alkole :-D
- +1 yıl
aynen doğrudur boş konusmak demiyelim ona içinde konusma dertleşme istegi olur diyelim..
+1 yılGereksiz gülmeler ya da tam tersi gereksiz hüzün olur unutkanlık gözlerde kızarma daha sonra duygu-düşünce bozuklukları duygusal gel-gitler filan olur halüsinasyon görür insan bazen ve ağır kokar
210 Yorumla- +1 yıl
Peki bağımlılık yapar mı ? Keyfi kullanıyorsa mesela aklına estikçe o zaman anlamam dahada zorlaşır.
- +1 yıl
Esrarın 2 türü var birine kimyasal madde atıyor ve bunun bağımlılık yapıcı etkisi var diğeri ise bildiğimiz ot hangisini kullanıyor bilemem ben istediğim zaman içerim veya bırakır uzun zaman kullanmam
- +1 yıl
Kullanmayı bıraktığın zaman duygusal bir değişim yaşıyor musun peki ?
- +1 yıl
Hayır örneğin birini seviyorsan hala seversin duygusal gel gitler ani oluyor
- +1 yıl
Peki son bişey daha sormak istiyorum acaba kullanıyosa üzerinde bulunur mu ceplerinde felan ?
- +1 yıl
Niye olmasın sigarayla karışık olabilir aynı sigara gibi olabilir fakat kokar esrarın kokusu farklıdır
- +1 yıl
Hmm çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Esrardan Halise düşecek hayal görecek La sende Bi kaybol Git... Hayatında hiç içtin mi içtim deme çarpılırsın... Bally mi sandın la bunu
- +1 yıl
ya ben bıraktıhım zaman kendimi astım o kafayla Allah'tan sağlam çivi çakamamışım attım 3 sn durdum gibi sonra düştüm yere. Ama sonunda Allah'ın yolunu bulduk elhamdülillah
bağımlılık yapmıyormuş,sadece bunu söyleyebilirim onun dışında normal zamanlarda belirtisi yok kullandıktan sonra anlayabilirsin işte kafası güzel olup çok gülüyorlar:)
24 Yorumla- +1 yıl
Canım kullanan erkekler genelde kendilerini temize çıkarmak için böyle bahaneler uyduruyolar bence. Ne olursa olsun kötü bir davranış
- +1 yıl
gerçekten bagımlılık yapmaz denemek isteyen varsa yanında sabahtan akşama kadar içebilirim ondan sonraki 1 ay içmeden durcam kamera kayıtlı bir evde durmaya hazırım... Hemde hiç zorlanmıycam... Bu eroin değil.. Bira gibi içsende olur içmesende.
+1 yılgöze her zaman etki etmez ağız kuruluğu önemlidir. muhabbeti akıcı ve seriyse herseye katılıyorsa olabılır bazen ne konustugunu hatırlamayıp ben ne anlatıcaktım gıbı seyler
11 Yorumlagözerinin altı mor olur.. gözün beyaz olan kısmı sarımtırak olur.. kollarına bak kan alınan yere morsa kullanıyodur. konuşurken saçmalar tuhaf hareketleri olur.. bir işe odaklanamaz.
06 Yorumla- +1 yıl
Tatlı yeme isteği artar mı ?
- +1 yıl
Peki her an her yerede kullanılır mı yoksa dumanı kokusu felan ağır olduğu için gizlimi kullanılır?
- +1 yıl
evet göz altları mor olur...beyaz olan yerler kırmızı olur. kan alınan yerdeki morluklar şırıngadan olur onun için eroin kullanması lazım esrar sigara gibi sarılıp içilen bir maddedir..
+1 yılbir dedi bir dedini tutmaz ki bu kişilern bende varda tanıdım öyle anladım
31 Yorumla- +1 yıl
La yürü git.
Sağlık konusunda 488 cevap paylaştı. bi tütün al..ver eline sar bakalım bir 3 lü de..ozaman anlarsın..
11 Yorumla
+1 yılKarsindaki senin anlamani istemiyorsa anlamazsin çok fazla icmediyse ama uzun uzun boğucu bir konuşma yap sorular sor alakasız cevap verebilir anlamadığını söyleyebilir gözlerin kizarikligi kesin sonuç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok gülme veya susma dalgınlık bir şey anlatırken unutmak ve unutkanlık gözler de kızarıklık ağız kuruluğu canının tatlı çekmesi yere tükür dersin ve tükürüğü çok az çıkar.
00 Yorumla
+1 yılgözlerinin içi kırmızı olur,gözaltı torbaları olur...
33 Yorumla- +1 yıl
aynen doğrudur..
- +1 yıl
gogoyu bilenler , belli oluyor :)
- +1 yıl
@Yer06Mafia anladığım kadarıyla bilgin var bana lütfen yardım eder misin birkaç sorum olsa sana
gözde kızarıklık olur sadece. onun dışında anlayabileceğin başka bir belirtisi yok sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
DOĞRUDUR.
+1 yılgözleri kızarıklığı geçsin diye göz damlası sıkıyor diye biliyorum net nasıl anlarım kullandığını acaaba?
31 Yorumla- +1 yıl
Evet benim nisanlimda kullanıyor tedaviye başladı üzerinde yakalti diye ve Şu an özel olarak ayrı tedavi yaptirilcak damladan nasıl anlayablrz
+1 yılBende kocamın spor çantasında parça parça incecik kağıtlar buldum ocb diye ne olduğunu bilmiyorum bende şüplenmeli miyim?
11 Yorumla- +1 yıl
Sarma tütün icmiyorsa o kağıtları ot için kullaniyodur
+1 yılgözler kızarık olur konuşmada biraz bozukluk olur kekemeler falan tatlı yeme isteği iştah artışı
20 Yorumla
+1 yılMeraba bisey sormak istiyorm esrar kullanan biri terler mi?
02 Yorumla
+1 yılGözler kızarır biraz :)
00 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın.
Esrarlı geceler.00 Yorumla
+1 yılgözlerinn altı çöker kararır
10 Yorumla
+1 yılGöz altı kıpkırmızı olur baygın bakar
32 Yorumla- +1 yıl
tek doğru cevap baygın ve boş bakışlar
- +1 yıl
Tek doğru cevap burada Gözlerinin kızarması... Sakinleşir içinde bir rahatlama oldugu için boş boş baktıgı sanılabilir.
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gözleri parlar kırmızı olur.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılgözleri kızarıksa , duraksıyorsa
10 Yorumla
+1 yılbana bak anlayabilcen mi :) ciddiyim
10 YorumlaOt fena değilde scanc güzel :)
00 Yorumlagöz altı torbaları
01 Yorumla- +1 yıl
uzun süre kullanım sonucu morarır..
göz bebeği büyür
11 Yorumla- +1 yıl
Şeker atmış Extazi atmışsa Göz bebegi büyür.. Esrarda göz bebegi büyümez.
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası