İster sitede olsun ister sosyal yaşamda olsun son zamanlarda dikkatimi çekiyor da , yüzü güzel olmayan kızlar biraz fizik yapıp af edersiniz " orasını burasını açıp " dikkat çekmeye çalışıyor gibime geliyor... Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kız ayool
Sizce de yüzüyle dikkat çekmeyen kızlar başka bir şekilde dikkat çekmeye çalışmıyor mu kız ayool?
Dikkat çekmeye çalışan da değil dikkat eden de kabahat bence 🙃 Kapalı bir kız bile azıcık bileğinin gözüktüğü bir fotoğraf paylaşsa sitedeki abazanlar hurra diye saldırıyor ilgi manyağı yapıyor onların da hoşuna gidiyor demek ki bu kadar basit :P Kaslı erkek profili baya var, hatta hiçbişeyi olmayıp s. kini çıkaranı bile gördüm geçen bir konuda 😂
Aynen ya dun bir kiz gordum yasi küçük 15 falan en fazla kaşı bıyığı var daha kizin minicik etek giymis ya cokta cirkin birsey ama gelen geçen donup yine bakiyor😕
Yüzüyle kazanamayan karaktersizlerin başvurduğu yöntem olduğu için pek umrumda değil amaaan. Ne ben öyleyim ne de çevremdekiler diğer insanlardan bana ne...
En İyi Cevaplar