Gururlandırmaktan daha farklı şeyler olsun istiyorum..
Ufuk Beydemir / Ay Tenli Kadın..
İyi geceler 🌙.
Ufuk Beydemir / Ay Tenli Kadın..
İyi geceler 🌙.
gururlandırmanın zaten bir çok çeşidi var iyi bir insan olursun güzel bir iyilik yaparsın vs vs ben sorunu tam anlayamadım ya da mutlu etmek gurur duymakla aynı hemen hemen mutlu etmek istiyorsan gidersin babana mesela fanatikse bir maç bileti alırsın ya da tuttuğu takıımın formasıdır zartıdır zurtudur annenede onun gibi hediyeler yani başka nasıl bir mutluluk verirsin işte diğerleride gurur duymak la aynı şeye gelir yani
Ben bu yaşıma kadar ailemi hiç mutlu edemedim
Varlık bazen mutlu eder.
Hoşgeldin elin nasıl
Sinir bozucusun eczaneye git abi
İnatçı değilsin gerçekten hiç.
İyi.
Ben temizlik yapınca annem o kadar mutlu oluyor ki ama babamı bilemem
Ahaha aynen bunu bende fark ettim
Tamam anne cepte baban içinde ona gazete filan oku bulmaca çöz filan belki işe yarar
Pek ilgisini çekmiyor onun midesi mutlu ediyor bence
Güzel bir sabah kahvaltısı hazırlayabilir pasta yapabilirsin.
Cevap
7Cevap
Onları al sınamaya götür ikisini gadasi romantik bir filme
😂Allah seni
Valla gadasi şahsen benim annem de babam hiç sinema yüzü görmedi aklımdan geçmiyor değil
Aslında haklısın ne güzel olur unutulmayacak bir anı fotoğraf çekmeyi unutma
Sende denemelisin
Aklıma yazdım teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ne yaparsan yap hepsi kısa süreli mutluluktur eğer gerçekten istiyorsan sadece onların sana dediklerini yap laflarını ikiletme onlar her zaman mutlu olur
Sana ihtiyacı olduğu zamanlarda yanlarında ol. Onlarında bazı konularda bize ihtiyacı var. Bunu hak ediyorlar çünkü her ihtiyacımızda yanımızda oluyorlar. 😊
hayırlı bir evlat ol, onları üzme, onları sevdiğini belli et, okulunda işinde başarılı ol ki ailen işte benim yetiştirdiğim kız desinler
Onlara olan sevgini göster erkenden kalkıp kahvaltı hazırla günaydın de onlara knka
Ailemi hiç bir zaman mutlu edemedim. Beni hiç bir zaman anlamadılar ne diyeceğimi bilmeden eleştirilerle dövülüyorum her şeyi her lafı yüzüme vuruyorlar. Aranızda bir psikplog varsa (burda psikolog ne arar) bana yardım edebilir mi.
Sen eniyş mertebeye gel gurur kaynakları ol
Vatanına milletine bu ülkeye hayırlı biri ol yeter
İstedikleri gibi ol çalış deseler çalış yat deseler yat
Buna katılmıyorum.
Karar senin ama başka şekilde mutlu edemezsin istedikleri biri olamazsın
İstedikleri biri olmak için çalışmıyorum bu çok yanlış bir düşünce insanın karakterini kendi belirlemesi lazım.
Tamam pardon
Beraber yasa
sevginle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar