Aile ne demek hiç birşeyle mutlu olamıyorum?

Ben 3.5 yasindayken ailem ayrildi ben babamin yaninda kaldim ankarada babam 5 evlilik yapti 5 tane uvey anne gordum dayak yedim maddi manevi her turlu zarari gordum babam dan 15 dikislik bacagima bicak yedim uvey annemin birisi sirtima şisle dovdu kanayana kadar izleri duruyor hala 14 yasinda yetimhaneye verildim kactim ordanda tacizccisi erkekcisi orda zarar gordum hep. Eve dondum geri okumaya calistim liseyi kendim bitirdim annemi hic gormedim anne tarafinda akrabalarim hic birini tanimadimm teyzelerimi kuzenlerimi. Sonra ailem trafik kazasi gecirdi olduler oldukten sonra bababim babam olmadigi cikti ortaya oz babam degilmis. Maddeye her seyi kullandim kimsem kalmamisti sonra annem aklima geldi annemi bulmaya gittim antalyaya teyzem gili. buldum annemin numarasini aldim anne demedim cunki yillardir arayip sormadi. Aradim konustum gercek babamin kim oldugunu sordum bir isim verdi gittim buldum dna testi yaptirdik ondada babam cikmadi. Adam benim oruspudan evladim olamaz dedi. Tekrar aradim annemi bu sefer kim dedim baska isim verdi oda babam cikmadi. Annem baskasiyla evlenmis evlendigi kisi ise ben 3.5 yas oncesinden dayak yedim beni bebekken dovdugu adamla evlenmis kafamdan kaynar su doktuler bas parmagimi kirdilar agzim burnum kan icindeyken beni atmislar megersem babam sandigim kisi dayanamis beni almis yanina. Annemin bacım oldu gu cikti sonra ondan sonra beri tek basima calisip kendim i idare etmiyorum calisiyorum
Aile ne demek hiç birşeyle mutlu olamıyorum?