Helal olsun Haluk Levent. Son zamanların en büyük iyilik hareketi AHBAP hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?

Helal olsun Haluk Levent. Son zamanların en büyük iyilik hareketi AHBAP hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?

Merhabalar..
İyi bir rock müzik dinleyicisi olarak Haluk Levent' i çok seven biriyim. Haluk Levent’in bir şakanın ardından başlattığı AHBAP hareketi, kısa sürede gönüllü ordusuna dönüşerek 48 ilde 3 bin 490 üyeye ulaştı. 10 ayda 821 aileye yardım edildi, 101 öğrenciye burs verildi, 37 hastaya medikal araç bağışlandı. AHBAP, Ayvalık’ta 400, Tire’de 200 gönüllüsüyle binlerce fidan dikti.. Haluk Levent, yardıma ihtiyacı olan herkese koşmaya çalışıyoruz. Ancak önceliğimiz çocuklar diyor..

Twitterda bir takipçisinin bu espirisi üzerine başladı herşey..
Haluk Levent öncülüğünde kurulan ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde örgütlenerek sosyal sorumluluk etkinliklerine imza atan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) resmen dernek oldu..
Haluk Levent helal olsun diyerek sorumu yöneltmek istiyorum..
Ahbap hakkında ne kadar bilgi sahibi siniz?
Yardım kuruluşlarına katkıda bulunmak adına neler yaparsınız?

https://ahbap.net