eski sevgilimle tekrar başlamak istediğimi söyledim oda bn artık arkdaşlıktan öteye gitmez ddi çok hırslı ve sınırlıyım napmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Cevaplara baktım, gerçekten olumlu şeyler yazmışlar..
Öncelikle, eski sevgilin, herşeyi açık konuşmakla, senin dostluğunu, arkadaşlığını hakettiğini göstermiş, onu bundan mahrum edemezsin..Gelelim sana, büyüklük yapıp, onu arkadaşın olarak gördükten sonra, inan, senin önün çok açılacak..Bak neler göreceksin..Hayatta neler varmış.. bile diyebilirsin..027 Yorumla
Soran+1 yılaçık olmuyor bna bn zorladıkca söyluyor kac gundur ses yoktu bugun amaın ne falan dıye sorunca arkadas kalaım ddı
Soran+1 yılaınen tamam arkadas kalaım sn kafanda bıtırmıssın ztn senı zorlamıycam dıycem ve sabırla bklıycem
Soran+1 yıltamam bk ona neler ypcam nsıl uzdu bnı it
Soran+1 yıltamam sakın olcam tamm :)
Soran+1 yılsöz dua et bna
Soran+1 yılşimdi amacım senı yedekte tutmak degıl arkadas olmak ddı bnde ttamam olalım dıycem
Soran+1 yıldedım bı sure ılk mesajları bn atcam kı alışsın yoksa tmıyor herdaım bnı arayıp cagırabılırsın bı derdın sıkntın olusa ddı herzmn dınlerım ddı bnde tamam ddm
Soran+1 yıloha ya okdadr da deıl
Soran+1 yılsevgılısı olmadan ıns bana döner
Soran+1 yılmesaj atıyorum nbr dıe ısım var bıraz musade dıo bıdha yazmıyor ya gıcık oluyorum
Soran+1 yılcok canım acıyor o böyle davranınca ama sabretcem göruceksın o bu hale gelecek
Soran+1 yılof ya dalga gecme hıç mı umut yok lan
Soran+1 yılne bılıyım arkadas kalalım dıo arkadas gbı konussuyorum oda yok adamda seytan dıo agzını burnunu kır
Soran+1 yılyok bn yapamıycam galıba ya hıc karsılık vermıyor boşa kurek cekıyorum glba
En İyi Cevaplar
+1 yılaynaya bak , dön ve kendine deki ;
https://www.youtube.com/watch?v=Ut6KUTjf5Tk
'' heyyyy kızım ne zamandan beri seni istemeyen birinin peşinden koşuyorsun, hemen toparlan ''
de... al ordan bir gazı ve sonrasındadinle kop kop kop :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yıleger o seni takmıyorsa ark kalalım diyorsa istemediğin için de olsa ark olarak kal başta zorlanırsın kıskanırsın ama iradene hakim olup belli etme zamanla sende bu duruma alışırsın.ve sen onu umursamamaya başladığın anda bu sefer o seni umursamaya başlayacaktır ve seviyorsa geri dönecektir
07 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum kı olurmu adam 2 haftadır arkdas gbıyız ama hıc umursamıyor bnı bn dha cok uzuluyorum
- +1 yıl
aynısı bende de olmuştu eger seviyorsa olur uzulme bence sende . bak ben su söze cok inanırım gun gelir devran dönermiş. bence bu saatten sonra takmamaya calış ne bilim aklın a geldikçe muzik dinle mutlu ol onu daha az duşun
Soran+1 yılyanı o bna döndugunde tamam bnde dusundum evet olmuycak bsy tek taraflı ugrasmamın anlamıyok sen ztn kafanda bıtırmıssın arkdas kalalımmı dıım yoksa nasıl dıım
- +1 yıl
söyle de sen zaten kafanda bitirmişsin ben ne kadar caba harcasamda olmayacak arkadaş kalalım en hayırlısı bu .
Soran+1 yılaınen o işim war dedı yazmıyor sımdı bılerek yazdıgında bna bnde aınen konusmalarından ve hareketleınden kafanda bıtırdıgını anlıyorum bn ne kadar cabalasamda olmayacak arkadas kalım dıım evet hem acık kpı bırakmıs olurum hemde kafası karısır
- +1 yıl
evet canım öyle yap hem de havalanmasını engelllemiş olursun ama hç taviz verme
Soran+1 yılsabır sukunet beklıycem
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence arkadaş kal olur de ama dewamlı geçmişe yaptıklarınıza bağla intikam almak istiyosan kendıne tekrar baglayabılırsın
053 Yorumla
Soran+1 yılintıkaam almak okdr cok ıstıyorum kı anlatama bu laflarını yesın ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılonun için kendıne tekrar aşık etcksn konusmaya dewam etcksn bı erkek dewamlı konusan onunla ılgılenen kızdan etkılenır onun sewmedgnı huylarını bı kenara bırak bı sure daha cool takıl onu da onemsemeden kıskanclık gostermeden sadece dewamlı konusarak dewamlı gulerek konus ılgılen sonra senın yoklugunu arayacktr bı sure sonra baglarsn kendıne ama onu sıkma sana karısmasna da ızın werme bazen gecmıse don
Soran+1 yılsen yptınmı bunu pekı olurmu bnı hala sevdıgını bılıyorum ama aılevı nedenlerden dolayı ımkansız oyuzdn ıstemıyor tekrar baslamak
Cevap sahibi+1 yılben yaptm ben eskı sewgılıme dgl benı reddeden bı cocuga yaptm en zayıf noktasndan wurdm ıntıkamım cok agır oldu hala benı sewıyo mesela su an bıle ıntıkam almama ragmen o naparsa yapsn hep ıyılıkle karsıladm ben ters dawranmadm aynen dedklermı yaptm sonunda ıntıkamımı aldm
Soran+1 yılama bn sevıyorum onu zaafım war ynı karısmadan nsıl durcam pek bılmıyorum şimdi bni pek takmıo işim vsar deıp mesaj atmıyor kafasında bıtırmış yanı napmalıyım snce şimdi
Cevap sahibi+1 yılhayr kafasnda bıtırdıyse tekrar kanına gırebılırsn zor dgl bu benm ısım daha zordu dusunsene benle konusuyodu cıkacaktık bulusma gunu ayarladk we baskasıyla cıkmaya basladgnı ogrendm bana kendısı de soylemedı baskasından duydm ondan sonra ıntıkam almaya karar werdm bende sewıyodm yanı psıkolojık sorunlarım basladı o olaydan sonra derken o kız hayatındayken konusmaya basladk bız sonra o kızdan ayrıldı benı sewdgnı soyledı cunku dedgmı yaptm ılgılendm konustm ama umurmasamdm
Cevap sahibi+1 yılsenın bıraz ıradeye ıhtıyacn war saadece zaafına yenık dusme
Soran+1 yıltamam şimdi guzelce knusuyorduk ısım var dedı ve tersledı brazda havalandı acıkcası şimdi bn ne dıyım şey nasıl bn acıkca tekrar deneyebılecegımı sevdıgımı söyledım ama sen arkadas kalaım dersen sen bılırsın umarım pşman olmassın bundan snra benim gözumden arkadastan öteye gıdemessın dıyımmı yoksa arkadas klmak ıstemem dıyıp hıc mesaj atmıyımmı
Cevap sahibi+1 yılarkadas kalalım o zmn de ben yıne de senle konusmak ısterm falan de aılevı sebepler cok mu ımkansz ?
Soran+1 yılyası buyuk ve oglu var ıstemıyorlar evet zor ama ımkansz deıl ztn şu saattn sonrada bnle onla evlenmek ıstemıyorum sdece ıntıkam
Cevap sahibi+1 yılo zmn dedklerımı harfıyen uygula emın ol kosa kosa donck sana
Soran+1 yıltamam mesela bna ısım var dedı knusmuyor bnle ama facede takılıo sımdı nasıl sınır oluyorum nasıl canım yanıyor anlatamam
Cevap sahibi+1 yılsende yapcksn tam konusmanın ortasnda ısım war dıycksn ılk mesajları once sen atcksn sonra sonra o atmaya baslyck
Soran+1 yıltamam anladım sımdı ondan bklıycem ama ısım var dedı cnku yda bugun dönmesse benimı dıyım aksam falan tamam arkads kalaım dıe yoksa bklıyımmmı
Cevap sahibi+1 yılonun atmasını bekle bıraz atmazsa sen at napıysn falan dıye sewıyelı yaz bı de o yazarsa gec don
Soran+1 yılondan bklıycem yazarsada geç döncem tamam
Cevap sahibi+1 yılıntıkam kolay alınmıyo cok ıyı bılırm o yuzden senı cok ıyı anlıyorm ama ız bırak onun hayatında tek yapman gereken bu
Soran+1 yılbn onda ne ızler bıraktım be ama adam cok kolay atlatıyor
Cevap sahibi+1 yılhıc bı erkek ılk ayrıldgnda keske demez anca bı ay sonra bır yıl sonra aklı basına gelır sen ıyıce yer et hayatında sonra boslugnda yıkılacktr
Soran+1 yılnasıl yapcam ozmn bunu mesela sunu ypcam arkadas kalalım dedı bnde tamam ddm 2 hftadır buluştugumuzda sarılıp öpüyor bnde ızın verdım hep ama madem arkdasız sarılıp öpmesıne ızın vermıycem dogrumu snce
Cevap sahibi+1 yılewt tabı kı ızın wermcksn o yaptıklarını ozleyeck herseyını ozleyeck senın onun hayatında sıradan ama ozel olmayı basarcksn gozunu doldrcksn kendını gostercksn ama bunu sezdrmcksn
Soran+1 yılof cok guxel knusuyorsun ama nasıl yapcam bılemıyorum cok yardımcı oldun bna cok saol keske hep ynımda olsan kndı arkadaslarım of boswer dııp kusmuyorlar bnle
Cevap sahibi+1 yılkeske olsaydm canm gercekten cok yardmım dokunurdu sana tecrubelı bırı olarak yanında olurdm yol gosterırdm sana ama dedklerımı bıraz dusunsen yapabılecgne ınanıyrm once bıraz sakınles cunku su an bocalıyosn her kafadan bı ses cıktgı ıcın
Soran+1 yılkafasında bıtırmıs ve cabalamıyor bu canımı acıtıyor evet ama sevdıgını bıldıgım ıcınde bıraz rahatım ve umudum var .keşke ynımda olup bocaladıgımda şöyle yp dıye yönlendırsen ınan kırk yıllık arkadasm gbı dınleyıp akıl verdın ve dgru seyler söyledın cok saol
Cevap sahibi+1 yılne demek canm her zamn yardımcı olurm merak etme sen yeter kı sakınles bıraz aklınla hareket et o yeter sana
Soran+1 yılşuan cok g.tü kalktı dönsem kbul etcek hmn dıe ve aklı karstı tekrar denesemmı dıe bılıyorum öyle olmasa arkadas kalalımda demez ne kalcan eskı sevgılınle hersey bıtmısse arkadas dmı ama bnde onun mesaj atmasını bkleyıp bnde arkdas klmak ıstıyorum dııp ılk önce havasını söndurcem snra arada bır mesaj atcm ama sadece nslsın npıorusn dıe bktım knusuo bnle ısım var dııp konusmayı kesıcem ve o atana kadar atmycam buluştugumuz zmn sarılıp öpüşmek yok ama samımı ıyı davrancam ve karısmıycam
Soran+1 yıldogru anlamışım ve dgru dımı
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle canm we ılk baslarda dewamlı mesaj atan sen olcksn zamanla sen azaltcksn dewamlı guler yuz gostercksn onu onemsedgnı bellı etme kıskanma da sakın kıskansanda bellı etme bulustgnzda sakın dokunma ona arada kacamak bakıslar cekıcı bakmaya ya da derın derın anlamlı bak sonra o da etkılenıp bakmaya baslayınca kacır gozlerını we bı daha bakma daha da guzelles en onemlısı bu makyajını saclarını gıyımını herseyını yenıle sana en yakısanı yap mesajları o atmaya baslayınca gec at ama yıne gul
Soran+1 yılanladım tamam aynısını yapıcam umarım işe yarar
Cevap sahibi+1 yılfazlasıyla yarayack canm merak etme ben ıntıkamımı 1 sene sonra alabıldm sen hemen alabılcksn cunku aranzda baska kız yok
Soran+1 yılevet ve hala bna zaafı var ypıcam ınan bna bklıycem sabırla bugun bn adım attgımda gerı cekılıp mesaj atmadı ya nsıl uzludm bak bn ona neler yapıcam
Cevap sahibi+1 yılatacak zamanla onu da yapack yeterkı sen kalbınle dgl aklınla hareket et sewdgnı soyledgnde umursama sakın tamam mı gecmısle ılgılı konusmak ıstedgnde sakın ızın werme
Soran+1 yıltamam aınen ypıcam şımdı mesaj atmıor ya dıımmı kafan karısk oldugun ıcınmı meaj atmıyorsun yoksa knusmk ıstemedıgın ıcınmı dıımmı cwp verıncede bnde arkdas klmak ıstıyorum dıımmmı yoksa bklıyıımı
Cevap sahibi+1 yılyok sen mesaj at bıraz konusabılır myz dıye dusundm haklısın galıba arkadas kalmalıyız bız de saygılıyım kararına de sonra ee naslsın dıye gır soze arkadas gbı dawranmaya basla
Soran+1 yılınanmazkı ıstersen beklıyım bıraz dusunsun o atmassa bır ıkı gun ben atıyım tbı dayanabılırsem
Cevap sahibi+1 yılonun atmasını bekle o zmn sonra bı ıkı gun gectkten sonra sen atarsn dusundm tasındm kararına sayglıyım arkadas kalalım hayatımda ol ıstıyrm cunku dersn sonra gıdısata gore arkadas gbı dawranacgnı bellı edersn ama sakın samımıyetı artrma eskısınden de farklı ol sewgdnı bellı etme merak etsn
Soran+1 yıltamam kafamda bnımde bıtırdıgımı sevgılı artık görmedıgımı farketsın
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle yolun acık olsn canm ıntıkamnda dişiliğini kullan
Soran+1 yılşimdi geldım dıe mesj attı napıyım
Cevap sahibi+1 yılhosgeldn de naslsn falan de sonra da en son kararını ogrenmek ıstıyrm de
Soran+1 yılamacım senı yedekte bırakmak deıl ıı bır arkdas kalabılmek yazmıs
Cevap sahibi+1 yılbız hakkında ne dusunuyosn de artk bız dıye bsı yok farkındaym ama de arkadas kalalım demene de saygı gosterıp kabul edıyrm de
Cevap sahibi+1 yılguzel o zmn arkadas kalabılırz dıyebılırsn canm
Soran+1 yıltamam dıycem bnde susundum arkads klmamız dha mantıklı dıycem
Cevap sahibi+1 yılewt aramzdakı engellern farkındaym dusundm sana katılıyoırum de
Cevap sahibi+1 yılarada gecmıse don ıstemsz olyo gbsnden bensz hayatn nasl falan de sonra k.bkma ıstemsz falan de
Soran+1 yılaınen dedıgın gbı yptım tamam sen ıstemıyorsan tek bsıma zorlıycak halım yok arkadas kalmak en mantıklısı dedım oda bnı sevmese ıstemese hıc knusmaz arkadasta kalalım demez cnku eskı sevgılıden arkads olmaz helede hala sevıyorsan
Soran+1 yılyok bn yapamıycam galıba ya hıc karsılık vermıyor boşa kurek cekıyorum glba
Cevap sahibi+1 yılbı gunde herseyın olmasını bekleme kendını alıstrman lazm yoklugunun bellı olması lazm
Soran+1 yılcewap vermıyorkı nasıl kndımı alıstırıyım hçbişy yazmıycam oyazana kadr baskasıyal cıkmaya baslıycam dıycem blkı kıskanır
Cevap sahibi+1 yılhayr hayr sacmlama hemen pes edıysn ben bı snede aldm ıntıkamımı dıyrm sen hala pes edym dıyosn o yazmıyosa sen yaz
Soran+1 yılne yazıyım ya kac kere mesaj attım ses yok adamda bu ıstemıyor bnı bllı kırmamak ıcın arkadas kalalım demıs dha fzla kndımı dusuremıycem o yzmadan yazmıycam yazarsada sevgılım var atma dıycem yeter ugrasamam
Cevap sahibi+1 yılsen blrsn canm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sınırlısın derken anlamadım. bende kız erkek ılıskılerınde erkek ıstemelı yoksa olmuyo dene bakalım adamı kafalarsan ne ala tebrıkler tam bır hatunsun derız ama zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın durumu açıkca söylemiş bırak daha ne zorluyorsun insan kendine yediremiyor ama bırak git işine bak kaşınma fazla istersen daha çok rezil olmak var işin içinde.
02 Yorumla
Soran+1 yılyedıremıyorum kndıme ınan canım cok ynıyor ama bska carede yok
- +1 yıl
İşte hayat bu duruma getirebiliyor onun için içine at üzül darıl ama bir daha bu duruma gelme kendine açından. zor bir durum yapacak bir şey yok önüne bak.
Daha fazla kendini düşürme. Ve onun arkadaşlığını isteme hertürlü irtibatını kes.
00 YorumlaGider öyle ya da böyle gider ama sende dıkkatli olmalısın kullanmaya calışabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılkullnmak?
Soran+1 yılaramızda öyle bsy gecmedı
ne güzel söylemiş işte olur diyip seni kullansa ya da dalga geçse dahamı iyiydi
00 Yorumlanoluyo ya geçenden beri kaçıncı arkadaş kalalım konusu,arık moda oldu heralde :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbutun erkekler toplandı bunu moda yptı galıba :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılılıskı bıtmıs bu arkadas olayı ne ya bıttıyse bıttı sende aslında suc bırak gıtsın adam kafada bıtırmıs salla
02 Yorumla
Soran+1 yılozmn kafamda bıtırdım ıstemıyorum de arkadas kalalım dıyıp arada bı mesaj atıp ne ıbnelık ypıo
Cevap sahibi+1 yılonu ona soracan kardes
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. bşy yapma bitmiş demek ki
00 Yorumlasevgililer arkadaş zor kalır bunu unutma:))
00 Yorumlaarkadaşlık olmaz gardaş kalalım de
00 Yorumlayapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?