Sevgilim arkadaş kalalım dedi yardım edin lütfen?

hemen kısa konuya girmek istiyorum biz 2 ay önce tanıştık herşey çok güzel gidiyordu arkadaş oldugumuz sürece her gün mesaj atardı konusur sohbetler ederdik buluşmaya başladıgımızda ona bir kaç buluşmada ister istemez kapıldım arkadaş olarak devam ettik bu denize yazlıgıga gittiginde gece dayanamadım saat 2 de 5 dk dahi gorsem yanına gitti herşey çok güzel gidiyordu bir kaç gün sonra bulusalım seninle konusacaklarım var çok düşündüm geceleri konuşup açılsam mı diye ben acılmasam yarın bir gün yanında birini gormekten korktum ve buluştuğumuz zaman açıldım onunla beyaz bir sayfa açmamı onu mutlu edeceğimi hoşlandığımı söyledim ve başka konulara girdik 2 saat düşündükten sonra evet dedi bir kaç gün sonra çıktık gezdik dolaştık eglendik gözlerinde mutluluğu görebiliyordum bu kız çok gezen biri 15 20 gün sonra geceleri 11 gibi kızlı erkekli bulusuyorlar bende dağ külübüne üye ve turlara katılıyorlar bununla konuştum seni kısıtlamadığımı sadece o erkekli ortamlara benimle girmesini istedigimi söyledim ve tartıştık 2 gün önce gece yanıma geldi bu konuyu konuştuk seni kısıtlamadığımı sadece benimle o ortamlara girmeye girdiğimi söyledim tartıştıktan sonra bana seni sevmiyorum dedi ben yıkılmıştım o sözlerden sonra geldi bana sarıldı sen çok değerli birisin benim için dedi seni sevmiyorum hoşlanmıyorum senden dedi benim gözlerimden ister istemez yaşlar geldi ve ayrıldı gitti dün gece mesaj attım gece yanıma geldi son bir şanş istedim hayır ama arkadaş kalabiliriz dedi arkadaşlar gece gündüz onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor psikolojim bozuldu onunla gittiğim yerlere gitmiyorum her saniye aklımda ne yapmaya çalışıyor yardım edin bana şu ramazan ayı sizlere ihtiyacım var şu an bile gözlerimden yaşlar geliyor onu arıyor gözlerim görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşşekürler...
Sevgilim arkadaş kalalım dedi yardım edin lütfen?