Arkadaşlar üniversite 3. Sinif öğrencisiyim eşimin kuzenin sevgili yurttaki oda arkadaşım ve sınıf arkadaşım. Surekli bize geliyorlar, bize dediğim misafirliğe değil gece geç saatlerde uyumaya geliyorlar bizim eve gerçekten artik sıkıldım evimiz onlar icin pansiyon oldu resmeb, müsait misiniz falan da demek yok arayıp size geliyoruz diyorlar misafir olarak gelseler sohbet muhabbet etsek gam yemem geç saatte gelip surat asiyorlar bu sure sonra illa biri uyuya kalıyormuş gibi yapıyorlar odaya gidince sabaha kadar konuşuyorlar gerçekten bıktım artık bu durumda siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılKocanın kuzenini anladım da sınıf arkadaşına ne oluyor? Kızım bu kadar rahat takılmaya devam ederseniz o gelen kişi sayisi artar sizin ev de yuva olmaktan çıkıp pansiyona döner. Bir dahaki sefere geldiklerinde kapıdan çevir. Yatılı misafir kabul etmiyorum uzun bir süre de. Bu kadar basit. Kocanı da uyar ayni tavrı takinsin. Yumuşak yüzlü olma bu kadar
24 Yorumla
Soran+1 yılİkisi sevgili işte bizde kalıyor
- +1 yıl
bu ne rahatlık sizde ki
Soran+1 yılBizle ne alakasi var ya gelmeyin diyoruz yine de geliyorlar kapıdan da kovacak değiliz ya
- +1 yıl
Niye kovamiyosunuz? Bu kadar taskinliğa ben olsam kovarim mk
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Benzer durum yaşadım çoğu insan gibi :) Ben resti çekmiştim moruk. Ya gelin hepbirlikte kalalım ya da kaşınız gözünüz ayrı oynamasın benim bir düzenim var bozmayın aga okulu bitiremiyorum bakın. Diye bastım kalayı. Olay çözüldü, daha da davosa gelmediler :)
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten bize ders çalışmaya geliyorlar sonra sevgilisiyle muhabbet ediyor sınav günü niye kopya vermiyorsun kağıda büyük yazsana diyor böyle sey mi olur ya
Soran+1 yılValla bilmiyorum artık bıktım bir düşük yaşadım zaten kimsenin umurunda değil ya kafamı dinleyemiyorum evin içinde huzur kalmadı yazın staj yapmaya gitmek istiyorum gitsem bu sefer komşular bunlar evli değil demek ki gerçekten 4 kişi öğrenci olarak kaliyorlarmış dicekler gerçekten yoruldum
Soran+1 yılBaşımdan geçenleri anlatsam su 1 yılda halime ağlarsın ama bilenlerin umurunda değil işte, destek değil köstek oluyorlar
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBu yüzü ya sen ya eşin biriniz verdiniz sonuçta ama kim bu kadar gevşek davrandıysa o halletsin. Gelmeyin artik yatılı misafir ağırlamak beni yoruyor de gitsin hastaysa hasta revir mi senin evin niye hastaneden çıkan sana geliyor
116 Yorumla
Soran+1 yılİki gün önce konuştum zaten bize geldiklerinde artık istemiyorum laf söz oluyor dedim sürekli bahane uydurdular bu son dedim iki gündür aramıyorlardi zaten bugün de bu bahaneyi uydurmuşlar emin ol inanmıyorum zaten ama anlatamıyorum işte kırmakta istemiyorum biri sınıf arkadaşım diğeri eşimin kuzeni iki ucu boklu değnek, eşim iki gün önce bir daha geç gelirseniz kapıyı açmaması dedi bugün bu bahane işte
- +1 yıl
Esinin kuzeni de saatini ayıbını bilsin. Eşine de sert tepki ver biraz kuzenine çeki düzen versin sen de kendi arkadasina net bir sekilde bir daha bu saatte ve yatıya gelmenizi istemiyorum de. Kırılacak kadar gurur olsa böyle şeyler yapmaz zaten biraz kendi yuvani düşün bırak kırılan kırılsın daha iyi iste ayağını keser
Soran+1 yıl2 gün önce söyledim zaten ikisine de istemiyorum artık bu son diye şimdi de hastalık bahanesi çıktı bıktım artık gerçekten
- +1 yıl
Hasta olan niye size geliyor anlamadım. 2 günde ayni şeyi tekrar edebildiklerine göre ciddi ve sert bir tepki vermemişsin demekki
Soran+1 yılValla bilmiyorum şu saat oldu hala gelmediler uyumak için onları bekliyoruz resmen
- +1 yıl
Hak ediyosunuz siz o zaman
Soran+1 yılZaten eve geliyorlae suratları asık yalandan iki muhabbet kuruyorlar sonra uykumuz geldi diyip gidiyorlar uyusalar neyse dicem sabaha kadar muhabbet ediyorlar
Soran+1 yılBıktım ya sen olsan napardin böyle bir durumda
- +1 yıl
Bir dahaki sefere kapıdan geri yollarım. İçeri almadan kendinize çeki düzen verin burası pansiyon değil derim. Ama belli ki sen fazla yumuşak yüzlüsün. Hadi kuzeni anlarım da sınıf arkadaşını habire gece eve almak ne oluyor? Nasıl bu kadar rahat olabiliyosun anlamıyorum bozulursa bozulsun aran evdeki huzurundan önemli mi
Soran+1 yılBen rahat değilim zaten başımdan bir düşük olayı geçti o yüzden bir şey demiyordum ama anladım şu an bizim yanımıza değil pansiyona geliyorlarmış
- +1 yıl
Cevir yoldan gitsin iste kotu bir dönemden geçiyorum gelmeyin bir süre de ve o süreyi her zaman uzat kessinler ayaklarını. Kuzenin annesi babası bişey demiyor mu kaynanana vs anlat durumu
Soran+1 yılSana şunu soyliyim geçen hafta pazartesi dersi dinle notların düşük gitme dersten dedim kimse beni anlamıyor dedi ne alaka anlamamakla dedim çekti gitti, ne diyim ki artık
- +1 yıl
Bence sen kendine 'bana ne ki?' de mesela
Soran+1 yılUykun yoksa özelden dertleşebilir miyiz çok ihtiyacim var gerçekten
- +1 yıl
Maalesef sabah erkenden dersim var birazdan uyumak zorundayım yarin yazabilirsin ama istersen
Soran+1 yılTamam takip ediyorum ben seni müsait olunca mesaj atarsın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
İyide bunu kendi arkadaşına soylemelisin rahatsız oluyosun madem uykumu alamazsin dinlenemessin soyleyeceksin tabiki veya odanın başka biri ile değiştir değiştirme şansın var ise
047 Yorumla
Soran+1 yılOdamı nasıl değiştiriyim evliyim diyorum sana 10 odalı evde yaşamıyoruz bizim eve geliyor sürekli yurttan izin alıp sevgilisi de eşimin kuzeni
Soran+1 yılEşimin kuzeni yazmıştım 6 aydır evliyim belirtmeyi unutmuşum, biri eşimin kuzeni diğeri yurttan oda arkadaşım ve aynı sınıftayız sevgililer sürekli bize geliyorlar 3 günde bir illa bizdeler gerisini sen düşün öğrenci evine döndü gerçekten bıktım
Soran+1 yılMisafir olarak gelmelerinden sorun yok ki ama hep geç saatte gelip uyumaya gidiyorlar bize değil evimizdeki boş odaya geliyorlar resmen
- +1 yıl
Ya her türlü sıkıntı ya benim ozelim var bunu eşiniz konuşmalı çekecek kenara dicek kardeşim gel ama hergün hergün geç saatte bir sal kardeşim yeter bokunu çıkarmayın diyecek yani ben olsam derim yani hergün hergün ne oyle herkezin bir özel hayatı var misafirliğin de adabı var yahu
Soran+1 yılGerçekten bunların hepsini söylüyorum ama yok olmuyor işte
Soran+1 yılZaten eve geliyorlae suratları asık yalandan iki muhabbet kuruyorlar sonra uykumuz geldi diyip gidiyorlar uyusalar neyse dicem sabaha kadar muhabbet ediyorlar
Soran+1 yılEvli olsalar bize mi gelirler
Soran+1 yılYakın arkadaştık ama bu kadari fazla işte öğrenci evi değilmiş burası
- +1 yıl
Ya arkadaşım ya sen bayan arkadaşı cekeceksin kenara ya da eşiniz çekecek kenara adam akıllı durumu izah edeceksiniz ulan böyle saçma şey mi olur valla ben sinirlenirim ya eşimle kendi evime rahat takilamiyacakmiyim bunu yapmaktan başka çaren yok hadi ordan et kirilirsada kırılsın boş ver 👍
Soran+1 yılBilmiyorum bakalım eşimi aramışlar size gelicez demişler onlarda patron eşim onu arayın demiş beni aramadilar aradım acmadilar da, gelicekler mi görücez. Gelmezlerse de suçlu biz oluruz zaten kız hastaydı yalnız bıraktıniz cart curt yine bize surat yaparlar yani
Soran+1 yılÇözüm yok belli ki
Soran+1 yılBenim halim ne acaba bu durumda bilmiyorum
Soran+1 yılArtık ne oluyor bilmiyorum biz mi abartiyoruz acaba diyordum ama gelen yorumlardan bizim haklı olduğumuzda belli oluyor işte
Soran+1 yılEvliliğimizde sıkıntılı zaten kendi tartışmalarımız bitti artık onlar yüzünden tartışıyoruz
Soran+1 yılUmarım yoksa yakında evliliğimiz biticek
Soran+1 yılSonu oraya doğru gidiyor
Soran+1 yılYine kandırmışlar bizi eşime sordum seni arayıp ne dediler diye kuzeni çiğ köftecide çalışıyor arayıp çiğ köfte kaldı getireyim mi demiş o da neredesin diyince dükkanda demiş eşimde yok oradan buraya kadar gelip geri dönme saat geç demiş (aradığı saat 00.22) o da yok x kişisi ( sınıf arkadaşım yani) rahatsızlandi hastaneyi gitti bende yanına gittim dükkanı kapatınca size gelicez demiş eşimde bana söylemeyin evde patron eşim demiş arkadaşım telefonu almış sen söyle işte ne olucak demiş eşimde yok ben söylemiyorum siz söyleyin demiş arkadaşım da of tamam diyip telefonu suratına kapamış wp son görülmesine baktım ikisininde aynı yurttan 22:45 de çıkmış yani son giriş saati de 23:00 zaten resmen oyun oynuyorlar ya mesaj attım geliyor musunuz diye cevap bile vermedi bu kadarı pes ya
Soran+1 yılZaten artık tavrım ortada benim, beni arayıp bir şey diyemiyorlar eşime de dedim sende git kuzeni ne konuş burası pansiyon değil de dedim yine biraz tartıştık ama artık yapacak bir şey yok
Soran+1 yılYa ben gelmelerine bir şey demiyorum ama şu an okuyorum ve burası şehir değil köy gibi, ev sahibinde en başta ben öğrenci istemiyorum dedi kesinlikle evli olunca evi kiraladık şimdi yazın stajim var İstanbul'a ailemin yanına gidip iyi bir yerde staj yapmak istiyorum referansım olsun diye ee ben gidince insanlar demek bunlar evli değilmiş öğrenciymis okul bitince kız gitti diyip eşime evden ayarlarda nolucak ben onu düşünüyorum kaç kere komşular bunlar sizle mi yaşıyorlar gece geliyorlar, evliler mi vs sordular ki biz ilk taşındığımız zaman eşimle tartışma yaşanmıştik binada ev sahibinin yengesi, abileri falan oturuyor evli değilseniz söyleyin başımıza bela almayalım demişlerdi bunları söylüyorum onlara ama umursayan yok ya
Soran+1 yılBen bunları düşünmek zorundayım ben gittiğim zaman eşim yalnız kalicak çünkü ona laf söylemelerini istemiyorum çünkü bu sefer gerçekten boşanmaya kadar gider bu konu
Soran+1 yılKuzeni ne kadar söyleyemiyor zaten senin arkadaşın ne yapıyorsa yapıyor diyor, ee senin kzeninde işine geliyor demek ki diyorum salak saçma konuşma diyor
Soran+1 yılBende uyuyamıyorum artık düşünmekten uyku düzenim bozuldu evde yemek bile pismiyor artık
Soran+1 yılSana bir olay anlatayım bir ay önce eşimin kuzenin arkadaşı gelmiş buraya eşimde tanıyor buluşucaklardi ben istemedim gitmek kuzeni ve sınıf arkadaşım gitmiş akşam 11de geliyor ben size gelicem bugün sikinti olmaz demi dedi tamam gel dedim zaten yurt saati de gecmis içeri gelmedi ben şimdi gidiyorum kapıda beni bekliyorlar gece gelirim dedi bende saçmalama gel yurda da yetisemezsin nerdesiniz kalicaksiniz dedim size sorun olucaksiniz dışarda kalırız dedi olaya bak ya gidicek başka yerleri var sanki neyse gene bir sey demedim ertesi gün gene gece arıyor size gelicem yağmur yağdı yurda yetişemedim diye tamam dedim gece bir oldu ortada yok aradım artık gel diye tamam dedi gece 2.5 gibi geldiler yine böyle şey mi olur ya
Soran+1 yılKızıyorum ama fayda yok ki evli değiliz sanki onların gözünde pansiyon sanki burası sürekli bir bahane var işte ama ben en son dedim eşimde dedi bir daha geç saatte gelirseniz eve almam diye 2 gün sonra yine aradılar işte gerçi gelmediler bugün insan arayip haber verir tamam gelmiyoruz diye her şey keyiflerince tabi
Soran+1 yılOnların gözünde öyle illa 30-40 yaşında olup çocuk sahibi mi olmamız gerek böyle şeyler yapmamaları için ki ben 5 aylıkken düşük yaşadım bana destek olmaları gerekirken evimi pansiyon gibi kullanıyorlar
Soran+1 yılTakip ettim
+1 yılAçma telefonu...
Bu kadar basit04 Yorumla
Soran+1 yılBeni aramıyorlar geçen gün yine mesaj atmış komşular laf yapıyor olmaz dedim ayrı ayrı geliriz, yok halimin kızı de yok şöyle yok böyle yine gece geldiler bıktım artık aradılar şimdi yine geliyorlarmıs sözde sınıf arkadaşım rahatsizlanmis hastaneye kaldırmışlar şimdi de bize geliyorlar gerçekten artık inanasim gelmiyor
- +1 yıl
Açma kapıyı
Burada çocuk gibi sızlanacagi Hayır demeyi öğren
Soran+1 yılDiyorum zaten daha iki gün önce tartıştım gelmeyin laf yapıyorlar lafı ceken söz değilsiniz diyorum ayrı ayrı geliriz yok öyle yok şöyle sürekli bahaneleri var geldikleri zaman bugün son artık istemiyorum uzun süre gelmeyin dedim aradan iki gün geçti şimdi yine geliyorlarmıs birde onları bekliyoruz bu saatte
- +1 yıl
Çocuğum kaypak kaypak konuşma
Şu bunu der bu bunu der demek yerine aç ağzını EVE GELMENIZI İSTEMİYORUM de... Bu kadar basit
Kov boyle misafir dusman basina
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri arkadasim diğeri eşimin kuzenin nasıl kovalim anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyorlar
+1 yılee gencler napsınlar ama cakallarda
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
sevişcek yer arıyor onlar ama ayıp vallaha helede akrabasının gözünün önünde bu işler yakısmıyor
+1 yılKov getsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte suçlu biz oluyoruz
- +1 yıl
Ya ne suçu saçmalama böyle şey mi olur otel mi orası sizinde bir düzeniniz var
Soran+1 yılBaşta izin veriyorsun zaten suç bizde şimdide keyiflerine göre geliyorlar işte 11den sonra yurda giriş yok dışarda birakmicamızı biliyorlar
- +1 yıl
Bırakın sizene bisey olsa sizde kalio die sizinde başınız ağrır
Gizli Üye(36-45)+1 yılne diyonnn ya evlimisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet 6 aydır bu sene evlendim
Cevap sahibi+1 yılkocana yururler yakinda bilgin olsun
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılTelefonlarını açmam
10 Yorumlabenimde gelio
012 Yorumla
Soran+1 yıl6 aydır evliyim 3 günde bir bizdeler bazen 2-3 gece üst üste geliyorlar şimdi aradılar yine geliyorlarmıs bıktım artık, komşular da laf yapıyor
Soran+1 yılNasıl anlatabilirim uygun bir dinle ben ne desem afedersiniz s. klenmiyoruz iki gün sonra yine bizdeler
Soran+1 yılHer gün gördüğüm insanlar işte kırmadan nasıl anlatabilirim
Soran+1 yılO da şikayetçi bu durumdan zaten dile getiriyoruz ama ipleyen yok hep bir bahaneleri geliyorlar yok otobüs kaçtı yurda yetisemedik, yok arkadaşlarlaydik vs vs
Soran+1 yılÖyle zaten evde 4 kişi yaşıyoruz resmen komşular bile söyledi bunu bana sizde kalicilar herhalde diye
Soran+1 yılHayır
+1 yılİçim içimi yer,
00 YorumlaKovardim
07 Yorumla
Soran+1 yılArtık gelmeyin uzun süre dedim 2 gün önce surat astılar şimdi yine aradılar arkadaşım rahatsizlanmis hastaneye kaldırmışlar bize geliceklermis hiç inanmıyorum ya böyle bir şey var madem yeni mi haber veriyorsunuz
Soran+1 yılEşim telefonu açmış geliyoruz demişler, gerçekten yoruldum ya 6 aydır evliyim her gün bizdeler komşular laf yapıyor siz evli değilsiniz öğrenci hayatı yaşıyorsunuz diyen bile oldu anlatamıyorum ya eşimede onlar evli demişler söylüyorum onlara ne diyorlar ya halamın kızı bize geliyor deseydin diyorlar
Soran+1 yılZaten özel hayatımız yok sürekli bizde oldukları için
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldıdımın dıdısı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sürekli eve gelen arkadaşlar? Lütfen herkes okuyup cevaplasin benim için önemli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler