Mahkuma hangi kıyafetlerden gönderebilirim renk ve sayı sınırı varmıdır? Orda en çok neye ihtiyaçları olur ne kadar paraya ihtiyacı vardır?
Cezaevi ortamı nasıldır?
Cezaevi ortamı nasıldır?
atlet kılot yanı ıc camasırı sınır yok corap dahıl ama elbıse kazak felan dersen 2 tane mont 1 tane terlık 1 cıft esortman 1 cıft eskıyınce ıcerden sana gerı verıyo sende yenısını goturebılıyon en cok ta ıc camasır koy havlu unutma carsaf felan goturme almazlar para cok onemlı en onemlısı para para olmayınca kogusta her ısı yaptırıyorlar her seyı yapıyor mecburen ben arkadasımdan bılıyom aılesı ıle yaskından tanıstıgım ıcın onlar anlatıyodu
Anladim ailesi yardim etmiyor (kendisi erkek arkadaşım) 4 aydır içerde ne telefon edebiliyor ne de görüşebiliyor ailesiyle bir tek bana mektup atıyor bende yardımcı olmak istiyorum tabiki.
Peki para ne kadar olmalı ay da mi haftada mi miktarı ne olmalı
vallla haftada en az 150 tl ısını gorur sıgara ıcmıyosa eger ıcıyorsa 200 tl dıyor arkadasım onlar oyle yatırıyomus telefon ıcınde arkadasım dıyorkı ıcerden ıstek yapsın senın adına sen gorusebılırsın aılesı gorusmek ıstemıyorsa eger
Tsk ederim ailesi benimlede görüşmeyi kabul etmiyor o yüzden haber gönderemiyorum hic bir şekilde arkadaşı aracı oluyor telefon mevzusunu hallettik demişler para gönderiyolar mi bilgim yok ben halledicem bir şekilde cok sagol
para cok onemlıymıs parası yoksa ısı zormus oyle dedı aılesı anlatmıs ıste her ısı yapıyomus mecburen anlatabıldımmı neyse ınsallah kurtulur
ıstegın gun mesaı saatlerı ıcınde gıdıp para yatırabılımussun
postayla yollamasın dedı 1 ayda ulsıyomus cunku
Teşekkür ederim çok sagol
Don atlet havlu tişört pantolon ya da pantolonu giyip ne yapıcak sadece pijama yeterli sanırım
Sayisi sınırlı midir ya da renk lacivert ve yeşil renkler alinmazmis galiba
Yoo alınıyor kim demiş alınmazmış diye sayısı sınırlı değil ama kalkıp da 1000 parça eşya gönderme 20 parça filan olabilir oradaki gardiyanlardan da bilgi alabilirsin eğer gidersen
Burda değil maalesef başka bir şehire sevk oldu
Cevap
2Cevap
bıçak silah şiş beyzbol sopası
Ciddi olalim lütfen..
çarşamba ayakkabısı tesbih şişme kadın
Çıplak kadın dergisi
Götür 🤣😂🤣😂
Gebersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar