Hiçbir insan kusursuz yaratılmamıştır. Her insanın gerek belirgin gerek daha derinlerde belli bir kusuru/kusurları vardır. Genelde insanlar kendilerini görmezler, hep başka kusurları ararlar ve deşerler. Kendi kusurlarınızın farkında mısınız? Başkalarının kusurlarını kınar mısınız? Başka insanların kusurlarına yorgan olup kapatır mısınız? #KusurÖrtmekErdemdir
Herkes kendi kusurlarının hamalıdır! Kusurlarınızın farkında mısınız?
Ben kusurlarımı biliyorum ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Ancak kimsenin kusurunu yüzüne vurmam. Bu çok ayıp ve karaktersizce bir şey. Yüzüne vurmaktansa onların kusurlarını kapatmak daha hoş bir şey
Kusurlarım var kusurları olan insanları kusursuz görüyorum, kendini kusursuz sanan kusurlulardan nefret ediyorum, kusurlarını seven insanlara aşığım ❤️
Fiziksel ya da psikolojik kusurlarimin farkindayim. Bunu da baskalarina karsi silah olarak kullaniyorum direk savunma moduna geciyorum. Bu huyumdan kurtulmam lazim.
Bunla alakalı 2 gündür bir çocuğa denk geliyorum. Bir gözü mavi bir tanesi kahverengi. Okulda herkes alay ettiği için annesi ona aynı şekilde bir kedi bulup almış. Ve herkese de gösteriyormuş bakın ben garip değilim diye..
Tabikide evet herkeste olduğu gibi benimde kusurum var vücudumda çocukken çok ağlardım onun için ama artık mutluyum onunla yaşamaktan 🤗🤗🤗 her güzelin bir kusuru vardır 🤗🤗🤗
En İyi Cevaplar