Buraya küfür yazmak isterdim ama yazamıyorum. Fotoğraftaki şeref yoksunu kendi öz kızına 1 sene boyunca tecavüz ediyor. Video kaldırılabilir her an. Ben izledim. Baya güzel dövüyor. Dövmesini de doğru bulmuyorum ama.
14 yaşındaki öz kızına tecavüz eden adam linç edildi. Ne düşünüyorsunuz?
Böyle vakalarda trt yi çağıracaksın bu adamları diri diri işkenceyle öldüreceksin kameralarda çekecek televizyonlarda ibret olsun diye sansürsüz yayınlayacak. Ve tecavüzcü tacizci baba öğretmen asla asla affedilmeyecek ceza indirimi uygulanmayacak
Öyle bir yere geldik ki çok acı ama bu tür olaylara alışkın olmamız içimi cız ediyor. Böyle insanları ortadan yok etmeden bu tür şeyler devam edecek.. böyle bir dünya ya çocuk getiremem sanırım korkarım
Bu tecavüzlerin normal gibi gösterilmesi akli dengeleri bozuk namussuzlar yüzünden insanın bu dünyadaki iyi insanlarin varliğından şüphe duyuyor. Bu nasıl bir insanlik ya ne yaşamış ki bu kadar sapkin olmuşlar?
Bir de bu insanların hepsinin ağzında din oluyor. Bundan nefret ediyorum. Ben inanmıyorum. Bir inançsız olarak bunları yapanın ne kadar iğrenç bir şey olduğunun bilincindeyim.
Ellerine sağlık bu abimin videoyu izledim. Kanım dondu ulan benimde bir kızım var, düşüncesi bile o kadar iğrenç ki Allah'ım içinden geçirenin dili tutulsun inşallah. Çıldırmamak elde değil...
Böyle haberleri gördükçe iğreniyorum insanlardan psikoloji felan kalmadı or. ospu çocukları 14 yaşındaki bı kız baba sevgisi bekler bu şerefsiz tecavüz ediyor
En İyi Cevaplar