Ben herhalde o rakamlari uyarlardim iste diyelim 18 3 7 8 19 olsun ben onu Onumuzdeki ayin 18 inde guzel bir sey olucak 3 gun sonrasinda yeni bir sey girecek hayatima Bir hafta sonra cok sasiricam 8 gun sonra yi merak edicem 19 gun boyunca da cok mutlu olucam diye planlardim... Para neymis be... Mutluluk parada mi bro?
Diyelim oldu kendim için kullanmam ama çıktıysa da hastalığı olanlar, doğa için... gibi kurumlara veririm. Sonuçta haram parayı kendim kullanmak istemem helal olsaydı iş hayatım için kullanirdim ama haram olduğu için ihtiyaç sahibi ya da insanlik için kullanirdim.
Okul dönemlerinde sayısalda iyi olmama rağmen üniversitede sözelciliğe hazırlanıyordum. Öğretmenlerim bile matematikçi olmamı istiyordu ve bir kere rüyamda şu dediğiniz ak saçlı dede "Matematikden ayrılma, senin için en uygunu" söylediği bir rüya gördüm, umrumda bile olmadı, kendi aklım bana yeter. O yüzden yine görürsem, yine de önemsem. "sadece bir rüya" der geçerim :))
Eğer rüya rahmani ise o tür dedeler bu tür rakamlar vererek seni harama teşvik etmez. Ama sen verilen rakamları ille şans oyunlarıyla ilişkilendirirsen ona da diyeceğim bir şey yok. :)
Oynardım, Tromso Galatasaray maçının 1-1 bittiğini rüyamda görmüştüm. O zamanlar sirkeli gittiğim iddia bayiinde söylemiştim. Kimse oynamadı, 11 gibi bir oranı vardı 😂
En İyi Cevaplar