Babama çok kızıyorum bazen uzuluyorum ama dayanamiyorum napayim?

Babam saf adam ticaret kabiliyeti yok hep dolandirilmis batmış. Bende öyleyim iyi niyetle hep kazık yiyoruz. Hep maddi durumumuz kötü geçti. Ev araba yapmayi geçtik borç harcla gecti hayat hep. Ben 1buçuk lira için 1 saatlik yolu yürüyerek gittiğimi bilirim. Arkadaslarmdan 5 lira 10 lira isterdim bisey lazim olunca. Akrabalarda destek olmuyor. Simdi 20 li yaslardayim asgari ücretle çalışıyorum. Eve esya aldim taksitle. Taksitte yarim maasim. Hala her ay benden para beklediler kizdim eşyaları sattim.. bir sure sonra Kredi cektim babama verdim bir iş var 2 ye katlicam borcu oducem dedi dedi. Ödemedi parayı yine batirdi. Ben kredi borcu oduyom arti olarak aldigim esyalarin taksidi oduyom eve destek olmuyorum çünkü bana 200 300 tl kalıyor. Acikogretim harcini bile yatiramiyorum zaman zaman. Ama babam kendi maasindan sigara parasi 400 500 tl veriyor eve internet bağlatmislar ben 50 tllik paketleri soyluyordum 100 tllik paket baglatmislar damacana su alalim dedim koca sebil almışlar. Az parayla çok luks yasamaya calistiklari icin parasiz kaliyorlar. Kardesime ayda 200 250 tl veriyor sac trasi gezmesi tozmasi icin + gunluk harclik veriyor ust bas kiyafet 500 tl annem her ay sac boyama perma yeni kiyafetler bilmem ne. Babam kendine bisey almiyor eskiyor kiyafetleri kötü gözüküyor ben uzuluyorum para biriktirip aliyorum keske almasaydin parayi verseydin soyle yapardim boyle yapardim diyor deliriyorum... Kavga ediyoruz sık sık. Kac yıldır çalışıyorum hep onlar yüzünden borç ödedim kendime ehliyet bile alamadim. Benim param bitince bir 10 tl bile istemiyorum onlardan onlar hep sirtimda... Luks yasamasalar ben kizmicam. Kardesim heryere dolmusla gidiyor. Kisa mesafe indi bindiye bile. Ben ise 2.5 liranin hesabini yapiyorum. Hic gezmiyom ustume basima ucuz seyler aliyom anca yetiyor param. Kavga ediyoruz kiziyorum babama diyom sen bizi elaleme muhtac ettin milletin babasi ek si yapiyor hamallık yapiyor ailesini muhtac ettirmiyor kimseye.. Kiziyom. Dayanamiyom
Güncellemeler
+1 yıl
Kardesim canim benim ama hiç demez bizim paramız az ben gezmeye gitmeyeyim. Annemde oyle her ay illa biseyler alir kendine bissuru seyi olmasına ragmen. Oyuzden ikisine çok gıcık oluyom... Ben instagramdan 2 el mont falan aldim 20 30 lira az para diye resmi biyerde çalışıyorum ust bas perisan... Yetmiyor para napayim bir aldigimi yirtilana kdr giyyom. Annemle kardesim tiki giyiniyor. Biktim hayattan berdus derbeder gibiyim
Güncellemeler
+1 yıl
Kurumsal bir yerde çalışıyorum lojmani olan baska bir sehirde de calisabilirim ayni sirket altında. Bu durumlarimi bilen iş yerindeki abi ablalaim biraz bana yon gostermek icin evden ayrilip kendi hayatimi kurmamami söylüyor. Yetemezsin onlari doyuramazsin seni dusunmuyorlar senin onlari düşündüğün kadar, sen yanliz yasayip. hayatini kurabilirsin falan diyorlar ama bilmedigim bir sehir ve ailem burda kalacak. Onlara sırt cevirmekte istemiyorum ama böyle yanlarinda kalarak hergun curuyorum...
Babama çok kızıyorum bazen uzuluyorum ama dayanamiyorum napayim?