hani şu hızlı hareket eden , bazıları uçabiliyor , kanla beslenen felan çok merak ediyorum gerçekten vampir olan var mı bu sitede? bence vampirler gerçekten var hatta Türki ye de bile buyuk ada da var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArkadaşlar inanmayacağinizi biliyorum ama size ben vampirim demiyeceğim aslında vampir genliyim vampir soyluyum bu öyle efsaneler anlatilan gibi bişey değil sadece uyumadığımda şeytan beni ele geçiriyor kaslarim şişiyor ve hiç yorulmuyorum ve çok büyük bir yürek geliyor yani uyumayip tam 3 gün gecesi saat 3 te geliyor bedenimi ele geçiriyor ve öyle yürek geliyor ki hadi dişariya çıkip dunyayi mahvedeyim hissi geliyor hiç yorulmuyorum ve öyle aynaya baktiğimda vucudum gozukuyor ama yüzum aynada bulanik yani gözum burnum ağzim yok gibi gozukuyorum aynada bu öyle efsanelerde gibi anlatilan bir şey değil her hafta 3 günu boyle olup dişari çikiyorum ve inanin bana çok keyifli sabaha kadak hiç dinlenmeden etrafta deli gibi koşuyorum ve koştukça hazz duyuyorum ve sabah guneş cikmadan eve geri donuyorum ve uyudumda sabah kaktiğma vucudum altin gibi dunyayi altindan goruyorum sadece vampir olduktan sonra bu oluyor çoook havali gerçekten mesela benim henuz haberim yokken 15 yaş günümde abim bu gece bir şey anlayacaksin dedi ben ne demek istedigini anlamamistim ama sonra gece oldu ve aniden büyüdum kaslarim çikti her tarafim şisti ve boynum uzadi ve tam bunlar olurken abim aradi korkma sabah herşeyi anlaticam dedi ben çok şaskindim sabah oldu abim dedi ki şimdi vampirliğe geçtin dedi tabi ki şaka sandim güldüm falan dedi ki bu gunden sonra geceleri uyumamaya başlayacaksin bende bu gece uyumayacağim ve sana neler olduğunu oğreticem dedi tam 3 gün uyumadik ve 3günu gecesi uyumadimizdan öturu ağzimizda balgam vardi ve saat 3 veya 4 te 4 günun balgami geldiğinde balgami boğzunda gargara yapmaya başladi ve aniden abim şeytan oldu çok korkunçtu kaslari şişti ve yüzunde iki tane boynuz gibi siyah bir sembol çikti çok korktum ilk sefer sira sende dedi heycanlamistim ve gargara yapmaya başladim marazlari ve aniden benimde kaslarim kolarim şişti ve aniden şeytan ele geçirdi beni ve boyle olduğun çok buyuk bir titreşime geçoyorum arkamdan piksel piksel şeyler dökuluyor ve sonra abimle gece koşmaya basladik çok hizli koşuyoruz ikimize de oyle yurek geldi ki dedim ki bu gece dtum dunyadaki insanlari ikimiz tek dovuyoruz hani boyle bir yurek geliyor bir insandan 7 kat daha guclu oluyosun o gece kosmaya ciktik hic yorulmuyoruz kosuyoruz daglara gittik kimsenin bizi gormemesi icin gorerlse hani zate baskasina soylerse kimse inanmaz ona kim inanir ki cok keyifli kosuyruz haz duyyoruz kosudan sabaha kadak tam 3 4 saat hic durmadan kostuk çunku yerinde duramiyosun cok buyuk enerji geliyor gunes aynlinmaya basladina hizlica eve koştuk guneş ne kadar cikmaya basladinda şeytan bizi terk ediyordu ve o gunden sonra 1 yil oldu artik her hafta 3 gun uyumayip vampir olup koşuya cikiyorum boyle bir koşudan zev haz mutluluk alma hissi yok arkadaşlar ister inanin ister inanmayin ama size ALLAH ÇARPSIN gerceği soyluyorum bu 3 gun içinde daha bir çok özelğim oluyor 1 gun bashka 2 gun bashka 3 gun şeytan biz dünyaya fark yaratmak için geldik kim ne derse desin duşunsun bu farklilik özelik sadece bizimgilerde var yani böyle bir ozeliğin olup da nasil bir egoist olmasin?👿👿
1222 Yorumla- +1 yıl
@Damon2949 bulgaristan da bulgar türküyüm
- +1 yıl
@Damon2949 diğer hesabima ulaşamadığım için yeni hesap açtım
- +1 yıl
@Damon2949 bu 15 yaşına girdiğinde oluyor aniden buyuyorsun ve nam salmaya başliyorsun benim yaşadığım yerde benimgibi sadece 3 kişi var
- +1 yıl
Abi bana instanı ver konuşalım pls!
- +1 yıl
@Ahmet8289 Lütfen bana cevap ver
- +1 yıl
@Ahmet8289 lann bende bulgaristanda yaşıyorum instagram ver yaziyim pek inanmadım ama birkaç soru sormak istiyorum olur mu?
- +1 yıl
Hala bulgaristandamısın? Tanışmak isterim.
- +1 yıl
@AslanTaner Bana hesabını verirmisin seninle konuşmak isterim
- +1 yıl
Awk bu kurtadam ama vampir değilki, ben soylu muyum bilmiyorum sadece kan içmeyi seviyom (tadı güzel aw ben napim) Bu arada kan içiyorsan söyleyeyim dizden çıkanı ben sevmiyorum damağımda sonradan çok kötü bir tat oluyor onun yerine koldan, dudaktan çıkan kan daha iyi (aslında hepsi aynı ama ben o ikisini daha çok seviyorum)
- +1 yıl
Ha oyle mi olmuş knk SKXNWLSNWKXNWKDHWKSJE
- +1 yıl
Bende gerçeğini söylicem yeminle ki bende vampir soyundan gelenlerdenim
- +1 yıl
Bende öyleyim ve akşamlari gözlerimin rengi değişiyor doğru söylüyor um
- +1 yıl
Nasıl oldu anlatırmısın yani bu özelliklere sahip olunabilinirmi
- +1 yıl
Seninle konuşabilir miyiz önemli
- 1 yıl
@Ahmet8289 kendinle ilgili bir şey sormak istiyorum önemli
- 1 yıl
@Lisamonabol o zaman kanıtla
- 1 yıl
Lan ben öyle bir şey için g*tümü bile verirdim ve jungcooky97 bende kan seviyorum abi yarın yanına geliyom dönüştür beni ben Tanrıya inanmıyorum ama doğaüstü belki olabilir diyorum mesela Tanrıya inanıp bunlara inanmayanlarda var ona bakılırsa Tanrıda doğaüstü Tanrıyada inanmayın neyse abi sana g*tümü veririm kanımı iç doğrusu kendini tutamazsan geberip giderim ama değer ve son olarak bulgaristan sırbistan gibi yerlerde vampir efsanelerini çok duydum osmanlı döneminden kalma efsaneler inanmayanlar için diyorum ona bakılırsa bizde hayvanlara göre doğaüstüyüz üstün zeka falan
- 1 yıl
Bana özelden yaz telefon numaramıda verim özelde
- 6 ay
Torbacın kim
En İyi Cevaplar
+1 yılvampir falan kardeşim neyin kafasını yaşıyorsun çok vampir konulu ergen kitabları okuma
189 Yorumla
Soran+1 yılya yemin le Türki yed e buyuk ada da vampir var mış videoda acıklaması yapılıyordu ve gerçekten yaşıyorlarmış vampirler
- +1 yıl
yalan kardeşim böyle boş fikirlerle kafanı meşgul etme ne vampiri vampir olsa abdliler çoktan bulmuştu...
- +1 yıl
kuran da vampir ayeti falan yok istersen diyanete sor tam bilgi alırsın...
Soran+1 yılaynen bence de yok gibi ama ya neyse uzun hikaye sana anlatamam şimdi
- +1 yıl
Cin varsa vampirlerde var yakışıklı kardeşim
- +1 yıl
Toplum nasıl inşa edilir!
Gerçek ve kurgu arasındaki ayırt edici farklılıklar:
Topluluğumuz çoğunlukla, modern insan Vampir görüşünün zaman içinde Mitoloji tarafından çarpıtıldığı inancına dayanıyor. Bir Vampir filmini en az bir sonraki adam kadar seviyorum ama gerçek hayattaki Sanguinarian Vampire ile Hollywood Vampire arasında belirgin farklılıklar var.
Sanguinaryans Vampirler, Hollywood Vampirleri gibi ölümsüz değildir.
Sanguinaryans Vampirler, Hollywood Vampir filmlerinde sıklıkla tasvir edildiği gibi şeytani veya kötü değildir.
Sanguinaryans Vampirler güneş ışığında kabarabilir veya kızarabilir ancak güneş ışığına maruz kalmanın bir sonucu olarak yanma yaşamazlar.
Topluluğumuz, hem Sanguinaryanlar hem de Donörleri için bir destek ağıdır. İnternet üzerinden faaliyet gösteriyoruz ve kendi türünden başkalarıyla tanışmak isteyenler için ara sıra toplantılar düzenliyoruz.
Politikamız
Topluluğumuz mantıklı bir inanç sistemini takip ediyor. Sanguinaryalı durumdan muzdarip olanlar için bilimsel olarak düşünülmüş bir destek topluluğuyuz. Sanguinaryanları ve onların bağışçılarını desteklemek için çalışıyoruz. Mümkün olduğunda kana erişim konusunda yardımcı olabiliriz, bağışçıların ve Sanguinarian Vampirlerin birbirleriyle tanışmalarına ve hatta kişisel destek sunmalarına yardımcı olabiliriz.
Başkalarına karşı yasadışı eylemleri hoş görmeyiz. Yasadışı davranışları teşvik etmiyoruz ve cinayet, başkalarının iradesine karşı zarar verme veya rızası olmadan kan alma gibi yasadışı eylemleri desteklemiyoruz.
Bir Sanguinaryan tarafından kötü muamele gören herkesi bizi haberdar etmesi için teşvik ederiz. Eğer Sanguinaryalılar politikayı izlemeye ikna edilemezlerse, topluluğumuzdan çıkarılırlar, bu da kötüye kullanım davranışına göz yummaz. Yeterince ciddi durumlarda konu ilgili makamlara götürülebilir. al buda feragatnameleri eğer haylen aktifsen - +1 yıl
Ben vampirim ona ne diyecen
- 1 yıl
Ben inanıyom hangi büyük ada gidicem bana özelden yaz telefon numaramı verim
Ben vampirim aslında ama
Normal insan gibi dolaşıyorum...68 Yorumla
Sorandalga geçiyorsun değil mi :)
Soranneden olma ihtimali yok sence?
Soran+1 yılzaten ölümlüler sadece bizden daha çok yaşıyorlar bu kadar
- +1 yıl
Var bence çünkü cin diye birsey de var
- +1 yıl
Tamam knk dlwmdmamwmmx
+1 yılHayır yok
66 Yorumla
Soran+1 yılneden yok sence? belgeleri bile var.
- +1 yıl
Kur'an da geçmiyor o halde yok
Soran+1 yılama bir yerde Kur an ın bir yerinde vampirlere atıfta bulunuldugu düşünülüyor :)
Soran+1 yılyanlılş ta olabilir tabi şimdi gunah ya da yalan olmasın çok emin değilim olma ihtimali var sadece böyle söl
imm yani
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
Arkadaşlar neyse dayanarak "vampir yok" diyebiliyorsunuz hani bazı bilim adamları bu yaratığın yaşadığı sorunları bir hastalık olarak dünyaya tanıttı fakat asıl soru şu ya bizi kandırmak için bunu böyle tanıttıysalar Hee?
Hadi diyelim bu anlattıklarım yalan, çocuksu Peki siz çok bir hastalığın durduk yere keşfedildiğini duydunuz? Hayır bu hastalıktan önce bunu yaşayan ve çooook öncesinden yaşayanlar var tabi eğer o bir hastalıkla Peki niye bunu 200-300 yol belli daha fazla yıl sonra keşfettiler?
Ve ayrıca tarihi bilgiler böyle demiyor taaa Babil dönemine kadar gidiyor hadi diyelim efsane uydurmuşlar! Peki siz bu hastalığı uydurmadıysanız nasıl buldunuz?
Bakın bizim yani vampirlerin olduğunu düşünenlerin kanıtları
1) tarihi eserler, belki gerçek belki efsaneler
2) vampir gibi davranan ve özelliklerini taşıyan pek çok kişinin görülmesi (dünya üzerinde)
3) Dünya nın sadece 100/20 sinden azı keşfedildi buda daha ger boktan olabileceğini öne sürüyor...
4) Vampirler kimliklerini asla ne belli ederler ne söylerler ama bazıları çoktan ortaya çıktı hatta Amerika'da vampir gibi yaşayan görünen yani vampir olan bir grup insan bile var lannn
Veee 5 sizin ne kanıtınız var gelin söyleyin bu kadar istediğiniz kadar linçleyin umurumda değil sadece bunları bilmeye hakkınız var sizden ABD, Türkiye, İngiltere, Almanya, Fransa...
Hepsi bunları sizden saklıyor ve dahası sizi aptallaştırıyor ki araştırmayın gerçekleri bilmeyin sadece itaat edin! Buu yani neyse konu bana dönmeden görüşürüz diyorum🫡🙂↔️00 YorumlaVampirler gerçek aksini iddia eden araştırma yaparak kanıtlara varabilir aramızda yaşıyorlar aynı insanlar gibi hatta bunu bilen insanlar bile var geçmişte onlar işe savaşlar olmuştur ve çok kan döküldüğü için anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşmada kurallar konulmuştur varlıklarından kimseye bahsedemeyecekler ve insan öldürmeyecekler her yerde bazı vampir toplulukları vardır ama insanlar bundan haberdar değil. Vampirler arasında bazı kurallar vardır bu kurallara uymayan vampir ya ceza alır ya da öldürülür.
84 Yorumla- 1 yıl
Bana özelden yaz telefonumu verim ben inanıyorum ve vampir olmak için g*tümü bile veririm
+1 yılAslında vampirler var ama öyle süper güçleri falan yok toplum adında porfiriya hastalığı olarak biliniyor ve ilk vampir yani porfiriya hastası türk amerikada şu an 5000 vampir (porfiriya hastası) bulunduğu söyleniyor Türkiye'de 'en az' 1000 ama ben bu sayının daha yüksek olduğunu düşünüyorum ayrıca ilk vampir (porfiriya hastası) Türk 23 yaşında bir erkek bildiğim kadarıyla belirtilerini yazarsan bulabilirsin ama gerçekten vampir yani porfiriya hastası olup olmadığını kapsamlı bir test ile öğreniyorlar ve eğer porfiriya hastası (vampir) olan biri kan içmezse çok kötü olur halsizleşir yorgun düşer karnı ağrır böbrekleri sorun yaşamaya başlar ama kan içtiği anda veya bir serum yarıdımıyla kan aldığı zaman enerjisi yükselir gayet iyi olur aslında bu hastalık anemi yani kansızlık hastalığına birazcık benziyor bende anemi var ve araştırmalarıma göre anemiye benzeyen bir hastalık
23 Yorumla- +1 yıl
inanmicağinizi biliyorum ben vampir soyundan geliyorum hemde kan bile içiyorum hiç kimseye söylemiyorum tek size söylüyorum bunu bilin ve arkadaşima inandırmaya çalıştım ama inanmadı ve çok hızlı koşuyorum ve Aynaya hiç bakmıyorum bu nu ablama diycem inşallah inanır
- +1 yıl
@Lisamonabol tt Varsa etrafli konusalm yeniyim bende
- 1 yıl
@Lisamonabol bana özelden yaz telefon numaramı verim ben inanıyorum
+1 yılvampirler var bende bu aralar vampir sübliminal yapıyorum ve dişlerimde belirgin şekilde uzamalar ve sivrileşmeler meydana geldi henüz kimseye saldırıp kanlarını içmeye kalkmadım cesaretim de yok şimdilik kendi kanımla biraz biraz besleniyorum gözlerimin ikisi de hiçbir zaman aynı renkte olmuyor belim inceldi yani kısaca vampirler kesinlikle var bana inanmicaksınz belki ama olsun canınız sağolsun ☺️
43 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani vampir olmak için süblimler yaptın ve etkisinimi görüyorsun
- +1 yıl
Ben de kendi kanımla besleniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar tabi ki , winchester kardeşler her allahın günü onlarla savaşıyor
92 Yorumla
Soran+1 yılwinchester kardeşler kim?
+1 yılBende vampirlere inanıyorum ve arastırıyorum.
Birbirimizi destekleyebiliriz.111 Yorumla- 1 yıl
Bende
Geceleri vampirlik yapıyorum ek iş
85 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçmeyin ya ciiddi bir şekilde soruyorum size :)
- +1 yıl
@Ahmet8289 Ben İnanıyorum Çünkü Vampirlere hayranım🥺🙏🏻
- +1 yıl
@AslanTaner evet gerçekten hayran olunmasıgereken yaratıklar bende vampir olmak isterdim
- 1 yıl
Ben inanıyom
+1 yılVampir de yoktur, vampir ayeti de.
42 Yorumla
Soran+1 yılok thanks
Eğer vampir diye bişey varsa o da psikolojik olarak kan içme ihtiyacı duyan ya da böyle bir hastalığı olan insandır muhtemelen yoksa öyle uzun dişli saldırgan ölümsüz geceleri uyumayan uçabilen bir varlık değildir çok saçma onlar kurgu
71 YorumlaGerçek bir sürü kişi yalan demiś ama gerçekten gerçek amarikada 5 bin tane bulunmuş ve bu ara vampirler gerçek zombiler yalan vampirin gerçek oldu u kanitlim vampir olma büyüsü var
12 Yorumla- 1 yıl
Büyü nasıl yapılıyo anlat
+1 yılDoğru çünki ben kan içiyorum hemde insan kanı ama başkalarinin değil
10 Yorumla
+1 yılyav bir gidin😂
426 Yorumla
Soran+1 yılnie inanmıyorsun? :)
- +1 yıl
boyle seyler olmaz
- +1 yıl
kandirmayin kenfinizi
Soran+1 yılneden olmasın belki gerçekten varlar belgeleri bile var. buyuk ada da zamanında vampirler var mış. belgesi ve acıklamamsı var internette vardı yani :)
- +1 yıl
yav yokkk
Soran+1 yılok thanks yorum için :)
- +1 yıl
ben cin kabilesine insniyom kucukluten beri birakmiyolarrr
Soran+1 yıltamam da üç harfliler le ne alakası var vampirliğin?
- +1 yıl
vampirlik yokk
- +1 yıl
sacma sacma seylerle kendinzi kandirmayin
Soran+1 yıltaamma yok diyorsan sen yok olduguna inan. bende üç harflilere inanıyorum gerçekten varlar yani biliyorum ama seni nie rahat bırakmıyorlar dua et bol bol Allah a
- +1 yıl
genelde herkez benden korkuyo
- +1 yıl
yanima yaklasamiyolar
- +1 yıl
gozlerim kizarik oluyo
- +1 yıl
gece 3 te banyo yapmayi seviyorum karanlik ortamlari sadece seviyorum
Soran+1 yıldalga mı geçiyon diyecem. ama gerçekten üç hqarflilerin oldugunu bildiğim için bir şey demiyorum. Allah duaları var bunların onları oku.. bismillah de her zaman.
- +1 yıl
ben kan kokusunu cok seviyorumm dislerim surekli istemsizce birbirini yiyo
- +1 yıl
kesinlikle varlar 3 harflilrr dalga gecmiyorum
- +1 yıl
unutmam icinn bir ara gecici hafiza kaybi yasamistim herseyi unutmustum
- +1 yıl
kafami sert bir cisme deydi tekrar hatirlamaya basladimn
Soran+1 yılbak sen rahatsız olıuyor musun bu üç harflilerden? nasıl görüyorsun onları? biraz uzak durmaya calış onlardan Allah a sıgın.
- +1 yıl
hissediyodum zaten
- +1 yıl
bir gece ders calisirkenn o kadar dalmisim ki birden sesler geldi cocuk gulme sesi ben once emib olmadim istemsizce guldum disardan geliyo dedim gittim baktim yokk sonra en sevdigim piyono muzigi caldi Allah Allah dedim sonra onemsemedim kapattim koltukta otururken onumden beyaz bir sey gecti koltuga firladim
- +1 yıl
o ani hayla aklimdan cikaramiyom herseyi unutmustum ne guzel kafami duvara carptim o gece kucukkende rahat birakmiyolardi mamiler tuhaf davraniyosun dediler onlarda bisey biliyodu bana soylemiyolardi sen bunlari nerden biliyosun dedi
Soran+1 yılanlamım çokkk
- +1 yıl
Mutasyon virüslerinin bir çeşidi olan VC17 olarak bilinen virüs, mide ve kasları mutasyona uğratmaktadır.. Mide normal yiyeceklerle kanı kolayca ayırt edebiliyor. Bildiğiniğz gibi alınan onca besinden yanlızca küçük bi kısmı enerji-besin oalrak kullanılabiliyor. Mutasyon ile içilen kan tamamen vücuda yayılır. bilimsel açıklaması bu vampirliğin bu vürüsüde her vucüt kaldırmıyor çoğu ölümlen sonuçlanıyor aydınlanmışsındır umarım
Ben vampirim
215 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçiyorsun demi? :)
Soran+1 yıl@Ve-Deniz sen nie gülüyon? :)
Soran+1 yıl@Ve-Deniz aynen bende arıyom. şişştt kız nerdesin azıcık konuşak senle sana birşey soracam.
Soran+1 yıldalga geçiyon demi kızz?
Soran+1 yıl@Ve-Deniz kıza yav şa ma lutfen
Soran+1 yılney şaka değil kız? cddeen vampire mısın?
Soran+1 yıl@Ve-Deniz hım iyi o zaman. abicim
- +1 yıl
öncelikle merhaba tamamen merakını gidermek adına yazıyorum vampirlerin varolduğu bazı kan satma siteleri buldum nasıl buldun diye sorucaksan ben genelde araştırma yapmayı seven bir insanımdır araştırma yaparken bir makale geldi önüme bir link vardı gizli tarayıcı istiyordu gizli bir tarayıcı kullanarak girdim orada işte insanlar aşık olduğu vampirlere kendi kanlarını bağışladıkları gibi birçok şey vardı biraz daha detaya indim ve abd de 5000 binden fazla vampirin yaşadığını öğrendim ve ortalama bir vampirin 200 yıl kadar bir ömrü oluyormuş ve günde ortalama 110 ml litre kan içmeleri gerekiyormuş aksi takdirde saldırganlaşabiliyorlarmış ama bana kalırsa bunun daha da gizli bilgileri var bak kan içen insan dahada yavaş yaşlanıyor ve vampir zehri olduğunu düşünüyorum çünkü bu vampir olayları neredeyse binlerce yıldır var ve günümüze kadar gelmesi tuhaf ömürleri çok daha uzun ve dönüşüm yapabiliyorlar eğer yoksa nasıl vampir olabiliyorlar aslında gizli bir toplum vampirler ve yaşadıkları yerler var ama biz insanlar bulamıyoruz ama devletlerin bunları bildiğine vede sakladığını adım kadar iyi biliyorumç
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarasadır o
24 Yorumla
Soranay yok ya normal vampir iştee. adamın biri bir internet sitesinde ben vampirim diyordu hatta :)
Cevap sahibi+1 yılOnu kimse söylemez. Başına geleceklerden korkar
Soran+1 yılneyi kimse söylemez? videoda acıklıyordu hatta belgeleri ile birlikte
Bunu bilmek istemezsin …………..
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlar vampiler tehlikelimidir
00 Yorumla
+1 yılBence varlar ama anlatıldığı gibi değiller.
14 Yorumla- +1 yıl
@vanessawq simdi ben bu konuyu sana nasıl güzel anlatsam...
+1 yılYokkk
00 YorumlaBirileri Twilight izlemiş 😌😏 al🧠
32 Yorumla- +1 yıl
dostum al bu feragatnameleri: Toplum nasıl inşa edilir!
Gerçek ve kurgu arasındaki ayırt edici farklılıklar:
Topluluğumuz çoğunlukla, modern insan Vampir görüşünün zaman içinde Mitoloji tarafından çarpıtıldığı inancına dayanıyor. Bir Vampir filmini en az bir sonraki adam kadar seviyorum ama gerçek hayattaki Sanguinarian Vampire ile Hollywood Vampire arasında belirgin farklılıklar var.
Sanguinaryans Vampirler, Hollywood Vampirleri gibi ölümsüz değildir.
Sanguinaryans Vampirler, Hollywood Vampir filmlerinde sıklıkla tasvir edildiği gibi şeytani veya kötü değildir.
Sanguinaryans Vampirler güneş ışığında kabarabilir veya kızarabilir ancak güneş ışığına maruz kalmanın bir sonucu olarak yanma yaşamazlar.
Topluluğumuz, hem Sanguinaryanlar hem de Donörleri için bir destek ağıdır. İnternet üzerinden faaliyet gösteriyoruz ve kendi türünden başkalarıyla tanışmak isteyenler için ara sıra toplantılar düzenliyoruz.
Politikamız
Topluluğumuz mantıklı bir inanç sistemini takip ediyor. Sanguinaryalı durumdan muzdarip olanlar için bilimsel olarak düşünülmüş bir destek topluluğuyuz. Sanguinaryanları ve onların bağışçılarını desteklemek için çalışıyoruz. Mümkün olduğunda kana erişim konusunda yardımcı olabiliriz, bağışçıların ve Sanguinarian Vampirlerin birbirleriyle tanışmalarına ve hatta kişisel destek sunmalarına yardımcı olabiliriz.
Başkalarına karşı yasadışı eylemleri hoş görmeyiz. Yasadışı davranışları teşvik etmiyoruz ve cinayet, başkalarının iradesine karşı zarar verme veya rızası olmadan kan alma gibi yasadışı eylemleri desteklemiyoruz.
Bir Sanguinaryan tarafından kötü muamele gören herkesi bizi haberdar etmesi için teşvik ederiz. Eğer Sanguinaryalılar politikayı izlemeye ikna edilemezlerse, topluluğumuzdan çıkarılırlar, bu da kötüye kullanım davranışına göz yummaz. Yeterince ciddi durumlarda konu ilgili makamlara
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası