Bir de kan grubunuz ne? Öylesine soruyorum😇🧛🏻♀️

Bir de kan grubunuz ne? Öylesine soruyorum😇🧛🏻♀️

Varlar, evet benim atalarımda da vardı. Safkan değilim. Bizde yaşlanıyoruz ama geç yaşlanıyoruz. 50 lerinde biri o kadar sigara, alkol tüketse bile 20lerin sonlarında gibi görünüyor. Yine insan gibi besleniyoruz ama bu doyurmuyor tam olarak. Kan değerlerimiz hep düşük hiçbir zaman kan değerimin altıdan yukarı ciktigini hatırlamıyorum ve cildimizde lekeler, çürükler oluşuyor. Güneş bizi yakmıyor, güneş enerjimizi düşürüyor. Uzun süre güneş altında kalamam baygınlık geçiririm ya da gözlerimiz hemen kızarmaya başlıyor. Bunun haricinde hepimizin farklı özellikleri var annem mesajcı rüyalar görür. Ananem iyi fal bakar. Ben iyi koku alırım ve insanların enerjilerini okurum. Bir nevi enerjilerini de yerim. O yüzden kötü enerjili insanlardan uzak durmaya çalışırım. Hastalıklara karşı vücudumuz dirayetlidir. Hiç bir yakınımın kanser olduğunu veya kemiklerinin kırıldığını duymadım. İşin garip tarafı vampir kanı taşıyorsan birinin vampir olduğunu söylemesine gerek yok anlıyorsun.
Bence vampirler, gerçekte varlar ama dizilerde ve filmlerde gördüklerimiz gibi değiller. Hatta kendilerini belli etmeden, gizli bir şekilde aramızda yaşıyor olabilirler. Bizim gibi işe, okula gidip geliyorlar, toplu taşımaya biniyorlar, markete gidip alışveriş yapıyorlar ama biz, onların vampir olduklarını fark etmiyoruz. Ve bence, vampirlerin psişik güçleri ve parapsikolojik yetenekleri, insanlara göre çok daha gelişmiştir diye düşünüyorum. Diğer bir düşüncem ise, vampirlerin büyük bir kısmı büyü yapmakta oldukça usta olabilirler.
Çok haklı bir yorum, çoğuna katılıyorum sadece büyü yapmakta iyi değiliz pek🥺
Gerçek hayatta var olabileceklerini sanmıyorum, kendi türünün kanı ile beslenen ve hep gün ışığından uzak kalan bir canlı, bana olanaksız geliyor.
Kendi kan grubumu bilmiyorum hiç baktırmadım sanırım.
Yok yok varlar emin olabilirsin🧛🏻♀️
Bu arada baktırmanı tavsiye ediyorum, senin için. Acil bir durumda en azından yakınların bilirse ya da telefonunun acil aramalar kısmında kan grubu kısmı da var oraya eklersen dediğim gibi acil bir durumda işler kolaylaşır, öyle bir durum yaşamazsın umarım ama önlem almakta fayda var.🫶
Cok haklisin , bu arada vampirlerin varligina bu kadar kesin bir sekilde kabul etmen suphelendirici.. Acaba sen hangi klan-sey yani hangi dunyanin insanisin :D
Kendi türünün kanı değil genel olarak canlı kanı seviyorlar ama bende inanmıyom var olduklarına
Canlı kanı derken her türden canlı kanı
@tutucugenç Belki de varlar bilemeyiz hiç şahit olmadık 🧐
Dünyada bence yoktur bizden başka varlık ama diğer gezegenlerde olabilir
@tutucugenç Diğer gezegenler için kesin konuşmak imkansız tabi ki.
Pekala artık saklamanın bir lüzumu yok, Dracula benim büyük büyük dedem olur😇
@plütondakahvaltı Biliyordumm, bu terslikte bir iş olduğunu 😄
Cmcjsncnsnnd🤭
Cevap
10Cevap
Hayır inanmıyorum.
Bence varlar çünkü koskoca evrende sadece bizim yaşamamız mantıksız geliyor kısacası ben doğaüstü varlıklara inanıyorum
Değil mi bence de. İşin şaka kısmını geçersek dizilerde filmlerdekiler gibi vampirler, kurt adamlar olduğunu sanmıyorum ama mavi kanlı insanlar, ölümsüz insanlar, dünyada gezinen uzaylılar, okyanusun dibinde keşfedilmemiş birçok değişik canlı türü olduğunu düşünüyorum
ben gulyabanilerin varlığına inanıyorum
O da güzelmiş
Evet doğal düşmanımız
Siz kimlersiniz ve biz neden sizin düşmanınız oluyoruz..
Zncjsjxnsjd ha peki, sitede de ne çok kurt adam varmış gardımı ona göre alacağım artık
Oooo jacob ı bana yollar mısınız bir şey soracağım da
Hepsini yedim bitirdim artık yoklar
Da seni yemeyi unutmuşum türünün son örneğisin bir tek sen kaldın geriye mxjxhhxj
İnanmıyorum.. Fatih Sultan Mehmet? Sen misin, Dracula dedeme naptın söyle
Değilim Fatihi de yedim, ben kurt adamım ama sadece geceleri
Bundan böyle ezeli düşmanımsın cmvjsncnanx
Kendi soyumun devam etmesi için mecburdum üzgünüm soyunu kuruttuğum için 😔 Seninki de benimkini kuruttu bende türümün son örneğiyin 😔
m
Şimdi ben yine felsefe yapacağım sncjsjxjsjdb burada bir paradoks söz konusu kendi soyunun devam etmesi için herkesi öldürdüysen ve geriye ben kalmışsam ama sen de türünün son örneği isen sizden de herkes ölmüş demektir bu durumda soyunuzu kurutan ben miyim...
Hayır sen o sıra evde TV izliyordun senin ne suçun var kxjxhxhxj
Sjcjsnxnqjxnanjs
Yok olum inanmayın la insan var işte bitti gitti
0 rh+ beğenirler mi ki 😅
Geçen gece görmüştüm bir tane,
Rüyamda.. 😅
Ooo siz bir dışarı çıkabilir misiniz arkadaş kanınıza bakacakmış- yani bir şey diyecekmiş
Balkona çıksam olur muymuş arkadaşa sorar mısın
Olurmuş arkadaş zaten uçabiliyor
Tabii çıkıyorum şimdi iletirsin arkadaşa
Tamamdır dişlerini törpüleyip geliyor, hobisi de
Tabii tabii açtım boynumu bekliyorum
Hayır ama bı kadın vampirin göğsüme oturup boğazımı ısırmasını isterdim ya da boynumu , jartiyer giymiş hem de
Birilerinin film izlemeyi azaltması lazım
yoklar bence
arh +
Evet ben bakarım mesela dbdhdj
Gerçekten mi sncnsjxjajx
Eveeettt
Ee m e rim mesela demiştim ne akakaaaaa
İnanmıyorum
gerçek degiller
Yoktur
İnanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?