İş yerinde bir eşyam çalındı. Bu eşya bulunamazsa iş sahibinden ücretini isteme gibi bir hakkım var mı?
Karşılamak zorundalar mi yani bunun masrafını?
Karşılamak zorundalar mi yani bunun masrafını?
Hayir. Kamera kayitlari varsa kanitlarsin, yoksa bu durumdan is sahibi neden suclu? Bugun telefonunu kaybedersin, yarin Allah gostermesin maasini kaybettiginde napacaksin? Dikkatli olmak gerek. Haberlerde gormustum kadin is yerinde calisirken, disardan birisi giriyor hemen telefonu caliyor. Kadin adamin girdigini bile goremedi, taa ki kamera kayitlarini polis inceleyene kadar.
Ya kamera var ama mutfağı görmüyor koridoru görüyor
Telefonum orda olsaydı onu da alırlardı eminim
Is yerinin 3. sahis mali mesuliyet sigortasi varsa o kapsam da sirket sigortadan alabilir ama tabi polis raporu vs baya bir proseduru var. Ama onun haricinde is yeri sahibinin sorumsuzlugundan kaynaklanan bir durum yoksa isin zor bence.
Hahdhdkskfjd
Niye o mal değil mi en az 2 günlüğüm benim
Ve bu ilk değil daha öncede oldu 🙂
Anladım teşekkür ederim bilgi için 🙂
Eşyana sahip çıksaydın. Ve madem ki eşyalarına bu kadar düşkünsün pahalı eşyalarını evde bırak çantana'da sahip çık.
Bayan çok bilmiş ortada bir hırsız var sahip çıksaydın denmez sen ne kadar sahil çıkarsan cik ilk fırsatta çalacaktır.
Ukala olan benmiyim hahhayyttt😁😂
Tam tersi çok mütevaziyim siz ayarlı konuştuğunuz için bende böyle çıkıştım. Zaten sessiz alçak gönüllü olduğum için hırsız o kadar şarjın icin de benimkisini almış ustanın şarjı da var di diğer isçilwrin de yani hırsız aynı zaman da akıllı 😂😁😁😂
Cevap
15Cevap
Öyle bir hakkı yok ayrıca bir insanın maaşından ne sebeple olursa olsun 2 günlük ücretinden fazla kesemez.
Politikaları şöyle der,
Değerli eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın. Kaybolan ve çalınan eşyalardan firmamız sorumlu değildir.
hayır tabikide senin sahip çıkmadığın eşyanı parasını nie ödesinler
Sanmam. Ortak yaşanılan bir yer sonuçta odandan falan çalınmadıysa senin sahip çıkman lazım
O da değil mutfak bölümün de herkes orda şarj ediyor bende koydum hırsızın biri almış ve bu ilk değil daha önce başkasının da aldılar
Ist karin elemanları inip çıkıyor öyle olmasaydı daha kolay olurdu tahmin etmek a. a hangi birini suçlim simdi
Ne yapsın yetkili sen eşyanı ksybetme diye peşindemi gezsin sende sahip çıksaydın
Muhtemelen sen de bir yetkili olmalısın bu kadar yandaş konuştuğuna göre. Mesela kamera koysun mesela aldığı elemanlara dikkat etsin
Mesela üst katın elemanları alt katta cirit atmasın bizim karin elemanlar almaz çünkü alsa daha önceden alırlardı
Cümlenizden yetkili kişi olduğunuz belliydi zaten😁😁 ve ben kendi tarafımdan da bakıyorum ben olsam eli yüzü duzgun insanları seçmeye dikkat ederim ve kamera takarim saha geçen taktılar o da işçilerin olduğu bölüme sadece bizi görüyor yani kendi menfaatine takılmış bir kamera yatıyor mu çalışıyor mu düşüncesiyle takılmış
Ve bu daha önce tekrarlanan bir şey olduğu için ben o kişiyi bulmaya çalışırdım sonuçta senin aldığın işçi çalışıyor ve ben masrafını karşılardm 3 5 kuruş kazanacam diye çalışıyor işçi sonuçta 😏😏😁😁
Niye ödesin ki?
Özel eşyanı yanından ayırmasaydın.
İyi o zaman, işyerinde herhangi bir yere 10 deste para bırakayım, çalınırsa patron bana ödesin. Oh ne güzel.
Sen de mi iş verensin bu ne savunma içgüdüsü.
Alâkası ne hem. Çalan kişi üst katın elemanlarından biri onun aşağı da ne işi var burda suçlu kim? Sen hiç telefon takmıyorsun sarja sanırım biri kaşla göz arasında arakladiginda suçlu sen mi oluyorsun çalan imansız mı?
Ee imansızı işe aldığı için 😂😂😂
Ben patronlara karşı tikim var ayar olurum hepsine ödesin demedim zaten
Eğer kanunen öyle bir hakkım varsa patrondan seve seve almak boynumun borcudur o biçim sinir olurum 😂😂onun için sordum yoksa parasında değilim aldım zaten yenisini şarjın
Sana ait bir dolapta kayboldu ve kilit güvenlik almadi ise evet
Yok malesef mutfakta kayboldu
Ben sana şarj aleti alayım yeterki ağlama 😎
Ya orjinal di hemen şarj ediyor. Şimdi alsam 2 saatte anca eder. Bunu geçtim önceden de oldu ablamın çaldılar bu sefer bugün onu çalan yarın paramızı telefonumuzu çalar bunun önlemini alsınlar bir zahmet iş malzemelerini bile çalıyorlar bu kadar da olabilir mi
Üzerine yazı yaz. Dokunmayın!! Kullanmayın!! Gibisinden. Benimkide çalınmıştı. koca iş yerini ayağa kaldırdım 😂 rus kızın biri almıştı kameradan tespit ettik 🙂 sende yazı yaz işte
Ya görsem sarjımı tanırim iş yeri kirli ortam olduğu için mürekkep falan bulaşmıştı
Burda kullanmaya kalkarsa görürsem tanirim
Fabrika mi orası ne?
Aynen öyle 😂
Haha alem kız 😅
Güvenlik varsa o şirketten tahsil edilir
Nasıl yani
Zorun da değil sahip çıkıcan
Zorondo do dogol sohop çokocon
Uyuzmusun🙂
Oyozmoson bolmom yo son oyozmoson
Ne dion lan 😄
No doyon lon
Seni çıtır çıtır yerim bak beni uyuz etme ponçik
Dert ye dert 😎
Dert ne be & benimle evlenirmisin ?
Hayır sevdiğim var 😁😂😂
Benide seversin😎
O kalbimin her yerini kapladı zaten yer yok yani 😁😁
Ayakta da gideriz problem yok😄
Senin şu an ana sevgisine ihtiyacın var 😂😂😂
Evet o sende varsa bir zahmet alym 🙂
kağıt imzaladıysan ödersin haricinde mesuliyet yok
Ben niye ödüyorum onu anlamadım enim malim çalındı zaten 😁😁😂
o başka. ben zimmetli zannettim
Kamera kayitlari yok mu
Yok direk oraya bakan yok alan kişide o yüzden almış zaten
Us yeri sahibi esyana sahip ciksaydin der onun ödeme gibi bir luxu yok insaniz unutabiliyoruz sonucuda böyle oluyor malesef dikkat etmek lazim şerefsiz cok
telefonunda gmail varmiydi?
Telefon değil telefonun orjinal sarji
telefon acildiysa internete baglandiusa. bazi bilgilere ulasabilirsin
Ilk değil bu iş malzemelerimizi bile çalıyorlar makas falan
kasmA yapacak bisey yok allahtan telefon gitmemis
Öyle ama insan aldığı elemana dikkat eder bu ne terbiyesizlik insn bir sarja göz dikecek kadar onursuz olmamali
bu psikolojik bir sorun ,yani icinizden birisi calmadan duramiyor , ama cok pahali bisey calmamaya dikkat ediyor kendini tatmin etsin yeter diyor
Ben onu bir bulim o piskolojiyi o zamn görecek Imansiz pislik
Değiller.
Giden gitti yani
Evet.. Git sikayetcide olsan. Kaybolanin sorumluluğu sana ait şahsi kişisel eşya kaybolduğu için en fazla gider sikayetcu olursun hiç bir sonuc çıkmaz. giden gitti
Teşekkür ederim yorumunuz için
Ricaeserim senin gene şarj aletini calmislar benim 1 kere telefonum calindi. Buda ders oldu. Sanada da ders olur tedbirli davranirsin.. İyi günler dilerim😊😊😊🍫
Degil bence
Öde geç knks..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar